Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Aryes #10665 üzenetére

    Szia!

    Ez azt tapasztalom teló és rom függő dolog. Nekem speciel a 20%-ról 10%-ra merülés ideje lényegesen hosszabb, mint a 100%-ról 90%-ra. Szóval az első 10%-ot villámgyorsan vesztem el, de fogadni merek hogy tovább bírja az akksi mint a tiéd (tavaly márciusban vásárolt mi2-es 3.8.23-al :D ).
    A céges lenovo laptopom 3 éve 24 órában be van kapcsolva, töltőre dugva. Kb 3-4 hetente leveszem egy fél-egy óra erejéig. Az akksi újkorában 3 órát bírt, most 1.5-öt. Ugyanakkor vásárolt kolléga laptopja, szorgalmasan merítve volt rendszeresen (pont azért mert olvasta hogy az jót tesz az akksinak). Neki egy éve kuka lett a gyári akku. :)
    Szvsz a gyakorlati tapasztalat nálam mást mutat. Ha SGS3-ad volt, jobban jártál volna Mi3-al, a ha bírod a nagy kijelzőt.

    Üdv: WG.

    Van valami pletyka arról hogy mikor lesz 4.3 vagy afeletti verziójú miui alap? (v6?) Egy nagyságrendi dátumnak is örülnék... :)

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák