Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #19561 üzenetére
Az a baj, hogy erőltetni fogják a 4K-t.
Ha például olyan online stream-et akarsz nézni, amit fixen abban nézben, akkor jó lehet.
Igazából a kérdés az, hogy igazak lesznek-e a pletykák, hogy például stabilabb lesz vidéken majd az 5G, most az összes többi... Na meg, ha egységesek lesznek valamennyire az 5G szabványok, akkor ezt a B20-as mizériát is pár éven belül letudhatjuk. -
Rawulf
őstag
válasz
HornedReaper #19551 üzenetére
Most már egyre többen azt mondják, hogy érdemes megvárni az 5G-s telefonokat, mert "ég és föld" különbség lesz a 4G-hez képest.
-
Rawulf
őstag
válasz
nyaki01 #19536 üzenetére
Először ki kéne zárni minden szoftveres hibát.
Ahogy Karavik is írta, ess neki. (Gyakorlatilag tehát le kéne pucolni mindent, ami most fenn van. Ha a művelet közben is kikapcsolna, akkor akksi nélkül próbálkozz... bár akksi nélkül nem tudom, hogy menni fog-e, mert nem próbáltam,)
A legújabb TWRP-vel és XIAOMI.EU firmware-rel nézd meg, hogy mi a helyzet... addig nehéz egyből hardveres hibára gyanakodni. -
Rawulf
őstag
válasz
Karavik #19517 üzenetére
Akkor Mi2 esetén szükséges a reboot vagy wipe is, csak fura, hogy a Redmi 4X-nél nem futottam ebbe bele.
Természetesen ahogy írtam is az utsó xiaomi.eu firmware jónak tűnik és én is azt tettem fel rá.
Szépen át is tudtam léptetni egy másik mi-fiókba is a telefont: régi mi-fiókkal kilépés és belépés egy másikkal. -
Rawulf
őstag
válasz
Karavik #19506 üzenetére
Na akkor mondom:
Az hagyján, hogy nem kell teljes twrp format, de a teljes twrp formattal fel sem megy a xiaomi.eu rom a Mi2-re! Ez azért érdekes számomra, mert a Redmi 4X-nél viszont a teljes twrp format után simán felment az arra való xiaomi.eu rom.
A wipe data/cache/dalvik-cache hármas után viszont probléma nélkül felment a mi2-re való xiaomi.eu rom.
Az én kútfejem szerint akkor viszont a mi2 esetében a meglévő system-ből valami csak kell a xiaomi.eu romnak a telepítésnél, ergo "rátelepül" a meglévő rendszerre. Nemde? -
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #19498 üzenetére
Azért nem olyan rossz a Redmi 4X azoknak, akik a kisebb méretű telefonokat részesítik előnyben.
Persze vacakolni kell vele a bootloader nyitáshoz, viszont xiaomi.eu-sítva teljesen elégedett vele két családtag is.Most töltöm le éppen a baidu-s tárhelyemről azt a bizonyos decemberi xposed Mi2 romot egyébként.
Megnézem, hogy mire jutok vele... (úgy nézem Dolby Atmos is van benne). -
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #19496 üzenetére
Én áttértem egy Conquest S8 2017 ipari strapatelefonra, de kiváló állapotban még mindig megvan a Mi2s telefonom.
Ahogy az időm engedi, megpróbálom egy kínai nem hivatalos miui9 romot magyarítani és google-síteni, aztán majd itt referálok, hogy mire jutottam vele.
El fog tartani egy darabig.Egyébként neked is javasolnám, amit már nemrég írtam:
fastboot-osan feltolod az utolsó global developer hivatalos romot, aztán a legújabb TWRP-t (3.2.1.0 aries) és twrp alatt először nyomsz egy format-ot is (és bár nem biztos, hogy format után szükség van rá, de) egy wipe-olás után pedig mehet a legutolsó xiaomi.eu firmware, hátha... -
Rawulf
őstag
válasz
Lordus #19491 üzenetére
Azt azért leszögezném (ha még eddig nem mondtam volna), hogy például xiaomi.eu romot is úgy szoktam feltenni, hogy előtte a legfrissebb fastboot-os rommal egy tiszta és friss alap rendszert "varázsolok" és csak utána megy fel az új twrp és custom rom.
Én amíg a miuipro-t használtam, nem volt gondom. -
Rawulf
őstag
De egyébként találtam kínai tákolt 7.12.2 romot is. Ha van rá igény, akkor azt is megsasolom majd.
-
Rawulf
őstag
válasz
Lordus #19488 üzenetére
Kibontva a miuipro romot, egy-két apk állomány kapott magyarítást, de alapvetően nincs magyarítva.
Az a baj, hogy a jBart hibákat dob rá, úgyhogy lehet kénytelen leszek egyesével beforgatni a magyart az apk állományokba, de majd meglátom amikor lesz rá időm. Lehet, hogy csak a hibákat dobó három apk-t kell külön manuálisan mókolni. -
Rawulf
őstag
válasz
Lordus #19485 üzenetére
Hááát... a MiuiPro csapat még kiadott egy nem hivatalos 7.11.23-asat, de abban alapból nem biztos, hogy van magyar nyelv, mert régen nem volt. (Xiaomi.eu romok előtt én még miuipro romokat használtam.)
Esetleg, ha lesz időm, akkor megpróbálkozom beletákolni a magyart a miuipro 7.11.23-asba. -
Rawulf
őstag
válasz
interstate76 #19435 üzenetére
Ott a Redmi 4X példának okáért, amire mikor feltettem a legfrissebb romot, akkor nem működött az automatikus fényerőszabályzás...
Nekem igazából az a bajom a Xiaomi-val mostanában, hogy ha valami működik egy régebbi rom-nál, azt hogy képesek elcseszni az újabbnál? Ez a lépünk előre kettőt, de hátra legalább egyet, nem gyere be... -
Rawulf
őstag
Felteszem a költői kérdést. Tesztelik egyáltalán még a mi2 új firmware-eket? Kicsit sok lesz már a bug...
-
Rawulf
őstag
válasz
Crytek #19389 üzenetére
Amikor még lehetett gyári, eredeti Xiaomi BM30-as akksit kapni, akkor gyárilag adták hozzá.
Az utángyártott BM30-asokhoz viszont nem igazán.
Emlékszem, hogy annó alig találtam szilikon tokot ehhez a nagyobb hátlaphoz.
Nem nagyon láttam sehol mostanság. Csak a BM20-ashoz való hátlapokat látni.Azért ha a jövő héten a Huaqiang Road környékén járok, akkor majd nézelődök arra is, hogy hátha látok olyat valamelyik kínai eladónál.
-
Rawulf
őstag
válasz
morfondőr #19332 üzenetére
Éppen pont ma frissítettem fel a jelenlegi legutolsó Miui8.3-as 7.5.25.-ös Xiaomi.EU firmware-re unokahúgom tartalék Mi2S telefonját.
Megjegyezném, hogy nem az övé az első olyan Mi2 telefon, aminél ez a művelet csak akkor sikerült, amikor már legyalultam a telefont szoftveresen. (Különben a TWRP hibákat dobál és nem megy fel a friss rom.)Szóval command parancssorban feltoltam rá a legutolsó stabil kínai fastboot romot, aztán lecseréltem a recovery-t a xiaomi.eu által az androidfilehost-ra linkelt februári TWRP-re (bár ahogy néztem, létezik már 3.1.1 májusi is a twrp.me másik helyen). ARIES TWRP fog kelleni!
TWRP recovery-be bootolva is fel lehet másolni a rom-ot a telefon belső tárhelyére, mert látni fogja az USB tárhelyet recovery módban is a windows-os számítógép, ha már fenn van az MTP driver.
Mondjuk én megszokásból a TWRP által létrehozott TWRP könyvtárba másoltam a zip fájl-os romot.
Wipe data, cache, dalvik cache hármas után pedig fel is ment szépen. A végén még opcionálisan megkérdezi, hogy akarjuk-e a SuperSU-t, azaz rootolás is meglegyen-e.Persze a nulladik lépés, hogy felteszed a szükséges drivereket a windows-nak. MiFlash program ezt elvégzi.
Ha Win8, 8.1 vagy 10-es operációs rendszered van, akkor persze a driver telepítés előtt speciális boolással ki kell kapcsolni az eszközillesztők aláírásának szükségességét, aztán egyesével le kell okézni a nem aláírt driverek-re feltett kérdéseket, miközben a miflash setup fut. -
Rawulf
őstag
válasz
Nerazzurri95 #19260 üzenetére
Unokahúgomnak is az akksija halt meg, de már lassan egy hónapja megy a neten rendelt új akksival a telefon és semmi gondja vele.
-
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #19219 üzenetére
Vezetéknélküli töltésről nem írnak a honlapjukon, csakhogy Fast charge 3 támogatása van. Rákérdezhetek majd, de nem hinném. Lehet ők is lassúnak tartják még egyenlőre.
A második kérdésedre ott a válasz, de a hátlapi dual kamerából csak az elsődlegesben van (a front kamerában nincs):
4 轴光学防抖 = 4-axis optical image stabilization
Kis szemléltető videót is tettek ki erről.Bár nem írnak róla, de a telefon elején a bal felső sarokban két "lyuk" látható, amik túl kicsik vakunak, szóval az egyik az elülső kamera, míg a másiknak az értesítő lednek kellene lennie.
A doboz tartalomra is rákérdezek, de nagyjából ami extra, az a Type-C usb kábel átalakító jack audio-ra, illetve a sim kártya tálca nyitó tű, az adapter és USB type-c kábelen kívül... viszont valami puha tokot is említenek a kínai leírásban.
-
Rawulf
őstag
válasz
balewi #19217 üzenetére
Abban tuti nincs, mivel a kínai hivatalos honlapján felsorolják, hogy mely frekiket támogatja és nincs közte a B20:
http://www.mi.com/mi6/specs/FDD-LTE (频段 B1,B3,B5,B7,B8)
-
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #19213 üzenetére
Jövő hétre terveztem, hogy elmegyek megnézni a helyi Xiaomi shop-ot Shenzhenben, hátha kirakták már ott megtapogatni.
-
Rawulf
őstag
7.3.30 MIUI8-nál a hotspot beállításoknál nem engedi a wpa2 kiválasztását a hálózati titkosításnak. Hiába választom ki, az OK-ra bökve nem történik semmi.
-
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #18904 üzenetére
Pontosítok: Smartisan M1 és Smartisan M1L
B20 ?
-
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #18888 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy jövő héten fog az Oppo és a Smartisan is új telefont a piacra dobni.
Kínai haverom ott lesz a Smartisan "premier bulin".
Vannak helyzetek, amikor az ember szeretne a sötétben fotózni (például egy csinos kínai lányt a KTV bárban, amelyikkel éppen randizom, stb...) és én nem szeretnék külön fényképezőgéppel szaladgálni (hülyén is néznék ki vele például ott).
Ahogyan néztem, ezekkel a duál kamerás telefonokkal egész jó képeket lehet lőni rossz fényviszonyok mellett. Ráadásul én Jiayu G4HG és MI2S kombóról akarok váltani. Hadd ne mondjam, hogy milyen képeket készítek velük ha nincs szikrázó napsütés...
Mivel csak 1-2 hetet leszek évente Magyarországon, ezért a magyar sim kártyához elég lesz egy Xiaomi Redmi 3S B20-as, míg a shenzheni és hongkongi sim kártyához akarok valami dupla kamerás telefont.
Ha pedig esetleg Szingapúrba, Malajziába, vagy az USA-ba (vagy megint Makaóba) kéne átmennem, akkor az éppen szükséges negyedik sim kártyát is a Redmi-be tudom passzintani.
Egyenlőre a Xiaomi 5S Plus legerősebb verziója a nyerő nálam, de megvárom a Mi Note 2 telefont is és hátha a Vivo is valamit dobbant.
Na és esetleg közben jöhet valami jobb B20-as dual sim-es variáció is... -
Rawulf
őstag
Most fog megjelenni több iker kamerás telefon. Aki eddig nem cserélt, annak tényleg kár most kapkodnia.
Én például megnézem a Smartisan T3 telefont is, mielőtt döntenék. -
Rawulf
őstag
válasz
Karavik #18869 üzenetére
Ha visszább olvasol, amit írtam: nekem nem szükséges a magyar nyelv megléte.
A kérdés csupán az, hogy mivel a miuihungary-n nincs már újabb magyar rom a Mi2/2s típusokhoz, akár a xiaomi.eu, akár egyéb global romba beleteszik-e.
Ha nem, akkor én beletákolom, ha év végén cserélem a telefont.
Mivel Shenzhenben vagyok, ezért biztos nem fogom elkapkodni, hogy mit válasszak a 2-eske helyett. -
Rawulf
őstag
Nekem az tetszik, hogy nagyobb akksival (persze más fajta hátlap kell hozzá ez esetben) is lehet használni a standard helyett.
A MIUI8-as eddig nekem kisebb étvágyúnak tűnik. A 6-os és 7-es nálam is zabált rendesen.
A 8-assal pedig még kevésbé is melegszik talán... persze ha hotspot-nak használom a telefont, akkor ígyis-úgyis fűt rendesen.
Ha le is cserélem év végén, akkor is megtartom. Ha nem kerül bele a magyar nyelv az újabb MIUI8-asokba, akkor majd én beleteszem és kirakom ide a fórumba. -
Rawulf
őstag
válasz
ginola #18859 üzenetére
Frissítés a gyári recovery-vel (nevezd át update.zip-re a miui-s romot és másold fel a telefon főkönyvtárába)
ROM
Google fiókok eltávolítása
Hibás Google Play eltávolítása
Mehet fel a jó Google Play (két apk kell neki, amit wifin keresztül le tud szedni, de azért biztos ami biztos, mellékeltem mind a hármat és tömörítve is egyben)
FIXHa miuipro szerveréről lassan jönne a rom, akkor (ezt már át sem kell nevezni):
https://mega.nz/#F!OlwSkSZQ!czSlbAtO7pLN_zp_n9EG4Q -
Rawulf
őstag
Ha valaki még használna rajtam kívül MIUIPRO firmware csomagot, az legyen óvatos:
Az legfrissebb 6.9.22 csomagban a Google Play (gapps) hibás.
Csináltam hozzá egy fix-pakkot, ha érdekel valakit.
Nem szoktam bajlódni már magyarítással, mivel a morelocale2-vel a google play és ezáltal a feltelepített programok (chrome, gmail, satöbbi...) is magyar lokalizációt kapnak. Egyedül a telefon beállításai és az alap szoftverek maradnak angolul (vagy orosz, vagy kínai nyelveken... ahogy tetszik).Egyébként jó cucc a miuipro által kiadott rom, mivel nem kell bajlódni recovery-vel (fastboot-tal sem...), csak át kell nevezni a csomagolt firmware-t update.zip fájlra és mehet a telefon gyökérkönyvtárába (és a gyári recovery simán feltolja).
-
Rawulf
őstag
Ebben a Nightly Aries Cyanogen Mode romban javították már, hogy a telefon saját érintőgombjai is működjenek?
Csak azért kérdezem, mert én egyszer próbáltam ki a CM11-et és akkor az volt a bajom vele, hogy az érintőképernyő alján lévő három gombot nem kezelte, viszont igaz, hogy magán a képernyőn külön gombokat kapott. -
Rawulf
őstag
Nagy akksis hátlaphoz más is nehezen talált szilikon védő tokot?
-
Rawulf
őstag
Én még nem láttam olyan telefont és mobil operációs rendszert, ami minden igényt kielégített volna.
Azért kézbe vennék egy Smartisan T1 készüléket. -
Rawulf
őstag
válasz
muchacoado #12147 üzenetére
Nem cseréltem le.
Kicsit még bütykölöm a G3-at, aztán eladom. Ugyanez a sors vár a Snopow M6-ra.
Megmarad a G4HG és Mi2S 16GB. -
Rawulf
őstag
válasz
muchacoado #12145 üzenetére
Nem mondod?!
-
Rawulf
őstag
Ha a véletlen használati mód be van kapcsolva, akkor hogy lehet feloldani a képernyőt?
-
Rawulf
őstag
válasz
Williamgrant #12027 üzenetére
Kész vagy
Mondjuk az ilyen vízhatlan, vállra is applikálható szütyőhöz kell is kékfog amúgy is. -
Rawulf
őstag
válasz
Williamgrant #12022 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
Williamgrant #11954 üzenetére
Nézd, én nem kritizáltam az OTG kábelt, hanem megjegyeztem, hogy volt ilyen probléma.
Az is lehet, hogy az újabb firmware-ekkel már bele sem fut ilyenbe az ember.
Én csak segítő szándékkal jeleztem egy problémát. Nehogy másnak is gondot okozzon.Egy valamit viszont valóban elfelejtettem még hozzáfűzni, mivel OTG kábelekből is két féle kialakítású létezik:
Van ugye egyszer az az OTG kábel, aminek csak két vége van és az egyik a telefonba, míg a másik a pendrive-ba csatlakozik.
Igen ám, de van olyan is, aminek három csatlakozása van, azaz miközben akármilyen USB eszközt kötsz a telefonra, közben tölteni is tudod a készüléket.
Na már most én ez utóbbiaknál tapasztaltam ezt a kompatibilitási problémát. Általában with Power jelöléssel látják el az ilyen OTG kábeleket.Természetesen mondhatok én is néha hülyeségeket, de azért tisztázzuk már, hogy csatlakozások szempontjából milyen OTG kábelről beszélünk, mert én már azon sem lepődnék meg, ha létezik olyan, aminek háromnál is több csatlakozója van.
-
Rawulf
őstag
Barthezz2: Igen, a hivatalos firmware még valóban nem az. Benéztem.
Williamgrant: NEO N003 telefonnál tapasztaltam ilyet.
-
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #11937 üzenetére
Sajnos nem kompatibilisek a különböző OTG kábelek.
Például a Xiaomi-hoz és a NEO-hoz teljesen más OTG kábelre volt szükség, míg egy harmadik fajta telefonhoz megint csak más gyártmányra volt szükség.Egész kiforrott lett ez a Xiaomi Mi2 széria az új MIUI KitKat-ekkel.
Mely másik gyártónak van ilyen jó szoftveres támogatása még? -
Rawulf
őstag
Akit érdekel, megkaptam az infókat a Xiaomi újdonságokról.
Csak privátban, különben warn-t kapnék! -
Rawulf
őstag
Össze-vissza írogatnak az M2A típusról. Még az ár szempontjából is egymás alá licitálnak a portálok.
Én akkor hiszem majd el, hogy milyen, mikor az én kínai forrásom az árral együtt mellékeli a cpu-ram-storage hármast is.Rabby : Nincs mit.
djgeg : Igen
-
Rawulf
őstag
Nocsak-nocsak! Mégsem 400-as, hanem 600-as Snapdragon lesz az M2A verzióban? Egyre szimpatikusabb.
-
Rawulf
őstag
Kisebb pénztárcához a Mi2A is érdekes lesz.
-
Rawulf
őstag
Na pont ezért kell vigyázni, mert a Xiaomi limitáltan gyárt kimondottan a kínai belső piacra szánt CDMA verziós telefonokat... Még az ára is más.
Gondolom felhívja a gyárat és szériaszám alapján beazonosítják.
Nekem könnyű dolgom van, mert az én Xiaomi forrásomnak elég azt mondanom, hogy Hungary és pontosan tudja, hogy milyen kell.
-
Rawulf
őstag
válasz
maximilian4 #1894 üzenetére
"Nem erőszak a disznótor." - ahogy a mondás tartja.
Úgy érzem össze fogok zavarodni az M2 M2A M2S jelölésekkel. -
Rawulf
őstag
Ma szólt a kínai haverom, hogy jövő héttől kapható a Xiaomi M2A és M2S modell.
Van még nála készleten 1db Mi2 16GB telefon, ha kell valakinek. -
Rawulf
őstag
válasz
Cynicelectro #1491 üzenetére
És akkor az Oppo Find 5 telefonról még nem is beszéltünk...
-
Rawulf
őstag
válasz
Cynicelectro #1489 üzenetére
Tartok tőle, hogy csak a helyi lakosoknak lesz annyi.
-
Rawulf
őstag
válasz
Cynicelectro #1487 üzenetére
Szerintem borítékolható, hogy a Galaxy S4-nél olcsóbb lesz. Gondolom S3 árban adják majd.
-
Rawulf
őstag
válasz
maximilian4 #335 üzenetére
pü
-
Rawulf
őstag
Mörgh! : Ha ezt olvasod, akkor neked is válaszoltam DHL ügyben.
Helltalk : Nem véletlen javasolják azt több helyen is, hogy a paypal adataidban a cím megegyezzen a szállítási címmel. Ha van a futárszolgálattal jó kapcsolatod, akkor kérheted más címre, akkor is, mikor már náluk a cucc (és befejeződött a vámolás).
-
-
Rawulf
őstag
Elsődlegesen mi az oka annak, hogy nem lehet idehaza kapni?
Ha hivatalosan lehetne, akkor szép nagy sarc menne rá a telefon árára.
Majdnem 6.000,- Ft plussz ÁFA jogdíjat kér az ArtisJus egy ilyen telefon eladásából!
Ha minden költséget összeszámolunk ennél a MI-2-nél, akkor a legtöbb magyar legyint egyet és vesz egy akciós, kártya-függő Sony Xperia telefont a szolgáltatójától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest