Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Az még csak hagyján… ha ez lenne a legnagyobb probléma, örülnék neki! Engem sokkal jobban aggaszt ez:
Ha Viber-en beszélek valakivel és közben mobilhálózaton keresztül van bejövő hívásom amit felveszek, akkor a Viber-es hívófelet a vonal túlsó végén nem teszi tartásba, hanem vonalban marad és mindent hall amit beszélek a mobilhálózaton hívó féllel. Sőt eközben én is mindent hallok amit a Viber-es hívófél beszél.
A hab a tortán, ha közben vissza akarok váltani a Viber-es hívásra, nem tudom megtenni mert a kijelző fekete (inaktív) marad, bármit nyomok nem segít. Szóval nem tudom megszakítani a Viber-es hívást. Meg kell várnom még a Viber-es hívófél a vonal túlsó végén megszakítja a vonalat.Apróbb hibák még: Viber frissítés után elérhetőek új smiley-k, amiket nem tud megjeleníteni a teló.
Viber supportnak is és Ingbrzy-nek is írtam levelet ezzel kapcsolatban. Viber support nem sok jóval kecsegtetett, kimásoltam a lényeget egy hosszú levélből:
„We are working around the clock on testing compatibility in devices and applying the proper adjustments. Despite our efforts, you can understand that it is not possible to test all Android devices available worldwide. However, we do flag all strange behaviors, and adjustments are carried out very quickly. Once we are confident that the fixes are stable, we release another update as soon as possible.”
és a végére ez:
„We do not officially support custom ROMS of any kind.”
-
Wajk
addikt
ha esetleg a legújabb MIUI sem válna be, akkor itt vannak különböző radio-k, csak fel kell flashelni őket... megér pár tesztet.
a 3.2.8-ast ajánlják többen...
-
any11
csendes tag
A gyári MIUI ROM-ban egy hardware-teszt előhívása : a tárcsázóba beírni, hogy *#*#6484#*#*
-
Karavik
veterán
Lefedettségi problémák miatt esetemben sokszor váltogat: Edge, 3G, H, H+ de még egyszer sem fordult elő az említett jelenség (t-mobile)
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam a MiuiAndroidos ROM-okkal kapcsolatban a Viber-rel való kompatibilitási probléma. Egyik legfontosabb app szvsz és nagy bánatomra nem működik rajta 100%-osan, inkább csak eldöcög rajta (bugosan)
-
vagyula
senior tag
Próbaképp tedd föl a 7.26ot,ezt nyúzom ugye majd egy hete,egy hibát vettem észre,hogy telepítéskor vagy app törléskor kapok egy miuihome fct,azon kívül nagyon stabil.
Ha ennél jelentkezik,még megpróbálnék egy stabil jlb-t,ha ott is fennáll a hiba lehet,hogy hardvergondja van. -
Rabby
tag
Sziasztok, nekem teljesen randomra elvesziti a hálózatot és pinkoddal enged csak belepbi a telo. Standard miuiandroid es wiui is csinálta. (utolsó telepítés során wipe meg miegymás is volt) Ez sajnos neha ugy történik, hogy észre sem veszem, mert pl a zsebemben van, ja és naponta akar többször. Van ra orvossag, vagy egyedi eset???
-
HornedReaper
senior tag
Azért nem olyan rossz a Tegra 4
[link]Most hogy Tegra 3-as telóm lett, főleg
Ez is bőven elég mindenre..
Azért ha az Mi3 megjelenik, elgondolkodom a váltáson
Csak nehogy megint hamisat vegyek.. -
cimp
senior tag
Sziasztok.
Van az a funkció, h duplikált névjegyek összevonása. Na ez most mintha nem akarna megtalálni szinte semmit ami duplikált. Név, telefonszám... egyezik és mégse! Kézzel viszont nem találom, h hol lehet összevonni őket.
Valaki tudja esetleg? -
Wajk
addikt
válasz
maximilian4 #4179 üzenetére
A MIUIandroid-on is csekkoltam, ott jó a link
-
Wajk
addikt
válasz
maximilian4 #4177 üzenetére
próbáld ezt, köszönet Vagyula-nak
-
maximilian4
addikt
Valaki tud a telefonra jó stock rom-ot? A Qdt-t tnap felraktam, jó lett volna ha a play store-t fel lehetne rakni rá, de sehogy se sikerült. A CM-et próbáltam felrakni updaterből, de hibát írt ki, meg gondolom elég hiányos is.
-
Land
veterán
Kiderült már, hogy ez a Xiaomi füles jól szól-e?
-
Neck
veterán
válasz
Karavik #4172 üzenetére
Hát, szerintem meg várhatod, amíg az MI3-ra olyan kedvezményt adnak, hogy elérje a Xiaomi webshop szintjét... 5-10 dollárok nem osztanak nem szoroznak.
Pont ez a bajunk, hogy valaki kirak egy durva árréssel megtoldott árat, a többi retailer meg követi...
A Red Rice 130 USD (800 Yüan) az order.xiaomi.com- on, míg az iBuyGounál 258 USD az előrendelés... pont a duplája.
-
Karavik
veterán
-
peanar
senior tag
válasz
®abstract® #4149 üzenetére
Köszönöm!
Próbálgattam,de nem sikerült beállítani... -
balewi
aktív tag
válasz
vagyula #4167 üzenetére
Legalább egyszer szólj hozzá és akkor látni fogod.
Én azt linkeltem, amit ő is megosztott. Nem bontottam szét apk-t, így kaptam.
A Moji Weather-nek is csak ki kellett csomagolnom a zip-et és a programon belül betallóznom a .mja-t.A kérdés viszont még fennáll: sikerült megnyitnod a png-ket?
-
vagyula
senior tag
Másik forrást kellene keresnünk a Mi3-hoz
Az a baj,hogy pl.Alice is nézi,mint ahogy mindenki,hogy ki mennyiért adja,ezért csak pár dollár eltérés lehet az eladók árai közt.
Ugye az ibuygou bevált xiaomi partner és nála elképzelhetetlen,hogy hamis terméket vegyél,de eléggé megfizettetik ezt a vevővel.
A mi3 nyitó ára szerintem 500dollár fölött lesz,legalábbis náluk.Még mindig niincs kamera a cm10.2höz.
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ejha, ez a százójrós Vörös Rizs nem is rossz!
-
vagyula
senior tag
Azért kemény árréssel dolgoznak az ibuygounál.(Belegondolva, az árának fele az árrés
)
-
Bazs-
tag
Xiaomi Hongmi : kb.130 USD
-
Wajk
addikt
válasz
katalin888 #4157 üzenetére
nem kérdőjel hanem felkiáltójel volt
"...mind2 security patchet amivel a MIUI nem foglalkozik!"
Ezért volt a bevezető, de fátylat rá...Örülök ha tisztázódott... bocsánat ha túl érzékeny voltam.
-
katalin888
aktív tag
Nem kavarok semmit!
Nem tudom, hogy miert, de ugy erzem, hogy MIUI "tamadasnak" vetted es gyorsan ugymond meg kellett
vedjed...
Nem kellett volna ez a bevezeto, beertem volna siman egy egyszeru valasszal!!!
Ez orok vita van aki egesz nap a forumokat bujja, es van aki nem, de attol meg kerdezhet az ember...
De orulok, hogy ilyen gyorsan es pontosan valaszoltal! Koszonom!
Ha a CM inkognito modrol tudsz valamit, pl, valaki portolta-e MIUI ala, azt oszd meg velem is...
Ezt is kerdeztem, de valasz nem jott ra! Elore is koszonom. -
balewi
aktív tag
Írtam ide-oda fórumokba, hátha ráharap valaki
Én nemsokára megyek nyaralni, így erre most nem tudok túl sok időt fordítani.Szerintem nem a zip-el van a baj, mert az abban lévő jpg fájlt simán meg tudtam nyitni, a verify.xml-nek sincs semmi baja, csak a png-kel nem boldogulok.
-
Wajk
addikt
iGO-t amikor módoltam anno, a bmp fájlokkal voltam így. Alapból azokat sem lehetett megnyitni csak BMP decompress appal.
PNG-nél nem találkoztam még ilyennel. Optimalizálókkal igen, de azok nem okoztak ilyen gondot/nehézséget...
update: csekkoltam a zipet. Tényleg ki lehet csomagolni, de ha a readme.txt-t megnézed az is valahogy tömörítve csomagolódik ki. Szóval valszeg a .zip lehet valahogy speckón tömörítve... (gondolom)
ilyennel még nem találkoztam de ebbe az irányba érné meg szerintem guglizni egy kicsit
-
Wajk
addikt
válasz
katalin888 #4150 üzenetére
már megint
ahogy korábban, megint próbálod kavarni a dolgokat, ismét semmi utánaolvasás mellett. Nem tudom ez miért jó neked, de nem vagyunk egyformák.
A Xiaomi példás gyorsasággal (3.7.12-19), a hónap elején már beépítette a javításokat.... Szóval aggodalomra semmi ok.
-
peanar
senior tag
Kérdés!
A böngészőben be lehet valahol állítani,hogy tördelje az oldalakat, (azaz át tegye mobil nézetbe,hogy ne keljen egyfolytában jobbra-balra húzogatni a kijelzőn az adott oldalt) mert nem találom,vagy csak én vagyok a béna!?
Miuiandroid v.3.7.26-ról lenne szó.Előre is köszi!
-
vagyula
senior tag
"Newww update!!!
July 29 update:
1. updated to the latest source;
2. default Chinese display, the default option is to open the developer and unknown sources;
3. Cancellation virtual buttons ;
4. Integrated Baidu input method, change the default bell, change the battery as a percentage;"cm-10.2-20130729-UNOFFICIAL-aries.zip
Szinte naponta jön ki hozzá update,ahogy feljebb Wajk is linkelte.
-
jilian
addikt
válasz
vagyula #4124 üzenetére
Nem bírtam ellenàllni...
Feltoltam az MI2 - re.
A launcher szinte vetekszik egy fizetössel, rengeteg az àllítàsi lehetőség!
Nagyon komoly!
Vàrom a módosított verziót, bàr ha ezen tudtok mèg gyorsitani, faragni, akkor tènyleg tudtok vmit!Lehet hanyagolom kicsit a MIUI - t ès feltolom az enyèmre is... ha elàrulod hol lehet azt a plusz "gombsort" kikapcsolni.
-
balewi
aktív tag
Nos megtaláltam, vagyis megszereztem
kép
A készítőt rávettem, hogy tegye közkincsé
link
Egy a baj: ez nem miui óra, hanem Moji weather widgetjének egy skin-je.
Ráadásul az egész program full kínai, tehát még angol sincs benne.Az lenne a kérésem egy arra rátermett embertől, hogy próbálja már meg lefordítani magát a programot, de van egy olyan sejtésem, hogy nem tudnánk teljes értékűen használni Magyarországon ...
Egy másik megoldás az lehetne, hogy a skin .zip-jét kibontva a benne lévő .png-ket felhasználva lehetne egy miui órát készíteni.
Talán ez lenne az egyszerűbb megoldás.Aki úgy gondolja hogy tudna ebben segíteni, annak nagyon megköszönném.
-
Karavik
veterán
-
Neck
veterán
Én csak azt nem értem, ha ilyen sikeresek a Qualcommal, én fel se vetettem volna a Xiaomi helyében az nV proci lehetőségét...
Más.
Csak én vagyok ilyen béna, vagy a beépített képszerkesztővel tényleg nem lehet átméretezni a képet?
Szép magyarsággal:
Nem croppolni akarom,hanem resize-olni, mondjuk 640x480-ra, hogy át lehessen küldeni egy e-mailben. -
Karavik
veterán
Kár, hogy Tegra 4-el fog kijönni az Mi3. Ezt bukták, legalább is nálam biztosan nem lesz teló upgrade ez miatt. És ahogy olvasom elég sokan gondolják így, mert a többség - köztük én is - Snapdragon 800 SoC-ban reménykedett...
-
Wajk
addikt
válasz
vagyula #4124 üzenetére
köszi a megosztást
(#4130) vagyula: éppen most olvastam én is, hogy kis kavar van a SoC körül és kicsit csúszhat a megjelenés, de az lehet nem érinti a bejelentést, meglátjuk. A Red Rice-nak csak nem kerítenek ekkora feneket, de ki tudja...
(#4136) Cyberpunk: jah, egyet értek, több mostanában bemutatott 5"-os telón is akkora keret van amit nem értek. Mintha úgy gondonák ha már nagy akkor már úgyis mindegy. Pedig én vártam a keretnélküliséget, de még nem akar igazán jönni...
amúgy üdv a klubban
(#4137) Rabby: cofface-t érdemes követni, az ő kezei közül kerülnek elő friss ropogós cuccok. A CM10.2 fórumát erre találod, nagy changelog még nincs, de azt is az első postban követheted...
-
-
jilian
addikt
-
Monyos
aktív tag
Lehet, hogy csak placebo, de az új heti ROM-mal nekem sokkal jobbnak tűnik a telefon hangja.
Erősebb is, hangosabb is, jobb is. -
Neck
veterán
Wajk: Köszi
Még 1 kérdés, ami a videóból nem derül ki. A nagy akksi nem "kotyog" a telefonban?
Csak mert a Defy-hoz vettem (baromi jó a 3500 mAh-s akksival az üzemideje), és kotyog benne egy kicsit.
Ezzel nincs ilyen probléma? Pont úgy áll benne, mint a gyári? (Fixen, mint a Katiba' a gyerek
)
-
vagyula
senior tag
Android 4.3 portolása elkezdődött Xiaomi Mi2/S-re
Érdekesség az új Wi-Fi beállítási lehetőségek.
Akit érdekel, innen tölthető.
(Kamera még nem működik!)Egyébként a Movie Solid Képstabilizátort jelent, a következő verzióban már benne lesz.
-
Disque
aktív tag
A nagy aksi hátlapja pont akkora mint a telefon, vagyis kb a fekete keretnyivel ~2mm lesz vastagabb a teló.
A videón szerintem látszik rendesen a méretbeli különbség, de ha gondolod csinálok képet, bár azon sem fog több látszani.
Ami viszont nem látszik az a +20 gramm amivel nehezebb lesz a teló, ez engem jobban zavar mint a vastagsága. Én sokszor a kis aksit is a nagyobb hátlapjával használom, nem is igazán értem miért gyártanak egyre vékonyabb telefonokat, sokkal jobb a fogása. -
Neck
veterán
Valamelyikőtök, aki rendelkezik nagy, és kicsi akksival is, tudna csinálni egy össuehasonlító képet, úgy, hogy az egyik képen a nagy, a másikon a kicsi van betéve, és mellétéve egy gyufásdoboz vagy öngyújtó vagy valamilyen hasonló tárgy, hogy hogyan mutat a gyakorlatban?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #4118 üzenetére
Ez felettébb érdekes, mert 1080p felbontásban biztos vagyok benne, hogy nem tudsz lassított felvételt készíteni. Ha 1080p FullHD video felbontás van kiválasztva, akkor elvileg csak "normal" és "slow" felvételi módok közül lehet választani. A "slow" felvétel megtévesztő lehet, mert ez esetben a lassú mozgású témára utal, amit ("time lapse interval" beállítástól függően) többszörös sebességgel játszik le.
-
®abstract®
őstag
válasz
Karavik #4106 üzenetére
kipróbáltam a miuiandroid 3.7.26ban a fullhd lassítást és megy.
a movie solid funkció a Vagyulának is fejtörést okozott..Cyberpunk!
jó a nagyakksi szerintem,érezhető az a +1100mA!a gyárihoz képést a 2mm vastagság vonatfütty.
olvass vissza kb.2 oldalt ott láthatod a nagy akkuhoz a hátlap alternatívákat. -
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #4088 üzenetére
Szerintem jól "szól" az új ROM csak a volume leveller-t ki kell kapcsolni
-
Karavik
veterán
Peanar:
A Lassitott felvétel max 720p felbontásban érhető el. Gyakran használom a cégnél, elég jól működik. Én azt nem tudom, mi akar lenni a movie solid beállítás video felvétel funkción belül. -
Cyberpunk
félisten
Használ itt valaki 3100 mAh-s akkut? Mi a tapasztalat a gyári 2000-eshez képest?
-
jilian
addikt
(#4093) vagyula
Ha ez így marad akkor szelektálnom kell a sajátjaim közül, így még is csak szebben mutatnak az oldalak!
(#4099) Disque
Én is nagyon hiányolom az időzítős, visszaszámlálós elsütést....(#4100) peanar
Jónak jó lenne ez a megoldás, de ha olyan környezetben vagy ahol sok a 'belogó' hang, már is szívás! -
janston
aktív tag
Valaki meg tudná mondani hogyan tudom működőképesen telepíteni a telót Win7-re? A linkelt driverrel eddig még nem sikerült, és szimulátoron elég lassú a fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest