- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Én SIM kártya cserét javaslom (erre gyanakszom). A Lenovo P70 topikban a Viber használatával hozták összefüggésbe hasonló hibát, ott az volt a megoldás erre, hogy a kihangosítást egyszer be-ki kellett kapcsolni és utána helyrejött. Bár ott nem hívás közben ment el a hang, hanem egyből a két vonal összekapcsolása után jelentkezett ugyanez...
Én Telekomos vagyok, sokat beszélek de egyszer sem tapasztaltam ilyet...
-
-
Karavik
veterán
Ezt láttad már? OnePlus X Ceramic : [link] Spec: [link]
Gyönyörűség! Kár, hogy csak S801 SoC van benne...Én maximálisan hardver orientált vagyok, úgyhogy én megvárom míg kijön a Xiaomi Mi5 Snapdragon 820 SoC-al. Úgy tűnik a Samsung sikeresen megoldotta a Qualcomm 14nm gyártástechnológiával járó nehézségeit, így Decemberben jöhet a Xiaomi Mi5
Yess!!!
Le a kalappal a Samsung előtt, úgy látszik jelenleg csak ők képesek a 14nm gyártástechnológiára
-
<Adamsky>
nagyúr
Most nézem, hogy már bőven van fenn újabb annál, mint amit én használok. Akkor még 5.1-re nem is volt hivatalos Xposed. Na, mind1. A lényeg, hogy Neked az 5.0 miatt a 21-es sdk kell.
Vagyis előbb ezt recovery-ből: xposed-v75-sdk21-arm.zip
... majd ezt már a rendszer alól: XposedInstaller_3.0_alpha4.apk
Mondjuk azt nem tudom, hogy a ZIP-et hogyan teszed fel MiuiRecovery-ből
Amennyiben sok időd van, és szívesen próbálkoznál, adhatok egy olyan TWRP-t, ami elvileg kompatibilis a 7-es Miui-val és az összevont partíció sem okoz neki gondot. Más kérdés, hogy ha tényleg nem megy az Xposed a Miui alatt, akkor fölösleges bohóckodni. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez minden bizonnyal már a korábbi Miui-nál is gond volt, szóval nem a frissítés okolható érte. De majd jön valaki, aki használ is Miui-t, és majd megmondja a tutit
Megoldási javaslat:
- GravityBox: ebben van olyan, hogy átkonvertálja az unicode-os karaktereket (állítólag működik Miui 7-en)
- ékezetek nélküli SMS írás
- az asszonypajti átszoktatása az SMS-ről Viber-re, WhatsApp-ra, Hangouts-ra ... stb. -
<Adamsky>
nagyúr
Ja, hol jó, hol nem jó? A Viber, Skype vonalat megnézném, ill. bekapcsolnám a beszélgetés felvételét. Érdekes lenne visszahallgatni, hogy már ott se hallani, vagy csak az "éteren" nem megy át. A ROM-kat MiFlash-el tetted fel? Végső soron lehet meg kéne nézni másik ROM-al, bár ez nem túl valószínű, hogy Miui hiba ...
-
<Adamsky>
nagyúr
-
bzsolt99
tag
Nekem volt ilyen 2 hétig üzemelt és szétesett a füléhalgató illesztése. Nem ajánlom inkább olyan márkát ami régebb óta gyárt füleseket.Lehet az egyém volt hibás,de nekem ennyi elég is volt belőle.
Véleményem szerint a basszus nagyon jó benne,ha olyan zenét hallgatsz rajta nagyon átjött ellenben a közép magas tartomány az nem éppen a legjobb.
Szubjektív persze nekem annyira nem jött be a füles ellenben a csomagolása nagyon egyedi és jó -
peanar
senior tag
Vagy csak kicseréled a host filet,mint ahogy Adamsky írta!
Így nem kell egy + program a telefonra
De amúgy meg igen,aki nem tud belepiszkálni a romba,annak kiváló és nagyon hasznos ez a program,köszönjük a belinkelést!Ha jól emlékszem rootért kiabál,a szűz telefonokon nem fog működni.
Nem véletlenül törölték a Google play-ról. -
peanar
senior tag
Arra jó,hogy ha nem figyelsz oda,akkor röpködnek az Angliába küldő sms-ek,de ha oda figyelsz,akkor is
Nálam a helyzet (sajnos) változatlan,hiába van letiltva a MiCloud üzenet,nemrég jött meg a tel.számlám és megint van egy pár a tudtom nélkül elküldött sms. Most vagy az lehet,hogy az előző hónaptól belelkesedve a szolgáltató sz@pat és hozzácsapja a számlámhoz...vagy nem tudom
Azt nem tudom,hogy ha full wipe után felteszek egy romot,akkor feltelepülés után automatice küld egy smst,vagy sem!??? Tudom,van amelyik telepítés közben rákérdez,de ha jól emlékszem,van amelyik nem. De nem telepítettem annyiszor új romot,ahány sms szerepel a számlánMost kíváncsi leszek a következő havi számlámra,h.lesz e benne üzenet küldés,mert a Xiaomi service framework/Engedélyek kezelésénél letiltottam mindent,beleértve az sms küldése,telefonhívás opciókat!
-
vagyula
senior tag
Azért kemény árréssel dolgoznak az ibuygounál.(Belegondolva, az árának fele az árrés
)
-
A link nem megy.
Ez a link bemásolósdi jó poén volt.
(#3471) zyzz
Nem vagyok szakértő, de szerintem azért van így mert a MSC zárolja a tárhelyet. Az MTP használatával pedig közben elérhetők a fájlok a készüléken.
(#3476) Wajk
Próbálj meg MTP-vel az sdcard0-ról a MIUI könyvtárat (úgy hogy legyen benne jópár téma, és backup) átmásolni sima windows intézővel.
Mivel háromcsrillió apró szemét szutyok fájl van benne, a hülye MS pedig mindenáron tájékoztatni akarja az usert hogy mennyi ideig fog tartani a másolás, ezért nekiáll az összes fájl méretét megnézni, meg a túró tudja mi mindent csinál. Nálam 15 percig csak a hátralévő időt számolja ki...Ott feladtam, tehát sosem fogom megtudni hogy a 2,7 GB-s MIUI könyvtárat mikorra méltóztatott volna átmásolni.
-
okyoky
tag
És #3263, #3464:
http://www.blagoev.com/totalanddroid/download, és töltse le mindenki magának, mert az oldal mindenkinek egyedi random azonosítót generál
Amúgy én is nagyon köszönöm. -
-
És mit futtatnál rajta? ProxMoxot vagy ispCP-t?
Érdekességnek kiváló, de ennyiért azért jobb vasat raksz össze házilag. Bár azért elgondolkodtató, hogy nem ilyen méretben.
Ha feltoltál mondjuk a telódra komplett tűzfalazott Transmittert, szólj, onnantól érdekel a dolog. Eldugjuk valamelyik szerver hotel rack szekrényébe és pénzért áruljuk a seed szerver funkciókat.Szerk: Visszavonom, BackTrack MUST HAVE !!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest