- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cma8
csendes tag
Nincs valami megoldásotok a néma üzemmód kijelzésére? A lehúzott állapotsoron látszik természetesen, de a notch mellett nem jelenik meg. Widgetet sem találtam erre. Számomra elég zavaró, mert reggel simán némán felejtem és van, hogy csak este tűnik fel...
-
cma8
csendes tag
Én is beléptem a klubba és rögtön egy kérdéssel indítok. 😉 A céges levelezésre az MS Outlookot használom, de a naptár bejegyzéseket szeretném a gmailes bejegyzésekkel együtt kezelni a MIUI naptárban. Ez csak úgy sikerült, ha a céges postafiókot felmappelem a gmailbe, de ez nem túl szimpatikus megoldás. Van valami ötletetek? Vagy esetleg vmi normális naptár app javaslat?
-
cma8
csendes tag
Ha esetleg valaki a Lurdy MI Store-ban szeretné megvenni a készüléket, annak hasznos lehet az alábbi infó (írtam nekik és ezt a választ kaptam):
"Sajnos jelenleg nincs készletünk az Mi8-ból, körülbelül 2 hét múlva érkezik meg az új szállítmány. Jelenleg csak előjegyzést tudunk felvenni rá, ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, a nevét és a telefonszámát szükséges hozzá megadni és kiértesítjük amikor megérkezik!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged