Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
persze nem gond, itt az ebay link.
csak kettő volt neki, a vásárlásom miatt ugye már csak egy.tény, hogy drágább, mint egy-két shopból, de hát 2-3 ezer forint nem osztott-szorzott már nálam. meg hát tényleg elég hamar ideért a cucc. amúgy ennél olcsóbban ebayen nem nagyon találtam.
-
Wajk
addikt
válasz
Karavik #2394 üzenetére
olvasd el a Téma összefoglalót, abban sok minden benne van, többek között ez is:
"a VÁM és az ÁFA megfizetésének elkerülésére irányuló kérdéseket mellőzd, ugyanis ellenkezik a fórum szabályzatával és nem mellékesen törvénybe is ütközik!"köszi
(#2395) unrealnoise : linket tudsz adni, ha nem titkos?
csakmert én is amikor nézelődtem, néztem ebay-t is, onnan sokszor rendeltem a PayPal miatt is azt preferáltam. De általam nem megbízhatónak minősített és elég brutális áron volt akkor...ha beválik az az eladó, akkor betehetjük a Téma összefoglalóba is hátha még lesz valaki aki az eby-t preferálja majd.
-
unrealnoise
senior tag
remélem. nem hinném, hogy átb*szna a srác, elég sok tranzakciója volt már ebay-en, nem sokan panaszkodtak eddig a csillagjai alapján. de természetesen majd elválik. ha megjött majd jön pár kép meg vélemény a fórumra, pláne, hogy a MIUI-t is csak 4.0.3-as android alapokon használtam - ideig-óráig - galaxy s2-esen.
-
jilian
addikt
válasz
unrealnoise #2395 üzenetére
Remélem nem te leszel az első aki "fake" telót sikerül beszereznie....
Mert azért a nagyobb forgalmazók is csúsznak jócskán a készülék kiadásával.Bár őszintén remélem a te telefon lesz az egyik abból a 200 ezer -ből amit sikerült 45 másodperc alatt eladni.
Várom a tapasztalatodat az új hardverről és a fényképek minőségéről, szerintem pénteken már a kezedben lesz!
-
Karavik
veterán
Sziasztok
rendelni szeretnék ibuygou-ról MI2S telót 32GB ROM-al. Még nem mertem elküldeni a rendelést, mert gondoltam érdeklődöm előtte, hátha eltudtok látni hasznos tanácsokkal mire kell odafigyelni, milyen tartozékokat érdemes hozzá választani és nem utolsó sorban milyen kiskapuk vannak annak érdekében, hogy az egyéb plusz költségek ne fájjanak túlságosan (értsd úgy, nem szeretném magam megszívatni anyagilag, ha nem muszáj). Mert lássuk be a készülék ára kedvező ugyan, de könnyen alakulhat úgy az ára, hogy abból már Galaxy S4-et lehet venni itthon (S vagy M) előfizetéssel, +mo-i garanciával, 0 rizikóval.
(A fórum szabályzata miatt szándékosan nem írtam le konkrétan mit szeretnék elkerülni, ezzel kapcsolatban a válaszokat privátban várom)Köszi előre is a segítséget!
-
Monyos
aktív tag
válasz
unrealnoise #2391 üzenetére
Honnan rendelted, hogy a Fedex hozta ki?
-
vagyula
senior tag
válasz
unrealnoise #2391 üzenetére
Ment privi.
-
unrealnoise
senior tag
bocsi, hogy ebbe a topicba is bemásolom de kellene egy kis help.
Sziasztok, privárban segítene nekem valaki a vámkezelésben?
Megjött a csomag meg egy dokumentum ("a rendszerben található számla") aztán kurvára nem tudom mit írjak rá.Itt a dokumentum, itt pedig amit ki kell tölteni
Az emailből a lényeg:
"Tisztelt Ugyfelunk!
Szamitogepes rendszerunk elorejelzese szerint az Önök reszere harmadik orszagos import kuldemeny fog erkezni a napokban.
Mellekeljuk a rendszerunkben talalhato szamla masolatat. Kerjuk, hogy a vamkezelesi folyamat felgyorsitasa erdekeben legyenek szivesek minel hamarabb a csatolt vamkezelesi megbizast vissza faxolni, hogy a kuldemeny tenyleges megerkezesekor a csomagot a leheto leggyorsabban vamkezelni tudjuk.Amennyiben a Federal Express Corporation Magyarorszagi Fioktelepe kivanjak megbizni a kuldemeny vamkezelesevel, kerjuk, hogy ertesitonk kezhezveteletol szamitott legrovidebb idon belul faxoljak vissza a mellekelt “Eseti import vamkezelesi megbizas”-t a +36 29 551-974, -975 vagy -977-es faxszamra vagy e-mailben a központi e-mail címünkre legyen szíves eljuttatni: import.bud.hu@mail.fedex.com."
#########
Természetesen a Fedexre szeretném bízni a vámügyintézést, ez esetben hagyjam üresen mondjuk az áfa kulcsokat illető részt, meg az összeget, majd kitöltik ők a számla alapján?
Az A, B és C pontokban sem tudom mit jelöljek.
Bár az A-nál logikus, hogy "A Fedex készfizető kezességével".
A B pontba fingom sincs mit írjak, meg hova
A C pontnál megint érdekes kérdés, oda írjam azt, hogy a "Fedex Express"Tényleg nagyon hálás lennék, és megköszönném a segítséget, talán valaki még tanulna is itt belőle a példámon.
Egyértelmű, hogy a Xiaomi MI 2S van benne, gondolom ezek alapján, hogy az illető "alacsonyabb" számlát állított ki. Légysz valaki help.
Jó lenne ha még ma este tovább tudnám küldeni és a héten megjönne esetleg a telefon.
-
Karon
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt belevetném magam a teljes fórum átolvasásába - bár érdekes és izgalmas
- érdeklődnék hogy nincs-e esetleg vkinek eladó xiaoMi M2-se (16 és 32 gigás egyaránt érdekelne
, és akkor privátban folytathatnánk
Köszi!
-
r4z
nagyúr
Akinek merül a 3.4.19-es WIUI, az próbálja ki ezt. Nálam a wakelockot a media scanner service okozta, ezzel ki lehet lőni. Azóta a CPU hajlandó deep sleepbe menni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascanner
-
-
Geree
senior tag
MIUI-rol lehet WIUI-ra frissiteni full wipe nélkül?
nekem a legújabb 3.4.28-as MIUI után a WIUI boot után com.android.phone has stopped hibaüzenetet dobál folyton... :S érdemes más WIUI-val próbálkozni, vagy full wipe kell neki...esetleg más a hiba oka?
-
®abstract®
őstag
emberek!
van akinek a burger z időjárás app nem fagyogat miui animációval?
-
balewi
aktív tag
#2376 ®abstract®
Fogalmam sincs, én itt találtam meg és nekem is ez a bajom ...#2377 Rabby
Nekem frissít a HD widgets. Engedélyeknél nézz szét szerintem. -
jilian
addikt
válasz
®abstract® #2376 üzenetére
Ettől én is kész vagyok, mire jó ez?
(hogy gyarapítsák a regisztrálok számát???) -
Rabby
tag
Sziasztok, 3 napja vagyok boldog Mi2 tulaj WIUI 3.4.19-el működtetve. 1apró problémám lenne és nem tudom,hogy másnak is jelentkezik-e,esetleg van rá orvosság: óra/időjárás widgetek nem frissülnek (pl HD widgets)?!
-
Neck
veterán
Jött már valakinek MI-2S?
-
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #2370 üzenetére
Telefon/Beállítások/Telefon/További beállítások/Elutasítás üzenettel
Érdemes szétnézni errefelé, sok további érdekes beállítási lehetőség van.
PL személyes kedvencem, a "Lefordításkor némítás" -
Kérdés: bejövő híváskor felső listában lévő elutasító sms-ek szövegét hol lehet szerkeszteni?
-
-
Wajk
addikt
ha minden igaz a MIUI.com nem publikus verzióként adta ki a .28-as verziót,
de itt olvashatsz róla.A MIUIandroid azonban megtette.
Changelog: Fixes some intermitted issues with buttons etc...(#2367) zyzz: a Téma összefoglalóban erre is kitértem, egyszerűbb oda irányítani a usereket, hogy ne kelljen ismételni magunkat...
@all: érdekesség: userq8 talált egy megoldást aki szeretne visszatérni a v4-re vagy olyan korábbi ROM verzióra ami a "nagy változás" előtti:
A JLB3-as ROM a kulcs(!), amit innen lehet beszerezni....
Visszajelzések szerint működik,
természetesen Full Wipe kíséretében kell flashelni.
Ha ez megtörtént utána feltehetjük azt a ROMot amit szeretnénk.QDT07/JLB14/3.3.29 verzióktól van az új struktúra, ami megakadályozza az egyszerű downgrade-et.
Figyelem! Mindneki csak körültekintően, saját felelősségére nyúzza a készülékét! Emlékeim szerint a JLB7-es verzió körül is voltak változások, ugyanis minden jel szerint más kijelzőt használtak onnantól a gyártásban! -
zyzz
tag
Vámot tőlem is többen kérdezték, akik érdeklődtek új telefonról. A vám+ÁFA fizetés törvényileg kötelező (összesen kb 30% a telefon valós értékére), ezzel nem mondok újat. Aki ezt szeretné elkerülni, az rizikót vállal, amivel érdemes számolni.
Egy telefont én is hirdetek épp. -
Wajk
addikt
válasz
DIEGO15 #2351 üzenetére
A 3.4.5 utáni MIUI verziók-ban történtek olyan változások ami miatt melegedés vagy nagyobb fogyasztás tapasztalható. Valószínűleg a Mi2/Mi2S összefésülés, esetleg a SoC driverek kavarnak be. De a .12-es durva fogyasztása után folyamatos előrelépések tapasztalhatóak.
Reméljük hamarosan visszakapjuk a korábbi állapotot. DeepSleepnél a tapasztalatok szerint minden rendben, inkább használat közbeni fogyasztás nött meg eléggé. Visszajelzések alapján ez a hivatalos MIUI.com-os és a MIUIandroid-os buildekre is igaz.
Ha valaki nem szereti a kihívásokat, nekik a Stable vonal ajánlott, mert a Dev az folyamtos fejlesztés alatt van, és előkerülhetnek meglepetések. Lsd. most, hogy a .26 után kijött a .28-as MIUI.
-
cimp
senior tag
Tegnap feltettem a miuiandroid.com-os 3.4.26 -ot. Eddig hibátlan.
-
Monyos
aktív tag
válasz
unrealnoise #2355 üzenetére
Én és még itt elég sokan, akik ibuygou-ról rendelték kaptak hozzá átalakítót.
Ha még nem adták fel a csomagot írhatnál nekik, hogy csomagoltak-e hozzá. -
djgeg
őstag
válasz
unrealnoise #2355 üzenetére
500 Ft ért veszel egy átalakítót... azt jólvan.
-
unrealnoise
senior tag
Kérdés: rendeltem egy Mi-2S-t, de elfelejtettem a töltőről érdeklődni, így lehet venni kellene majd egyet. Egyébként ök mindegy milyen, csak micro USB-s legyen?
-
Monyos
aktív tag
Az új frissítésben elég jól működik az éjszakai mód.
+ ez a ZENE POP-UP ablak nagyon bejön, ötletes megoldás.
Még mindig tudnak újat mutatni... -
balewi
aktív tag
-
DIEGO15
őstag
A legújabb .19-es wajk féle wiui val nálatok milyen az akkuidő, mert nálam mint ha jobban merülne?
-
Land
veterán
Felraktam ezt, de nem igazodok el rajta. Bár végigcsináltam, amit a fórumban írtak. Letesztelem.
-
balewi
aktív tag
Aki szeretné megváltoztatni a status bar-on akku kijelzést, annak itt egy link.
-
Mindreader
tag
Nos, az M2S 32G-m mátol "on the way". Van már tracking number is, Sg-vel jön.
-
jilian
addikt
válasz
janston #2330 üzenetére
(#2331) DIEGO15
Kérem ne tessen már megtéveszteni a kedves vásárlót!"hogy maximum mennyit kell kifizetnem az egészre, ha mindent beleszámolunk?"
Itt én arra következtetek, hogy az illető a vámot is és az ezzel járó (lehetséges) költségeket is szerette volna tudni!
Azok akik tervezik a telefon vásárlását, és szkeptikusabbak ezen a téren, de szeretnék "olcsóbban" megúszni...azok szerintem várjanak 1-2 hetet.
Biztos, hogy kikerül az apróra jó pár (1-2 hónapot használt) MI2 mind 16 ill. 32 GB-os verzió.
(mert akinek megvannak a kis "forrásai" tuti lecserélik a jelenlegi készüléküket)(#2328) unrealnoise
Mondanál egy két szót az MI2-S -ről? (ha már birtokodban van)
Melegszik az új proci?
Fogyasztással kapcsolatban?Az akku kalibrálás meg szerintem felesleges....
-
DIEGO15
őstag
lépések dsp man. nélkül:
- copy ViPER4Android_XHiFi.apk to system/app, set permission rw-r-r
- Copy and overwrite audio-effects.conf to system/etc and set permission to rw-r-r
- libv4a_xhifi_ics.so, copy to system/lib/SoundFX and set permission to rw-r-r
- RestartHalvány hupilila gőzőm nincs mit csinál a power amp, de az a legjobb app szerintem
Jobban szól mint az S2, de talán nem ad annyi pluszt a v4a a mi2-höz, mint az acid az s2-höz, bár nem tudom, tedd fel te is mindenképp, nehogy csak placebo legyen. -
Land
veterán
válasz
DIEGO15 #2338 üzenetére
Na ezt jó olvasni!
Holnap, azaz ma megcsinálom én is. Az Acid eléggé összezavarta a rendszert... A Hang beállítások FC-zett és a mikrofon nem működött, így telefonálni sem tudtam a telefonnal. Megijedtem eléggé, hogy küldhetem vissza Kínába, de egy visszaállítás megoldotta. Nekem az aláírásomban szereplő füles van, mely ugyancsak nagyon baba.
Leírás alapján egyértelmű lesz a feltétele?
Amúgy alapból PowerAmp-ot használok.Ez a program a hardvert hajtja meg vagy valami EQ mókolás?
Amúgy ér annyit, mint S2 alá az Acid? -
DIEGO15
őstag
Egész karaj lett
Nem vagyok egy "vájtfülű", de ez ott van a szeren.
Hátránya, hogy egyes frekvenciák kicsit betorzulnak rockosabb zenénél, szóval kell egy EQ (ajánlom a power amp-ot), és nem megy vele a dolby mobile, annak ellenére hogy az oldalon azt írja menni fog ezzel is.
Egyébként egy Xears TD4 Black Ebony Wood Edition-t használok zajkeltésre, de ez nagyon kellemes
(Solomon Burke - None of Us Are Free) -
Geree
senior tag
oké...újabb megvilágosodást éltem át amikoris rájöttem, hogy a miui.com-rol származó rom egész más, mint a miuiandroid-rol származó
mivel hetente eddig kb. random/felváltva töltöttem a ROM-okat, ez magyarázatot ad arra,
-2 hete miért nem ment a helymeghatározás normálisan, (official kinai romban kinai location provider van)
-a héten miért nem ment az OTA update (miuiandoid.com-os rom-ban nem megy :S - vagy csak később jön)
-valamint a miuiandroid-os romban van Gapps, míg az "original"-ban nincs, csak egy halom kínai szutyok...ti melyiket használjátok? official miui.com-os + gapps vagy miuiandroid.com?
-
janston
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni egy MI2-t. Ha minden igaz az ibuygou-val jól járok, a kérdés csak az, hogy maximum mennyit kell kifizetnem az egészre, ha mindent beleszámolunk?
Köszi! -
DIEGO15
őstag
válasz
unrealnoise #2328 üzenetére
Szerintem ide is root kell, de az nem gond, mert alapból rootolt.
-
unrealnoise
senior tag
kérdés, ha vettem egy 3000-es akkut az Mi-2S-hez, és beleteszem, akkor újra kell-e kalibrálni az akkut? illetve engedi egyáltalán? google play-en van rá program, de root kellett hozzá a samsungoknál, itt egyből engedné a rendszer?
-
balewi
aktív tag
Ezt a DSPmanager & Viper4android-ot próbálta már valaki?
Érdemes felrakni? -
Land
veterán
Ezt Android Terminál Emulátorba mindenképp be kell írni:
su
mount -o rw,remount /system
aaengineElőtte Root jogot kell adni a programnak. Aztán Restart és nézd meg Root Browser Lite-val a System könyvtárban a Build-prop-ot. A végén lesz Acid-ot tartalmazó rész, akkor sikerült a dolog. Text Editorral tudod megnyitni vagy bármivel, amely megnyit egy fájlt.
Ha előugrik a zöld Walkman jel és kiveszed a pipát az Enable után, attól még be lesz kapcsolva. Nem lehet kikapcsolni. Max letörölni.
Neked kell emlékezned, hogy érzel-e javulást. -
-
cimp
senior tag
A beépített lejátszóval néztem. Annak a beállításai FC-zik. Elindult automatikusan, a sony walkman embléma megjelent az info sávon. Kapcsolgattam ki-be de én semmi különbséget nem vettem észre. Sennheiser fejhallgatóval próbáltam. A build.prop ot nem vágom. Mit kellett átírni?
-
cimp
senior tag
Bocs, h ennyit idétlenkedek, de még egy kérdés.
Témaszerkesztéshez van valakinek valami használható alkalmazása?
Találtam egy pöpec témát, de a tárcsázón kínai számok vannak. Az meg még nem megy annyira. Esetleg megszerkeszteném ha lehet. -
cimp
senior tag
Emberek!
mtz -t, hogy rakok fel? galaxy-n csak be kellett másolni a MIUI/theme alá. De erre most nem reagál semmit.
OK megvan. a témamanagernek volt valami kínja vele.
Köszönöm.
-
jilian
addikt
Van már valakinek MI2S-je? (16GB)
Mik a tapasztalatok?
Melegszik az új vas?Esetleg mumk1?
Gondolom neked már a S4 is úton van...
-
DIEGO15
őstag
Ez a telefon ilyet is tud
-
Gabó75
senior tag
Megjelent a szépség!:-)[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest