- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Nekem három is van itthon. A legjobb a legelső szériás, ezt végig kevlárral borították be, a kábel csatlakozó alatt egy pici pont a kiegyenlítő nyílás. Nagyon szép hangja van, egyenletes a hangképe, nem gyúr kimondottan basszusra, kicsit inkább az AudioTechnikát idézi nekem. Ebből a verzióból vettem egy második példányt anyukámnak, és az új második kiadásból egy arany színűt a húgomnak. Ez a második kiadás már kicsit más, a kevlár csak a távirányítóig védi a kábelt, a kiegyenlítő nyílást átrakták a hátoldalára, a hangképe hasonló de a hangereje egy picit gyengébb. A húgom persze az övére esküszik, hogy jobban szól, de nem ugyanazt a zenét hallgatjuk...
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem kb. 2 hete van meg. Alapvetően elégedett vagyok vele. A hangzásán nagyon sokat lehet javítani vagy rontani azzal, ha az ember nem a megfelelő szilikonnal használja.
A felhasznált anyagok, és az összeszerelés minősége nagyon rendben van. Jó, hogy 3 gombos (nem úgy, mint sok mai droid-os headset). Nekem talán a legnagyobb bajom az vele, hogy nem aszimmetrikus a kábele. Vagy ha már nem az, lenne rajta egy csipesz, amivel a ruhára csíptethető. -
-
vagyula
senior tag
És akkor egy működő link is
-
Monyos
aktív tag
Gyári fájlkezelő tudja.
Megnyitod, lent FTP gomb, majd az ott található címre csatlakozol gépről egy ftp-kliens programmal (pl. FlashFXP). Így a gép egy FTP szerverként látja a telefont, a letöltésnek/feltöltésnek csak a te otthoni hálózati eszközöd szab határt. Nálam 4-5 MB/s a max.Más:
Hogy tudom beállítani, hogy mi legyen az alapértelmezett "kezdőképernyő"?? Tehát, hogy az 5 oldal közül melyikre ugorjon ha megérintem a HOME gombot. Valamitől meghülyült és valamiért a 4. oldalra dob az eddigi második helyett...
Nehogy már át kell rendeznem mindent csak mert gondolt egyet a Launcher. -
Neck
veterán
Egész pontosan 296 euróba fog kerülni (úgy néz ki) az MI2S 32GB, mivel 14 euó volt a nemzetközi utalás költsége.
Elvileg jövő héten már ott lesz a srácnál.Azt mondta a kolléganőm, hogy kb úgy kell elképzelni az öccsét, mint a Big Bang Theory-ból Leonard-öt, kínaiban. Szóval ha ekkora geek tuti nem b.sszák át
Sajnos 3 hetet várnom kell a cuccra, mivel a kolléganőm 1 héttel tovább marad. Már vágom a centit július 8-ig
-
Karavik
veterán
itthon szereztem be (MM-ben)
Áruházról áruházra járva bejártam szinte egész Pestet, telefonnal kezemben, végig próbálgatva az összes lehetséges tartót. Végül egyedül ez volt megfelelő (értsd úgy, hogy bármiféle utólagos buher és mókolás nélkül): [link]Ezek voltak a szempontok számomra:
1. oldaltartó pofa ne nyomja se a hangerő se a bekapcs gombot
2. mikro usb csatlakozó ne legyen takarásban
3. megfelelő tartás és párnázott védelem
4. a hátlap ne takarja el a kamerát se a hangszórót
5. a teló könnyen ki és betehető legyen
6. szélvédőre helyezhetőség, ne csak szellőzőnyílásra (ennél mindkét megoldás adott, szabadon választható)
7. később Xiaomi Mi3-hoz is jó legyenAz oldaltartó pofák két félből vannak (a képen nem látszódik) és az alsó és felső félpofa magassága külön-külön állítható oldalanként. Ha valakinek kell kép, hogy néz ki a tartó telóval együtt, meló után lefényképezhetem.
-
tib78
tag
Ez jól néz ki, köszi.
Egyébként tegnap mit küzdöttem a driverek telepítésével win7 alatt, mire rájöttem, hogy nem háttértárként fog csatlakozni, hanem egyéb eszközként... Már nagyon pipa voltam, mire megtaláltam.
Nincs lehetőség sima pendrive-ként használni?Melyik volt a legjobb akksi idejű ROM?
Ami most fent van, éjszaka 10% esett, wifi/mobilnet nélkül, ami szerintem nagyon sok.
Autoairplane mode persze nem kapcsol be, erre is mondhatnátok valami tuti progit. -
Wajk
addikt
amikor (jó)pár verzióval korábban ízekre szedtem a framework-öt akkor rémlik, hogy van egy kapcsoló, hogy egyszerre lehessen állítani két dolgot a hangerő gombal, teszteltem is de ha jól emlékszem működött is, de plussz csúszka nem jelent meg. Szóval lehetett állítani csak a teleó hangerejét, de az értesítését akkor nem lehetett. (bár nem szántam ár túl sok időt, csak megnéztem mit takar az a beállítás mert nem volt egyértelmű az elnevezés. Majd ha arra járok ránézek mit lehet előcsalni.)
esetleg nézz szét a Play-en nincs-e valami Volume app erre.
-
r4z
nagyúr
Plusz 20 perc kijelzőidő. A CPU Spy szerint is sokat ment a telefon 1,5GHz-en tök feleslegesen, mert meg nem mondod használat közben, hogy vissza lett véve. Érdemi változás nem nagyon van, de jó az új, és legalább friss. Ami viszont az eddigi verzióknál is zavart, nevezetesen hogy csúnyán laggol a notification bar tabváltáskor, nem lett kijavítva még mindig.
Zenére mit használtok? Én PowerAMP-ot Noozxoide EIZO-rewire-rel továbbra is, de érdekelne, hátha van valami jó alternatíva, főleg a DSP-re.
-
DIEGO15
őstag
lépések dsp man. nélkül:
- copy ViPER4Android_XHiFi.apk to system/app, set permission rw-r-r
- Copy and overwrite audio-effects.conf to system/etc and set permission to rw-r-r
- libv4a_xhifi_ics.so, copy to system/lib/SoundFX and set permission to rw-r-r
- RestartHalvány hupilila gőzőm nincs mit csinál a power amp, de az a legjobb app szerintem
Jobban szól mint az S2, de talán nem ad annyi pluszt a v4a a mi2-höz, mint az acid az s2-höz, bár nem tudom, tedd fel te is mindenképp, nehogy csak placebo legyen. -
DIEGO15
őstag
Egész karaj lett
Nem vagyok egy "vájtfülű", de ez ott van a szeren.
Hátránya, hogy egyes frekvenciák kicsit betorzulnak rockosabb zenénél, szóval kell egy EQ (ajánlom a power amp-ot), és nem megy vele a dolby mobile, annak ellenére hogy az oldalon azt írja menni fog ezzel is.
Egyébként egy Xears TD4 Black Ebony Wood Edition-t használok zajkeltésre, de ez nagyon kellemes
(Solomon Burke - None of Us Are Free) -
cimp
senior tag
A beépített lejátszóval néztem. Annak a beállításai FC-zik. Elindult automatikusan, a sony walkman embléma megjelent az info sávon. Kapcsolgattam ki-be de én semmi különbséget nem vettem észre. Sennheiser fejhallgatóval próbáltam. A build.prop ot nem vágom. Mit kellett átírni?
-
Nekem kicsit hiányzik az S2 mérete. Az a pici szélesség plusz pont arra volt jó, hogy lényegesen kevesebb elgépelésem legyen az Anysoftkeyboardban mint a MI2-n. Második telefonnak használom, és egyszerűen sms-re kényelmesebb a jó öreg samu. Hardverben szegény nyomában sincs. Azért ha visszaállna a samsung a normális méretű + hardverű telefonok gyártására meggyőzhető lennék a visszatérésre.
(#2209) mumk1: Próbálnád ugyanezt Telenor hálózaton, közel sem lenne ilyen szép számaid!
(#2224) blade zte: a galaxy-k a gorillákkal egyáltalán nem szarok. Nekem az S2-es kb 50x esett betonra, a teljes kijelző körül futó műanyag kb 3-4 mm-enként össze van repedezve (törve, csak nem esik le). A hátlapok kopva, kamerája törött
nem lehet már vele fotózni mert a blende nem nyílik csak kattog a teló hátulja.
Szóval szerintem a gorilla is egy pöpec védelem. Talán mikrokarcokra jobban érzékeny.
(#2248) Geree: Nálam is volt hogy behülyült a zenelejátszó miatt a telefon. Hívott egy olyan számot, akit kb. 3 éve nem hívtam fel. (sőt mióta átálltam mi2-re azóta 1x se
) De nem fagyott bele. Le tudtam tenni, és minden működött utána.
-
jilian
addikt
Én nem fogok rád hoppolni.
Mert nem fogom senkire se tukmálni a telefonomat....
Ha itt lesz az ideje (feltehetőleg jövö 7 vége) akkor kint lesz aprón.
Én személy szerint annyiért fogom adni amennyiért vettem.Attól nem félek, hogy nem fogják megvenni....
Tudom, hogy most olcsóbb lett....de akinek nem tetszik az rendelje meg maga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Overwatch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest