-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
Makszimusz #11954 üzenetére
Nézd, én nem kritizáltam az OTG kábelt, hanem megjegyeztem, hogy volt ilyen probléma.
Az is lehet, hogy az újabb firmware-ekkel már bele sem fut ilyenbe az ember.
Én csak segítő szándékkal jeleztem egy problémát. Nehogy másnak is gondot okozzon.Egy valamit viszont valóban elfelejtettem még hozzáfűzni, mivel OTG kábelekből is két féle kialakítású létezik:
Van ugye egyszer az az OTG kábel, aminek csak két vége van és az egyik a telefonba, míg a másik a pendrive-ba csatlakozik.
Igen ám, de van olyan is, aminek három csatlakozása van, azaz miközben akármilyen USB eszközt kötsz a telefonra, közben tölteni is tudod a készüléket.
Na már most én ez utóbbiaknál tapasztaltam ezt a kompatibilitási problémát. Általában with Power jelöléssel látják el az ilyen OTG kábeleket.Természetesen mondhatok én is néha hülyeségeket, de azért tisztázzuk már, hogy csatlakozások szempontjából milyen OTG kábelről beszélünk, mert én már azon sem lepődnék meg, ha létezik olyan, aminek háromnál is több csatlakozója van.
-
válasz
Makszimusz #11815 üzenetére
Ezt azért így nem mondanám, de valahol jogos.
Azt kell azért észre venni, hogy itt is előjött az, ami a többi nagy gyártónál, egyszerűen a szélesedő készülékpalettával már nem tudják úgy tartani a lépést, mintha csak 1-2 készülék lenne. Innen pedig egyértelmű, hogy a régi széria lesz jobban hanyagolva. Ennek ellenére én nem gondolnám, hogy ne lenne 4.4 Mi2-re. Csak késnek..
És valahol még mindig jobb, mint egyes gyártók. A Sony-ból pl én emiatt ábrándultam ki. Mikor kijött S-re a JB hibásan, aztán az én a totál ugyan olyan hardverű Ion tulajként vártam még 2 hónapot, hogy megkapjam és ugyan olyan szar jött ki arra is. Konkrétan nem tudtál HD-ban videózni mert ment 10 fps-el. Az mi már..Az S kapott javítást, míg megvolt az Ion-om, az nem..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Egy kicsit meg kell védjem őket...
Szerintem nem azzal van a gond, hogy a Mi2-t hátrébb sorolták. Sajnos ez a dolgok rendje (az újabb készülékekké az elsőbbség). A gond inkább azzal van, hogy a KK-ra történő váltással késtek el, de nagyon.Z1C / Z3C: Azt vágod ugye, hogy a Z3C már - nagy valószínűséggel - 4,5"-ös lesz. Ha marad a Z1C-nél megismert káva szélesség, akkor ez minden lesz, csak kicsi nem. A Z1C pedig sajnos olyan szélsebesen lesz elfelejtve (Z2, Z3C, Z3 miatt) mint a szél. Sajnos (vagy sem) én még mindig a Mi2-t látom a legjobbnak.
(#11816) Wajk
"Nem vagyok egy verziób.zi, de 4.3-ba és után belekerült jópár finomság az Android-ba, amit szeretnék hivatalosan élvezni, nem csak fusiba."
... és ...
"Alapvetően elégedett vagyok a telóval teljesítmény/akksi/kamera, ha most kellene telót vásárolnom, nem igazán tudnék választani, még most ott lenne a kiválasztottak között pedig már két év telt el."
+1Szerintem meg lesz az a gyári KK (
előbb vagyutóbb) -
Wajk
addikt
válasz
A Z3C-n lehet találkozunk majd ha így halad a Xiaomi.
4.1-el jelent meg a Mi2, a hardver közel azonos a Nexus 4-el, szóval nekem ne dumáljanak mellé. Ha egy főverziót sem ugranak meg, nagy csalódás részemről, bár én személy szerint még tartom, hogy meglesz az a 4.4 (amig hivatalosan meg nem cáfolják ezt). Bár már az sem tetszik igazán, hogy csak év végén akarnak nekiállni a nyíltabb tesztelésnek.Nem vagyok egy verziób.zi, de 4.3-ba és után belekerült jópár finomság az Android-ba, amit szeretnék hivatalosan élvezni, nem csak fusiba.
A Mi4 alapvetően tetszik, szinte pont úgy néz ki mint most az én Mi2-m az alukeretes/edzettüveg hátlappal. A fizikális méretét csekkoltam, szinte mm-re megegyezik az LG G2-vel amit jól meg is tapperoltam, de az nekem már egy leheletnyivel túl van a határon. Biztos megszoknám, de nem szeretném.
Alapvetően elégedett vagyok a telóval teljesítmény/akksi/kamera, ha most kellene telót vásárolnom, nem igazán tudnék választani, még most ott lenne a kiválasztottak között pedig már két év telt el. (Akkor szerintem nagyon eltalálták.)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Makszimusz #11791 üzenetére
Kösz a részleteket és a hasznos beszámolót.
-
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #11690 üzenetére
tudnál nekem hozni a mi2 ez való silver hátlapot a nagy akksihoz?
-
hriska
aktív tag
válasz
Makszimusz #11698 üzenetére
Igazán nincs mit!
Remélem sok szép élménnyel térsz haza!!!!!
Meg egy új telóval..... -
hriska
aktív tag
válasz
Makszimusz #11690 üzenetére
3G-2100
LTE-1800 (a 800-at még tesztelik ha jól tudom) -
Milestone2
nagyúr
válasz
Makszimusz #11488 üzenetére
Köszönjük!
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Makszimusz #11423 üzenetére
proxy-n keresztül esetleg?
Vagy piratebrowser-rel?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Hát sajnos ezt tudtuk Kináról.
Kíváncsi vagyok milyen érdekességekkel találkozol a pekingi MIUI Shopban... -
trebrona
nagyúr
válasz
-
buca84
őstag
válasz
Makszimusz #11414 üzenetére
Hülye kérdes-nem hülye kérdés. Google segített a válaszban...
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #11404 üzenetére
Mi3 WCDMA-t egyszerűen beazonosíthatod, ha Snapdragon van benne akkor WCDMA, ha Tegra akkor pedig nem.
Mi4-nél megint egyszerű a dolog, ugyanis még csak WCDMA-t kapni
Mi2-nél van a Mi2SC ami kapható és az működik minden hálózaton ha jók az infóim. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Tudom én csak bejáró vagyok ebbe a topicba, de még engem is érdekel(ne), írtam privátot kedves Grant kapitány.
-
válasz
Egy Mi4-re még lehet én is befizetnék. Kintről is jársz majd ide nem? Csakhogy tudjuk, mit tudsz hozni
-
®abstract®
őstag
válasz
sok sikert nektek!
-
parkasz
senior tag
válasz
mi4, na az jó lenne.
-
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #11389 üzenetére
ha megkérlek hozol nekem 2 db Mi key t? fekete színben vagy kékben?
-
Wajk
addikt
válasz
Ha lesz időd, szerintem feltétlen nézz be egy igazi Xiaomi üzletbe
Üzletek
Xiaomi Office & Shop >> erre van -
szuszinho
őstag
válasz
Makszimusz #11377 üzenetére
Nekem elég lenne csak a kijelzője
-
Monyos
aktív tag
válasz
Ő nem az ibuygou-t írta.
-
vornia
senior tag
válasz
Szerintem is rendelhetsz onnan, nem kell várnod a postára
-
cimp
senior tag
válasz
Könnyen lehet, mert az olyan nagy város, hogy ott is az ibuygou van a legközelebb.
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #11381 üzenetére
Szerintem rendeld meg a Xiaomi Webshopból (www.mi.com/buyphone/mi3) az a tuti (meg a legolcsóbb) Vagy rendeltesd meg egy ottani ismerősöddel. Pár nap alatt érkezik. Nekem az Mi2S is így lett meg.
-
válasz
Előszőr is kezd az enyémmel.
-
Speederer
senior tag
válasz
Makszimusz #11379 üzenetére
De ha gyárilag van rajta, akkor az valószínűleg nem az igazi! Tehát vagy egy előtte saját magad által letöltöttet raksz rá, vagy akkor frissen letöltöd a play-ből.
Mennyire adják azt ott most jó áron? -
hriska
aktív tag
válasz
Nekem Mi3/s jöhet........
De ha találszMi4 wcdma-t ,az is megteszi....
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #11363 üzenetére
Bár ilyen "egyszerű" lenne. Jó eséllyel itthon - az eltérő hálózat miatt - csak egy okos média lejátszó lenne.
Vajon Xiaomi cuccokat lehet náluk kapni? És, ha igen, milyen árban?(#11364) Speederer
Sajnos a múlthét óta a development 4.1-ben sincs "power save" mód. A többiről nem tudok nyilatkozni, mert én meg se próbáltam regisztrálni a SIM-et. -
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #11152 üzenetére
Nekem a Ghost touch mar nagyon reg nem jelentkezik, halisten, de regen pl fb alkalmazassal volt olyan hogy teljesen megbolondult mintha folyamatosan osszevissza nyomkodnam a kepernyot, belepett minden menube, de postolni mondjuk mar nem postolt.
Teljesen mindegy volt hogy en megerintem e a kijelzot vagy teljesen elveszem onnan a kezem, semmi valtozas nem volt, csak mikor kikapcsoltam a kijelzot, meg vissza az oldotta meg.
-
Monyos
aktív tag
válasz
Makszimusz #11145 üzenetére
+1
Ugyan úgy előjön utángyártott kijelzőn, mint gyárin...
Amíg az okát nem lehet tudni, addig lutri, hogy az új kijelző is ilyen lesz-e.
Aztán az is előfordulhat, hogy megjön, minden zsír aztán 2 hónap után megbolondul...Nem lehet valami köze esetleg a melegedéshez? Elenged esetleg a ragasztás a kijelző és a digitizer között? Vagy hátulról tökmindegy, hogy mivel és hogyan érintkezik a panel és "csak az elején érzékel" ??
Bár mivel kapacitív, ezért a töltéskülönbségnek bezavarhat valami kósza ellenállás, szigetelés alulról... -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #11143 üzenetére
Akkor lehet jobban járok egy minőségi utangyartottal hátha az nem lesz gt-os. 10-12 ezer körül vannak alin rengeteg elégedett visszajelzessel...
-
janston
aktív tag
válasz
Makszimusz #11121 üzenetére
Ha 4.3-as lesz a V6, akkor többet nem veszek Xiaomi-t..És ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
-
válasz
Makszimusz #11082 üzenetére
Mától ez már nem az én problémám, vérző szívvel bár, de eladtam a készüléket, úgyhogy nem rontom itt tovább a hangulatot.
Minden kedves rezignált elégedetlen és rezignálatlan elégedett felhasználónak további tartalmas fórumozást kívánok! -
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #11082 üzenetére
"Valaki nézze már meg, hogy a M1cha féle CM11 portban ez hogyan működik? Ott is "Nincs kapcsolat" van foglalt esetén?"
Nemrég már írtam, hogy a CM11-ben sincs foglalt jelzés, sem pedig hívásvárakoztatás visszajelzés. Tehát ebben nem különb, mint a MIUI. Viszont, nem sokkal ezelőtt felvetettem ezt a témát M1cha-nál is (MIUI-s srácoknál nem értem el sikert) és Ő kapásból vágta miről beszélek és nagy valószínűséggel tudja is mi okozza! Szóval elindult valami! Idáig bármit kértem tőle készséggel segített. Megoldotta pl. a kikapcsolt állapotból ébresztést is, ami már működik a CM11 nightly 20140709 kiadástól. És úton van a DoubleTap2Wake feature is (úgy, mint LG G2-n). Szóval egy szavam sem lehet, csak nehogy kiszámlázza
Ráadásul a ROM alapból több, mint fasza!
Info:
http://xiaomi.eu/community/threads/rom-official-4-4-4-cyanogenmod-11-0-nightlies-for-the-xiaomi-mi2-aries.24608/page-45#post-214988 -
válasz
Makszimusz #11080 üzenetére
"emlékeztél az előző beszélgetésből valamire, illetve valami másra, amit más írt. Ebből összeraktál egy gondolatsort"
Pont, mint anyám.Tartsunk össze, rezignált elégedetlenek, mert mi visszük előbbre a világot. A marketingesek akkor lennének boldogok, ha mindenki konzumidióta lenne.
A lítiumot tilos túltölteni, erről a töltőelektronika gondoskodik. Igenám, de ebben a telefonban láthatóan nem kapcsol ki a töltés, ebbe kötöttem bele.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Makszimusz #11078 üzenetére
Nem mennék bele a részletes magyarázatába, de hidd el, van benne logika.
A funkcionális analfabéta fogalma igen gyorsan változó, relatív módon értelmezendő. Ha valaki, egy néhány éves értelmezésével jön, ami abszolút nem helytálló már napjainkban és a szövegkörnyezetbe sem igazán passzol (illetve passzol, csak a 20 évvel ezelőtti értelmezése), akkor az a legvalószínűbben a netről szedte, szakmailag pontatlan, illetve elavult forrásból. Erre utaltam, hogy én nem a netről kerestem. Ma funkcionális analfabétának azt a személyt szoktuk tekinteni, aki nem képes a számítógépet (informatikai eszközöket, laptopot, de szerintem ma már ide sorolható egy okostelefon is) érdemben kezelni, nem tud egy autót elvezetni, illetve nem beszél egy/több idegen nyelven. Emellett számos mással bővíthető lenne. Képes eligazodni felhasználói szinten a bankrendszer működésében, adózásban, stb. Valóban, 20-30 éve az íráskés- és olvasáskészséggel, értelmezéssel azonosították a fogalmat. Ma sokkal inkább arra utal, hogy napjaink technológiájában képtelen elboldogulni. Ha végiggondolod logikus. Említek egy példát. Számos professzor, saját szemmel láttam, aki valóban zseni, korából vagy szándékából adódóan egyszerűen nem ért a számítógépekhez. Azt sem tudja, hogyan kell bekapcsolni. Gondold végig, egyszerűen vége lenne, ha nem kapna egy titkárnőt, aki - csak egy egyszerű dolgot mondok - elolvassa az e-maileket, legépeli az írásait, stb. Annak ellenére, hogy zseni, a mai korban tulajdonképpen funkcionális analfabéta. Gondolj bele, zéró angol tudással lehet élni, de azért, na, nem is részletezem... megjegyzem, a float charging kifejezést sem keresgéltem, csak valahol olvastam róla. Nem kell túl nagy angol tudás hozzá, hogy összerakd. :-))De tudod mit, legyen Neked is igazad. :-)))
Nekem nem fáj. Csak van az a szint, amivel már nem szeretek vitatkozni, mert értelmetlen.Azért remélem, hogy értelmes és valódi problémákkal és megoldásokkal is újra tele lesz a fórum.
-
válasz
Makszimusz #11072 üzenetére
Ne is mond.. A másik kedvencem az "első töltés 12 óra, vagy hosszabb legyen" duma. Pláne mikor úgy kezdik, hogy "ugyan már nem muszáj, de azért.."
Falra tudnék mászni ilyenkor tőlük. -
válasz
Makszimusz #11036 üzenetére
A led nem izgat, napirendre tértem fölötte, ha érdekelne, letöltenék vmi led kezelő appot a playről, tucatjával lehet szerintem találni.
Nem a custom romokra vagyok ráizzadva, hanem a CM-ra (voltam), sajnos SGS2-t már a föld alól sem tudok szerezni, csak SGS2 plus-t, amit hagyjunk inkább. Az MI2 hardveresen kb ugyanaz a telefon, azért is fűztem hozzá vérmes reményeket. Időközben rájöttem, hogy a MIUI rom milyen f@sz@, úgyhogy annyira már nem vágyom a CM-ra.
A kamerával viszont kimondottan meg vagyok elégedve, mint ahogy a kijelzővel is, sőt, gyönyörű az egész készülék, öröm kézbevenni és használni. Egész addig, amíg nem kell vele telefonálni... A ghost touch mostanában elég ritkán jön elő, ilyenkor lezárom a kijelzőt, nyelek egyet és megvárom, míg végez, úgyhogy lassan ezt is kipipálhatom.+1: A rezgőmotor erőssége, amit Wajk említett, szintén nem zavar, minden telefonomon első dolgom teljesen kikapcsolni.
(#11037) Barthezz2 & (#11040) Wajk: amit nyafogásnak meg szarozásnak tituláltok, az pont az a kérdezősködés, amivel sikerült eldöntenem, hogy a problémáim nem garanciális természetűek, vagyis ha teszemazt visszaküldeném javíttatni, se javulna meg tőle a telefon (lásd Williamgrant esetét a gyári cserekijelzővel).
De ha ti ennyire jól kezelitek mások problémáit, nagyon szívesen cserélek Veletek készüléket, aztán osztom itt az észt. Tudtam, hogy rizikózok a telefonnal, ezért is fogadtam el a fenti listányi hibát, de van egy határ. -
válasz
Makszimusz #11026 üzenetére
Addig igazad van, hogy a touch elég tré a telón, mert olyan nincs, hogy valamit minőségi alkatrészekből csinálnak, mégis fele annyiba kerül, mint egy felső kategóriájú bármi, amit itthon forgalmaznak.
Viszont nem kell semmi szennyeződés, hogy kiváltsa ezt a jelenséget, magától csinálja, konstrukciós hiba, úgy olvastam, hogy a rádiós rész közel esik a touch vezérléséhez, és interferencia keletkezik. Az aroma installer valószínűleg nem tartalmaz semmi szűrő algoritmust, míg a telepített rendszer már valószínűleg szűri ezeket a zavarokat - úgy, ahogy. -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #11009 üzenetére
" mikor már 4.4-nél tartunk,"
Ki kell javítsalak, a 4.4 már lejárt lemez, az Android L-nél tartunk
-
ginola
addikt
válasz
Makszimusz #10901 üzenetére
Mindkettőt! 4 órát szántam rá, megérte!
-
ginola
addikt
válasz
Makszimusz #10898 üzenetére
Azt teszem épp!
Miuiandroid.hu-n is olvasom a beírásokat. A kérdés igazából az, hogy a két rendszer, ami ugye bármi lehet, nem akad össze, hülyül meg, ha együtt van fenn a készüléken?
-
válasz
Makszimusz #10875 üzenetére
Ezért sem értettem sosem, miért telepíti vki önszántából a miui-t pl egy Samsungra vagy bármi másra, amire amúgy nem lenne muszáj...
Igaz inkább a kínaiak olvassák az sms-eimet, mint az NSA.
-
válasz
Makszimusz #10684 üzenetére
S3 minim volt, pont azért, mert nem bírom a nagy kijelzőt.
Nekem volt egy fujitsu laptopom, egy évig ment tisztán asztali gépként, benne volt végig az akksi, néha lemerítettem, ahogy te. Egy hónap múlva zárlatos lett. A lenovo nyilván figyel ilyenekre, és intelligensebb benne a töltő elektronika, mindenesetre azóta nem kísértem a sorsot. -
válasz
Makszimusz #10332 üzenetére
Köszi!
Portolt változat alatt az mi2-re készült cm, aosp stb romot érted, vagy a pl. galaxy s4-re vagy nexusra portolt miui romokat? Utóbbi esetben érthető, ha ugyanúgy hibásak, de furcsállnám, ha egy cm alapú rom az mi2-n örökölné ezt a hiányosságot. -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #10207 üzenetére
Felraktam én ezt is csak alapértelmezetten nem az sdcard0-ra symlinkelte a hdd-t hanem valahoza a system mappába és nem néztem a beéllításokban hogy ez állítható.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #10171 üzenetére
Simán elhiszem, történtek itt már egyéb furcsaságok is, nem ez az első. Azért nem árt az óvatosság:
"TrueDualBoot notes:
Enabling or disabling TDB will completely wipe your data partition" by M1cha(#10163) coal56:
Ez sajnos a heti frissítésű MIUI-ban is így működik... -
HanU
tag
válasz
Makszimusz #10152 üzenetére
Köszi a mindenre kiterjedő magyarázatodat. Az alap kérdésemre is megkaptam belőle a választ. A TDB-vel tisztában vagyok bár nem használtam, ezért voltam kíváncsi arra, hogy a vasamon, hogy tudom megállapítani, hogy valamelyik buherátor haverom bekapcsolta-e. Erre korrekten meg is adtad a választ. Köszi :-)
Én is mostanában a CWM-es frissítést alkalmazgatnám, amit az OTA letölt downloaded_rom könyvtárba, de az e heti frissítés nem ment fel CWM-el (assert failed), és a keresztbe frissítési félelmem miatt nem mertem az OTA-n keresztül frissíteni.
-
ginola
addikt
válasz
Makszimusz #10142 üzenetére
Mi volt a gond velük?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Makszimusz #10142 üzenetére
Jolvan na
a szereld magad gari még igy is jobb a nokia fele garinal, szoval nekem oke.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Makszimusz #10140 üzenetére
Köszi a valaszt.
Viszont emailben ezt valaszoltak:
"Hello,please don't worry about that,if your phone is not have any human damage,to replace the hardware,you don't need to pay for it.About the shipping cost will bear your responsibility,thank you!"
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #10072 üzenetére
Ebből a kérdésedből látszik hogy vagy nincs, vagy nem próbáltál még használni smart tv-t. Én beugrottam a csőbe, megvettem a 2 kilós smartháromdés tévét. (3d-t kb 5x néztem rajta és a fejfájás és szemfáradás miatt hanyagoltam)
A smart rész teljesen hasznlhatatlan, egy 20 ezres android tv box van most rákötve.Off: Nem tud valaki olyan android appot ami DLNA-n az srt feliratot is átküldi a tv-re?
-
®abstract®
őstag
válasz
Makszimusz #10062 üzenetére
ajánlom Vagyula stabil 29es rootolt romját,nekem bevált.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #10072 üzenetére
Eleve feláll a hátamon a szőr a Smart TV-ktől. Volt is erről egy jó cikk itt a PH!-n (mennyire buták / lassúak, nehezen bővíthetők ezek a "nagy gyártók" által a népre zúdított rendszerek). Kivétel persze akad, de sajnos ez a jellemző. Nem tudom 100%-osan, hogy milyen lehet valójában a MiTV, de ha csak fele olyan jó, mint a telefonjaik ... hát, akkor nem kicsit döngölnék földbe az LG-t, Samu-t, stb.-t, ha lehetne kapni. Így persze megmaradt álom szintjén.
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #9733 üzenetére
Negatív!
-
válasz
Makszimusz #9635 üzenetére
Most megy...
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #9628 üzenetére
már működik, teszteltem. Ha gond van, dobj PÜ-t és akkor feltöltöm máshová.
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #9525 üzenetére
idegenlégiósokat nem szolgálunk ki
(amúgy korábban is néztem már, hogy a Sony telók valamiért nem támogatottak Miui fronton. A Z1 is már mióta megjelent, de még egy béna port sem született rá. Talán annyi lehet a jó hír, hogyha lenne Z1-re, az gyerekjáték lenne Z1C-re portolni.)(#9524) <Adamsky> : nyugi ők megkapják a Miui v5-öt, mi meg a Miui v6-ot
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #9382 üzenetére
grat, élmény lehetett!
akksiban véleményem szerint jobbat nem fogsz találni
De érdemes lehet kipróbálnod a 3.8.23 után most a 4.3.28-ast.
A verziószámokban nem sok eltérés lenne -
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #8872 üzenetére
egyet értek, kicsit jobban eszegetik az akksit a februári ROMok, az utóbbi ROMomban kicsit mixeltem is a tavaly augusztusi ROM-al (radio, power settings...). Az egyel korábbiban még nem tettem és most a changelogban nem említettem, több pozitív visszajelzés is jött erre a verzióra, hogy jól bánik az akksival. Nekem is utóbb (az én felhasználásommal) inkább 3h volt a kjelzőidő, de most megint 4 fele tendál simán, megerőltetés nélkül.
Szóval a válasz röviden, szerintem is kicsit jobban eszik az akkut az újabb ROMok....
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #8861 üzenetére
Küldd el Adamsky-nak a rossz töltőt, ha reprodukálni tudja vele a hibát, akkor minden kétséget kizárólag az okozta
Egyébként én a hozzáadott 2 filléres vérgagyi átalakítót egyből kidobtam már az elején, sose használtam...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #8861 üzenetére
Tudtam én, csak gondoltam kipróbálom, hogy nálam mi a helyzet. És ha már így tettem, akkor megosztom.
Azt kijelenthetjük, hogy szoftver és/vagy töltő eredetű a hiba? (Nem olvastam - még - a link-elt fórumot)
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #8858 üzenetére
Kikapcsolt állapotból való ébresztéskor jelentkezett csak?
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #8854 üzenetére
A bug nem, de a megoldás vitatott! Átolvastam az összes hozzászólást amit Wajk linkelt
Úgy tűnik a töltő csere "gyógymód" pusztán placebó hatás, mert közben több dolgot is változtatott a user a telón, és nem is tudja pontosan mitől javult meg. Van olyan is, aki lecserélte a töltőt és azt hitte megjavult, de a köv. hozzászólásában már az írta, hogy 3 nap múlva újra jelentkezett a hiba. A probléma tényleges megoldásához először meg kell találni a valós gyökérokot. Egyszerre csak egy dolgot kell változtatni egy rendszeren belül és tesztelni hatását. Ha a hibát tudjuk reprodukálni 100%-ban, akkor biztosan megvan a megoldás is.
-
válasz
Makszimusz #8854 üzenetére
Jah, ez volt nálam is.
De fura, jó ideje a gyári töltő/kábel kombót használom és csak most jött volna elő? Na mindegy, előkaparok egy másik töltőt, aztán meglájuk.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #8850 üzenetére
Elég nehéz elképzelnem a töltő hibáját, mint hibaforrást erre a problémára, bár láttam már karón varjút! Akárhogy is van, óra app adatok törlése, wipe cache, wipe dalvik cache, nem kerül semmibe...minden probléma egyedi, próba cseresznye...szvsz
-
válasz
Makszimusz #8850 üzenetére
De nem csak az ébresztő volt a gond, hanem kompletten semmi nem szólaltatta meg a hangszórót. Nálad is ez volt?
Más:
Ha ez a hír igaz, akkor valószínű, hogy 4.4 alapon fog jönni a v6 MIUI is, hiszen akkor a Xiaomi is KitKat-el kell, hogy szerelje az új készülékeket, és akkor már nem hinném, hogy a régiekre külön 4.2 vagy 4.3 alapon csinálnák meg a v6-ot. -
válasz
Makszimusz #8831 üzenetére
Igen, mindig töltőn van este. Az vágja haza a hangszórót?
-
zdanee
őstag
válasz
Makszimusz #8772 üzenetére
Nocsak. Én meg azt hittem, leejtettem, csak nem emlékszem rá. Akkor mégsem én vagyok hülye.
-
cimp
senior tag
válasz
Makszimusz #8770 üzenetére
Mert hova lett már megint?
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Makszimusz #8765 üzenetére
A számból vetted ki a szót! :-) Pont ezt terveztem leírni, évek óta így használom, ezt is és a kínai oldalakat is. Ha sokat böngészi valaki a google fordítóval ezeket a külföldi oldalakat, elég nagy gyakorlatra lehet szert tenni,és egyre több, elsőre érthetetlen mondatokat lehet értelmezni.
-
bozarjoska
őstag
válasz
Makszimusz #8748 üzenetére
így van
de gondolom nem véletlenül lett ilyen, ha meg tényleg ennyire nem tetszik senkinek biztos visszateszik a régit vagy ezen változtatnak valamit
amúgy meg ez nem probléma vagy bug mert működik csak nektek praktikusabb és előnyösebb volt a régi -
bozarjoska
őstag
válasz
Makszimusz #8734 üzenetére
omg omg omg.... -.-
látod mások nem szenvednek hanem visszatérnek az előzőhöz ahogy én is mondtam -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #8712 üzenetére
Ahogy nézem, olvasom, olyan sok újítás nem található a romban.
vagyula írta ((#8706) vagyula), hogy nincs benne a magyar fordítás, ami az új ficsőröket illeti. Ez milyen alkalmazásokat, menüt, beállítást érint? Ami nincs lefordítva az angolul vagy kínaiul jelenik meg? -
válasz
Makszimusz #8711 üzenetére
Áttettem magyarra és eltűnt... :-)
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #8707 üzenetére
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #8690 üzenetére
és Barthezz2 #8691:
Nem, nem widget volt, és ha nektek nincs ilyen parancsikon, akkor nekem szerintem WiUi ROM telepítése után jött elő. Így nézett ki, csak "Alkalmazások" volt a neve (megnyilazva):
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #8681 üzenetére
Vagy csak a Mi3-ra
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #8641 üzenetére
Ha már adott a 230V, inkább külső DAC-rel hallgatok zenét a hifin
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #8632 üzenetére
...a 2015 Acid szavai voltak még december elején, de én akkor is azt írtam, hogy tavaszra várom
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #8628 üzenetére
Dehogynem! ...és februárban - de legkésőbb márciusban - már lesz Miui v6
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #8578 üzenetére
A Nexus 5 -re terveznek MIUI-t, szóval annak 4.4-nek kell lennie, ha másnem portolva meglesz, tuti
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #8580 üzenetére
a 4.4-nek a memória menedzselése miatt én jobban örülnék, de ha 4.3 lesz az sem gond természetesen, legyen jól optimalizálva meg legyenek új fícsörök. A Miui v4 is menet közben, féltávnál váltott ICS-ről JB (4.1)-re ha jól emlékszem
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Makszimusz #8578 üzenetére
Ne is! Az a jó benne, hogy nem azt...
-
válasz
Makszimusz #8560 üzenetére
Majd meglátjuk
-
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #8560 üzenetére
Én csak arra leszek kíváncsi, hogy a dizájnhoz is hozzá fognak-e mondjuk nyúlni!?
(mondjuk fekete miui-nak nagyon örülnék, mert ez a fehér néha szinte vágja a szemem este) -
hercsi
tag
válasz
Makszimusz #8525 üzenetére
Ottapont
...
-
zdanee
őstag
válasz
Makszimusz #8525 üzenetére
Azonnal követelek egy lájk funkciót a RI/OS-be!
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #8388 üzenetére
-
vicces1
aktív tag
válasz
Makszimusz #8388 üzenetére
Hova tekerjek érte? Ez az a fajta amelyik alatt karcolódik a Dragontrail?
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #8383 üzenetére
Lehet, hogy csak annak kínai, aki wipeolt is
A phone menüben a "Directory" lapfül nektek is kínai?
-
válasz
Makszimusz #8381 üzenetére
Várj türelemmel, majd kínai lesz az
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #8337 üzenetére
Hát, kíváncsi vagyok, mert nekem a 4.1.10 rávert a (az eddig legjobban akkubarát) 3.8.23-ra
De mint tudjuk, ez erősen felhasználó, beállítás és alkalmazás függő(#8336) Williamgrant válasza muchacoado (#8327) üzenetére
Nálam is valamelyik általam feltett alkalmazás baszkurálja a hangerőt (kb.2-3 hetente), mégpedig úgy, hogy lelövi a csengőhangot, értesítéshangokat, azaz nem csöng, zenél, csipog....és ilyenkor hiába bökök a Csengetés ikonra, hogy kapcsolja vissza b@szik bármit is csinálni, csak a reboot segít.
De ezzel 1üt tudok élni -
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #8316 üzenetére
A fan site életre hivója.(nem én)
-
parkasz
senior tag
válasz
Makszimusz #8316 üzenetére
Nem véletlen a mondás, annyian vannak mint az oroszok
Na meg ugye hatásak is, ami kedvez a beszerzésnek -
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #8299 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a miui, csak még mindig hiszem, hogy egy stock rommal menni fog az MTP kapcsolat a kocsiban a Pioneer fejegységgel...
-
törölt tag
válasz
Makszimusz #8279 üzenetére
szerintem igen mert gond nelkul frissitettem JLB 27 re,ill. a cpuz is azt irja aminek benne kell hogy legyen. :-) Azert erdekes volt hogy nem sikerult a recovery-s install.
Sorry az ekezet de mobilrol vagyok.
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #8284 üzenetére
Olvastam a neten, hogy valakinek hiába volt 4 órát töltőn, csak az segített, hogy gépre dugta.
Most megpróbáltam azt, hogy laptop USB-jéről töltöm. Remélem valahogy beindul.A legegyszerűbb egy másik Xiaomi teló lenne, azzal tuti fel tudnám tölteni. Bár ezt akkora baromságnak tartom, hogy töltőre dugva sem indul el a telefon
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #8282 üzenetére
Ha nagyon hosszan, kb 10 másodpercig nyomom a power gombot, akkor ha elengedem, egy folyamatos piros led kezd világítani, ami egy idő után (kb 1 perc) elalszik.
Ez az egyetlen életjel amit kapok a kicsikémtől
Folyamatosan a gyári töltőn van a telefon.
Létezhet olyan, hogy ezzel a ROM-mal nem töltene kikapcsolt állapotban a telefon?
Kicsit kétségbe vagyok esve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest