Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxystyx
tag
Sziasztok! Régóta olvasom már a topikot, most lenne egy kérdésem.
Mostanában egyre többször fordul elő, hogy bármely app fut, hirtelen egy szinttel "visszább ugrik".
Mire gondolok:
- bezáródik az adott lap a böngészőben, és visszaugrik a kezdő oldalra,
- a PH appban az éppen olvasott topikból kilép a főoldalra, ha szerencsém van még jelzi az olvasatlan hozzászólásokat, ha nincs kereshetem hol jártam,
- Index appban az olvasott cikkről visszaugrik a főoldalra,
- vagy játékból egyszerűen kilép és bezárja, még a legnagyobb akció közben is. Játékoknál viszont ha újra elindítom, akár több órán át sem zárja be többet.
Már az adott appoknál kikapcsoltam az akkukímélőt, lelakatoltam, automata indításra tettem, mégsem az igazi.
Ritkábban, de mégis előfordul.
Lehet ezzel valamit kezdeni, mert egyre inkább irritál.
Nincs root, és globál stabilon vagyok, bár nem a most kijött legújabbon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Politika
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest