Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz HornedReaper #11148 üzenetére

    Köszi, nem kamerával a fejemen szoktam nézegetni a telefont. :D

    Amúgy a mai nap során arra rájöttem egy véletlen folytán, hogy a Ghost Touch jelenség olyan mintha egy kapacitív felhő lenne a kijelző felett. Tehát már akkor is érzékel néha a telefonon, mielőtt a panelhoz hozzérek. Tehát az ujjam hegye a levegőben van még, kb. 1-2 mm távolságra az üvegtől. Ez 1-2 alkalommal jön össze (tehát 1 vagy ritkán 2 közelítésre) utána a jelenség megszűnik, hozzá kell érni az üveglaphoz hogy érintést érzékeljen.

    (#11151) Crytek

    Szerintem mindent amit nem használsz ajánlott írtani. Főleg miután ismert tény hogy ezek a kínai programok előszeretettel küldik az adataidat egy kínai szerverre + a telefonod koordinátáit is :)

    (#11149) bzsolt99

    Minden android 2.3 óta... :)
    Beállítások / Fejlesztői lehetőségek / Bevitel / Érintések megjelenítése (ON/OFF) és Mutató helye (ON/OFF)

    Innentől ha valakinek van valami "adathenger" üzemmódban működő screen rögzítő szoftvere, lehetne a GT-t videóra venni. Tehát egy olyan screen recorder kéne ami mondjuk mindig csak az utolsó 5 percet rögzíti, így lehetne bírni tárhellyel és elcsíphető lenne a jelenség. Hátránya, hogy csak a videóanyagot rögzítő tudja hogy akkor éppen volt GT vagy valójában megérintette a tapipadot.
    Szóval mégiscsak kéne az a fejkamera... :C

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák