Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ParaBlade
újonc
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, egyelőre a Redmi 4X és a Redmi Note 4 között vacillálok. A 4X lenne a szimpatikusabb, 40k alatti árral Eustockon, illetve a kisebb kijelző miatt. Jelenleg évek óta egy Sony Xperia Z3 Compactot nyúzok, szegény már megérett a cserére.
Csak amennyire bele-bele olvastam a hozzászólásokba, az jött le, hogy rengeteg bug-ja van, és sokszor döcögősebb, de mókolt ROM-mal kezelhető. Sajnos én ehhez nem értek, és őszintén szólva nem is nagyon szeretnék belemenni a témába. De olvastam pl. a jelzőfény dilemmáját, azon nem tudok eligazodni per pillanat hogy áll a dolog? Képes különböző értesítési színeket produkálni a led gyári ROM-mal? Vagy mindenképpen "ügyeskedni" kell?
Egyébként a fő szempontjaim a strapabíróság készülékház terén illetve a hosszú üzemidő, ebben talán kb. egyformát hoznak. Használat terén chat alkalmazás, illetve e-mail, néha facebook, böngészés-hírolvasás számít. Játszani soha nem szoktam. Hangszórók csak a csengőhang/hívás szempontjából érdekelnek, kamera sem olyan fontos, nincs szükségem kiemelkedő teljesítményre.
Egyébként rendszersebesség terén melyik telefon reszponzívabb szerintetek?
Előre is köszönet a segítő hozzászólásokért! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest