Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
hroberto
üzenetére
Nem tudom miért rendszeralkalmazás ez a sok vacak. Sajnos eltávolíthatatlanok/letörölhetetlenek.
Egy másik oldalra postoltam képeket, hogy folyamatosan kémkednek az emberek után, jöjjön az a post itt is, hátha valakit érdekel:[...]
Most a Mi8-at fő telefonnak akarom használni, és baromira hiányzik a ROOT
Ebből a szempontból (és semmi másból) még a Huawei is jobb volt. Eszembe sem jutott hogy rootoljam a telefont.
A feltelepített programok háromnegyede tök felesleges, némelyik nem is használható az Európai Unió területén. Az említett lefagyasztós megoldást megtaláltam, de sajnos csak a Google alkalmazásokat tudtam vele lefagyasztani, a MIUI vackait sajnos nem.És az általad említett pakoljam be egy mappába dolog valami hasonló módon megtörtént (nem MIUI Launchert használok), de attól még frissít és fut a háttérben és zabálja a memóriát meg az akksit, hja és nem mellékesen kémkedik (AdGuard logjában érdekes sorok vannak... Szerencsére a tűzfal nem engedi ki). Az MSA még a teljes letiltása után!!! is próbálkozik küldeni a jelentéseit, az Analytics lelőhetetlen, és még az android magja is minden pattintást továbbít a szerverre. Ahogy egy fotót csinálsz, már próbálja is a fájlt feltölteni a galéria alkalmazás a felhőbe, AKKOR IS ha ki van kapcsolva és minden lehetséges engedélye vissza van vonva. Csatolok képeket.
Szóval mindenkinek javaslom aki MIUI-t használ, hogy már az alap oprendszer miatt is vegye meg az AdGuardot. Ma a Black Friday alkalmából az éves előfizetés 1.150 Forint, míg az örökös élettartam licenc (nekem már az van egy ideje, csak ajánlani tudom) 2.750 Forint. A többi alkalmazás szűrése csak hab a tortán

[/...]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebből a szempontból (és semmi másból) még a Huawei is jobb volt. Eszembe sem jutott hogy rootoljam a telefont.