- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
A sim kártyák és mobilhálózatok menüben a mobiladatok bekapcsolása mit jelent pontosan? Ez lenne a VoLTE?
kussoltam.. ez kapcsolja be a netet..
-
pergabb
senior tag
válasz
Bali222 #6900 üzenetére
nem arról van szó, hogy mennyire rossz, ha nem arról, hogy mennyivel jobb a gcam éjszaka
Amúgy az én szememnek nagyon okádék festmény lesz az éjjeli mód a stock kamerával, de mobillal nem fotózom vmi túl sokat, hirtelenjében lehet vmiről lövök 1 képet, feljegyzés, autó behorpadt stb, amúgy hanyagolom. Videót többet használnám, ha nem lenne ennyire kilapított, kontrasztalan, színtelen a minősége.
-
pergabb
senior tag
engem nem zavar, mert vki videózik komolyabb cuccal, akkor külön ilyen flat log profilt szoktak használni, több a dinamika és utólag fényelik, adnak kontrasztot és színt a cuccnak, de mondjuk nem mindig szeretném a videókat utólag feldolgozni, így picit meglepett, hogy ennyire kontrasztalan, színtelen és fátyolos alapból a kép. Most próbálgattam pár alkalmazást, 10/9 ilyen videót készít, az az 1 ami nem, ott meg zajosodik mint a rohadt élet.
-
pergabb
senior tag
fenéket, a képszéli puhaság nem minden mobilnál van jelen, sőt, adott márkán belül is egyik csinálja, másik nem, nekem az iphone lencséje decenteres volt és ez volt az oka. Ugyan úgy a 400 ezer Ft-os objektívem is volt már decenteres..
No de videóra vissza térve, neked is ennyire kilapított a videó? Utólagos feldolgozásra tökéletesde egyből ezt akarom mutogatni, akkor eléggé lapos a kontraszt
már a fénykép és videó váltásnál lehet látni a különbséget:
-
pergabb
senior tag
válasz
enginev3.0 #6754 üzenetére
az összes létező helyen..
viszont közben megfigyeltem azt is, hogy global stabon jöttek az értesítések, ha pl meg volt nyitva a messenger (pc-n), itt akkor jön a telefonra is, ha a gépen be van zárva az ablak. Ennyi csak az eltérés, ide is szépen megjön, pusztán akkor nem, ha a gépen is nyitva az ablak. Illetve az értesítések nem azonnal jönnek, ha nem pici csúszás van, de ez legyen a legnagyobb bajom. A gcam viszont éjszakai módban nem laggol vagy fagy ki, halleluja
ráadás annyira jó, hogy lehet nappal is azt kéne használni
nekem a gcam csak hdr módban csinál képet, sima képkészítésnél nem, az stock kamera applikáció pedig iszonyat kontrasztalan képeket lő, nem nagyon jön be. Azt viszont megfigyeltem, hogy mindenkinek (fekvő helyzetben) a bal alsó sarok lesz a leglágyabb a képeknél
Vicces, hogy itt nem zavar, de pl amikor kijött az iphone 8 plus és megvettem azonnal, akkor rohantam vissza cseréltetni, hogy fos a kamera.
-
pergabb
senior tag
válasz
enginev3.0 #6746 üzenetére
rendben...
akkor most global dev van, szűz rendszert akarok, akkor gyári visszaállítás, törlés minden és egyesével telepítgethetem a cuccokat. Aztán imádkozom, hogy jó legyenEleve első beköltözésnél egy note 5 biztonsági mentése ment fel, azzal nem is volt gond, aztán mentem fejlesztőire és mai mentést toltam vissza rá, de behaltak az értesítések.
Global stab és dev merülése között lehet különbség? -
pergabb
senior tag
ha már értesítési gondok, akkor nem lehet, hogy miután devre léptem és a régi mentést szinkronizáltam, attól kapott hülyét a telefon és minden beállítás ellenére, ezért nem jönnek meg rendesen?
Ez esetben nekem kellene egy gyári visszaállítás így global deven és újként beállítani, aztán lekapni egyesével mindent és finomhangolni megint, akkor lehet jó lenne. Jól sejtem? -
pergabb
senior tag
hektikus a telefon működése.. vkinek megy minden, vkinek nem. Gyárilag nem is állítottam semmit, minden jött. Most szépen átnéztem, lakatolás, akkukímélő off, pipa,pipa minden értesítéshez, aztán semmi. Eddig hallottam a számítógépet pittyenni, a telefon szinte rögtön utána rezgett. Most ha meg is jön, akkor sem rezeg, nem villan fel a kijelző, semmi (ezeket is beállítottam), de többnyire nem is érkezik meg.
-
pergabb
senior tag
tök jó, fejlesztőin az értesítések nem jönnek rendesen, hiába van beállítva minden..
-
pergabb
senior tag
teljes gyári visszaállítást csináltam, a telefont újként állítottam be, a hangfelvevő ugyan úgy szar... ez mi?
-
pergabb
senior tag
válasz
Nagya21 #6676 üzenetére
na, ott lejátsza..
ezek szerint újra kellene tennem a mobilt? 1 hetes sincsmondjuk akkor már a fejlesztőit tenném fel, ha tudnám hogy, mivel:
"A telefon "Frissítés" alkalmazását indítva a jobb felső sarokban lévő 3 pöttyöt megnyomva, kiválasztjuk a "ROM telepítés kiválasztása" vagy a "Frissítőcsomag" menüpontot, majd kitallózzuk a korábban letöltött ROM-ot és indulhat a frissítés."
Hol?
-
pergabb
senior tag
yep, olyan 12-es érték a legjobb erre a célra és hirtelen lesz mindenkinek
vki írta feljebb, hogy youtube alatt dark modnál is látja, szerintem az már garis ügy, ha zavaró, ha nem annyira, akkor meg szarni bele. Amit nálam látni, azt csak oled tools appal tudom elővarázsolni, más esetben nem látom, hiába töltök le sötétzöld és sötétszürke képeket. No de az a 12-es érték oled tools-ban, az alacsonyabb, mint a gyári fényerő minimuma.
Moz ne mond, hogy neked semmi sincs, vmi tuti van
biztos korom sötét helyen voltál?
-
-
pergabb
senior tag
na, akkor még várhatok, itt p*csölök már 1 órája, hogy próbálgassam az alkalmazásokat.
Lassítás sem mindig zökkenőmentes, 960fps-nél olyan laggok tudnak lenni, hogy csak na.
Autóban tesztelik a panelt, akkor 100%-os leszNem hiszem éjszakai sötétséget tud csinálni, még is, akkor nem kapod meg a telefonod soha
-
pergabb
senior tag
60fps-re rá lehet venni a kamerát bármilyen egyéb appal?
-
pergabb
senior tag
amúgy a program tényleg nem 100-as, mert sok esetben nem beégésről van szó, ha nem arról, hogy nem egyenletes a világítás és bizonyos területek hamarabb váltanak kb feketébe. Feljebb húzod picit, akkor pedig kiegyenlítődik és már nem is látni semmit. Úgy gondolom, ha a gyárilag szabályozható fényerő minimuma alá megyek egy appal és ott találok problémát, az nem hiba. Így vesszük, akkor az én kijelzőm 90%-os Moz
de 100-as nem lesz
Amúgy meg szarni bele
-
pergabb
senior tag
hát most írtam, hogy az appal láttam, de mással nem
Nálam fekete a téma és kb minden, de külön megnyitottam szürke képet és egyebeket, még az XDA-t is lerántottam csak miattad
más meg elmegy gariztatni, kifog egy még szarabbat, esetleg picit jobbat, de az is ilyen valamennyire, aztán elmegy a kedve az egész telefontól -
pergabb
senior tag
Nokiád is foltos volt?
Amúgy szerintem nagyobb összeget is fel lehet ajánlani annak, akinek 100-as a kijelzője, mivel ilyen nem lesz
Mindenkit vigasztaljon az, hogy rendeltetésszerű használat során, minimál fényerőnél sem fogja soha tapasztalni a problémát, csak is az említett aranyos appal -
pergabb
senior tag
Most külön leszedtem az XDA appot
semmit sem látok, hiába csavarom le tökig
csak is az oled tools appal és zöld esetén, ott viszont gyönyörű szép foltos sőt szálkás mintázata van
, bal oldalt felül van egy négyzetem is, aminek az élei sötétek. Mint egy sim kártya piktogramm, még a méret is stimmel kb
(micro sim) Viszont tényleg bármi mást nézek, lásd XDA alacsony fényerőn, akkor már nem találok semmit. Ezért is gyanítom, hogy az összes ilyen lesz, max az emberek nem tudnak róla, aztán beírsz ide, letöltik az oled tools-t és elmegy az életkedvük
Garanciában pedig szerintem 100%, hogy nem cserélik ezért, mivel rendeltetésszerű használat során nem jelentkezik a hiba. Amit linkeltél 2 embert, azok is pontosan ezzel a progival nézték és gyanítom semmilyen más esetben nem látnak belőle semmit sem. Automatikus fényerőt nézem, az korom sötétben nem is megy le teljesen. Engem is csak a tudata zavar a dolognak, más nem, ez ilyen, soha nem vettem volna észre, rosszabbodni nem fog.
-
pergabb
senior tag
Nekem is foltos, zöldnél, full sötétben és irgalmatlanul alacsony fényerőn, azt hiszem kb 12-es a csúszkán látni, de szerintem az összes ilyen. Viszont ennyire alacsony fényerőn senki sem nézi, sőt, külön letöltve egy sima szürke képet és lerántva a fényerőt már nem láttam semmit sem, csak a progival, szerintem az még jobban le tudja szabályozni.
-
pergabb
senior tag
Gcam összes verziója brutál laggol fotós módban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Renault, Dacia topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Egyedi ékszerdobozka
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest