- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
A Baseus üvegre.
Sokan használják megelégedéssel.
Neked nem jött be, nincs ezzel gond, sőt azzal sincs, hogy megosztod a tapasztalataidat.
Mivel sok jó tapasztalat van és emlékeim szerint csak a tied negatív, így továbbra is benn marad az összefoglalóban mint ajánlott üveg.Szubjektív vélemény következik.
Soha egyik korábbi telefonomon sem volt kijelzővédő, nem tetszett, nem szerettem használni.
Tettem egy próbát a Baseus-szal és az első kijelzővédő lett ami maradt és én is megelégedéssel használok.Ha találsz majd számodra megfelelőt, kérlek, hogy majd oszd meg itt, hogy bekerülhessen az ajánlottak közé.
Köszi.Szerk.:
Az értesítések fix megjelenítésre találsz ötletet az összefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Elemlámpa, zseblámpa
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest