- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Konrad
tag
Köszönöm!
Sajnos akkor nem ez a hiba megoldása, mert a telefonon ez az IP cím van, de ettől még ugrál googlemapson

Az meg tényleg vicckategória, hogy nem tud úgy elmenni pl. az M3-Kacsóh kivezetőn, hogy eltalálja a sávot, és ezért ne sápítozzon kétségbeesetten - ha főpályán vagyok - hogy forduljon balra (a korlátba), ha meg a kollektoron - az Ungvár utcára tartva - hogy menjek tovább egyenesen 1 km-t.
...s tudom, van sok másik, ami jó: de a Wazze kinézete nem tetszik, az offline-ok meg nem adják meg azt a szabadságot, hogy elég legyen beírni pl.: DPD átvételi pont....

-
-
kirk01
tag
-
Karavik
veterán
és (#7782) juve600, (#7781) havri1:
Itt van hivatalos Xiaomi közlemény miszerint Anti-RollBack védelemmel rendelkező készülékek esetén eggyel korábbi MIUI verzióra történő downgrade már brickeli a telót: [link] és kíni MIUI fórum admintól szintén [link]
Itt csak az a kérdés, hogy Dev > Stable downgrade/váltás mit eredményez, amire sajnálatos módon nem tér ki a közlemény...
Xiaomi.eu-ra nem érvényes mert ott nincs ARB protection
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
-
gerii
addikt
Ez nem a bejött/ nem jött be-ről szól, hanem hogy nem méretpontos. Ez egy elég fontos kritérium egy terméknél. Igen, minőségi cucc, de a hajamra kenhetem, ha idegesít, hogy kitakar.
Szóval ha lehet, akkor az ajánlóba legalább azt írjátok bele, hogy kitakar körben pár pixelnyit, hogy más ne járjon így mint én.
Viszont akkor már írok a Nillkin Synthetic Fiber tokról is, hogy ez tényleg jó minőség, most hogy végignéztem a kapható tokok siralmas halmazát.
Jól körbeveszi a telót, kicsit szögletesebb lesz a fogása, a hátlap jó vastag kemény műanyag, míg az oldalai nagyon puha gumik (kb mint egy szimmering). Az említett kijelzővédő üveget sem nyomja fel.
Nem vagyok teljesen megelégedve ezzel sem, mivel a kamera és az ujjlenyomatolvasó körül 2-3mm-es rést hagytak, de ez a fotókon is látható. Az ujjlenyomatolvasó körül nincs síkban a 2 anyag magassága, így ott van egy éles perem, ami szintén zavaró.+ Rendeltem Baseus kábeleket, autós töltőt, azok is rendben vannak. (A mágneses tartóra még kíváncsi leszek ha megjön)
Ilyen tokot rendelt már valaki? Ha takarná a teló alsó részét is, ez tökéletes volna.
-
HUNited
őstag
Működik egy lépésben is a frissítés és a magisk telepítés, csak akkor recoverybe kell indítani (én mindig úgy csinálom, mert minden frissítés előtt készül ropogós mentés a legfontosabb meghajtókról (pl. system, data).
A dalvik és a cache törlés nem 3 másodperc, mert ha azt nem csinálod, akkor "normál módon" indul újra a telefonod, míg ha igen, akkor olyan lesz mintha új rendszert telepítenél az adataid megtartásával, azaz lassan indul el, és az elején az init setup varázslót feldobja (legalábbis nálam).
Szerintem csak nagyobb funkcionális frissítés esetén szükséges a dalvic és cache törlése.
-
Igen - igen olvastam, csak a felhasználók véleményére voltam kíváncsi, hogy mennyire "gáz" a helyzet?!

De igazából lassan befut aztán meglátom

Mellesleg valóban egy jó közösségnek tűnik ez a Topic is és az összefoglaló is korrekt, Honor 8 -ról jövök, ott is frankó banda volt
-
szmyky
aktív tag
g_g_g!
Ezt már rég meg szerettem volna mondani... Most minden se..nyalás nélkül, tényleg szeretnék gratulálni az erőfeszítéseidhez, amit ebbe a topikba ölsz, öltél!
👍
De természetesen van itt jópár felhasználó, aki mindig segít mindenben szuper a társaság szerintem!
Már csak az itteni topik miatt sem bántam meg, hogy ezt a telefont választottam! -
HUNited
őstag
Írd le kérlek a pontos lépéseket (esetleg összefoglalóba is).
Szeretnék minden adatot megtartani (tehát data ne bántódjon), de ne legyen probléma vele.Régen pl. Cyanogennél volt hogy a systemet is formázni kellett, volt hogy elég volt a dalvik és a cache.
Illetve ha frissítem a rom-ot, akkor újra kell telepíteni a magisket is?
-
[KgP].Robot
aktív tag
-
havri1
félisten
A telefon "Frissítés" alkalmazását indítva a jobb felső sarokban lévő 3 pöttyöt megnyomva, a "ROM telepítés kiválasztása" menüpontot választva, ki kell tallózni a korábban letöltött ROM-ot és indulhat a frissítés.
Dev-en már ilyen sincs, stabilon még van? Ma néztem én is.
-
8nemesis8
veterán
-
havri1
félisten
Kipróbálom, köszi.
Amúgy itt a fórum, csirkeláb van csak sajnos, én innen tovább nem jutok
-
8nemesis8
veterán
Igen ismerem, csak ugye nekem az a gondom, hogy iOS -> Android kellene.
De megoldom úgy látom van rá 1-2 kicsit körülményesebb megoldás, nem tudok most várni a nyitásig, hogy EU Dev rom funkcióját kipróbáljam.
Nem értem miért nincs rá megoldás, de azt tippelném, hogy az apple nem nagyon enged hozzáférni az sms-ekhez az appoknak... -
kurtuzov
senior tag
Sőt, nem csak a goole swipe search bosszantó. Van olyan ajánlott ROM amihez amihez gapps mini vagy pico csomagot kell még hozzácsapni? Sok helyen még tesztelőt keresünk fázist látok.
AZ EU/multi ROM-okban Google app tiltáson kívül van más megoldás?
A Havoc-nál a SimpleGapps-nál nem találtam mit tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest