- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
hroberto
üzenetére
Nem tudom miért rendszeralkalmazás ez a sok vacak. Sajnos eltávolíthatatlanok/letörölhetetlenek.
Egy másik oldalra postoltam képeket, hogy folyamatosan kémkednek az emberek után, jöjjön az a post itt is, hátha valakit érdekel:[...]
Most a Mi8-at fő telefonnak akarom használni, és baromira hiányzik a ROOT
Ebből a szempontból (és semmi másból) még a Huawei is jobb volt. Eszembe sem jutott hogy rootoljam a telefont.
A feltelepített programok háromnegyede tök felesleges, némelyik nem is használható az Európai Unió területén. Az említett lefagyasztós megoldást megtaláltam, de sajnos csak a Google alkalmazásokat tudtam vele lefagyasztani, a MIUI vackait sajnos nem.És az általad említett pakoljam be egy mappába dolog valami hasonló módon megtörtént (nem MIUI Launchert használok), de attól még frissít és fut a háttérben és zabálja a memóriát meg az akksit, hja és nem mellékesen kémkedik (AdGuard logjában érdekes sorok vannak... Szerencsére a tűzfal nem engedi ki). Az MSA még a teljes letiltása után!!! is próbálkozik küldeni a jelentéseit, az Analytics lelőhetetlen, és még az android magja is minden pattintást továbbít a szerverre. Ahogy egy fotót csinálsz, már próbálja is a fájlt feltölteni a galéria alkalmazás a felhőbe, AKKOR IS ha ki van kapcsolva és minden lehetséges engedélye vissza van vonva. Csatolok képeket.
Szóval mindenkinek javaslom aki MIUI-t használ, hogy már az alap oprendszer miatt is vegye meg az AdGuardot. Ma a Black Friday alkalmából az éves előfizetés 1.150 Forint, míg az örökös élettartam licenc (nekem már az van egy ideje, csak ajánlani tudom) 2.750 Forint. A többi alkalmazás szűrése csak hab a tortán

[/...]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 Fekete 128GB 79% akku
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ebből a szempontból (és semmi másból) még a Huawei is jobb volt. Eszembe sem jutott hogy rootoljam a telefont.