Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #11439 üzenetére
Updaterrel összejött
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #11439 üzenetére
Pedig megvolt. Nem lehet, hogy alatta a recovery régi? 3.8.23 óta nem tettem fel újabb romot. (MI-recovery 2.0.1)
-
DIEGO15
őstag
Bocs a szemetelésért, de ahogy látom senki sem online. Ott tartok hogy több romot is megpróbáltam feltenni, de mindig hibaüzenetet dob ki 98% nál.
-
DIEGO15
őstag
Esetleg van linke valakinek egy 3.8.23 multilang-hoz?
-
DIEGO15
őstag
Tudnátok ajánlani egy stabil magyar nyelvű romot, korrekt fogyasztással? Semmi extra nem kell. Most 4.1.1 JRO03L van fennt, elég régóta.
-
DIEGO15
őstag
A 4.4 használókat kérdezném, hogy milyen a rendszer sebessége és mennyire megbízható?
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #4288 üzenetére
Szívesen, de ne urazz :-D
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #4271 üzenetére
freevoipdeal.com
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #4042 üzenetére
Tudnál linkelni a fulcrumallról csak hátlapot, mert én csak akkuval együtt találtam?
-
DIEGO15
őstag
Most vagy a greenify, vagy a du battery saver, vagy a kettő együtt, de valami nagyon király mert nagyon megugrott a kijelzőidőm. Egy laza 4óra lett.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #3953 üzenetére
Köszi, fel is tettem.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #3936 üzenetére
nem
-
DIEGO15
őstag
válasz
Williamgrant #3522 üzenetére
szvsz a viberrel van a gond.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #3432 üzenetére
Fogalmam sincs. Tegnap este tettem fel és az első két napban csak tanul a program, utána kezdődik a battery save. Majd kiderül :-)
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #3296 üzenetére
2,5 óra kijelző, mind aktív böngészés. Automata fény kb 80% on. Normál mód: 1.5 ghz
-
DIEGO15
őstag
Ennek a 3.6.14-es miuinak egész jó az akkuideje, jó irányba haladunk, és ez az eddigi leggyorsabb rom szvsz. :-)
-
DIEGO15
őstag
Van valami biztos módja a downgrade-nek? A wiui 3.3.8at szeretném visszatenni, de bárhogy próbálom bootloop a vége.
-
DIEGO15
őstag
válasz
BigBlackDog #3129 üzenetére
1. Minden normál simet megeszik
2. Olvass téma összefoglalót. -
DIEGO15
őstag
válasz
BigBlackDog #3127 üzenetére
1. Csak neten, vagy aprón.
2. Garancia él, de az utazást neked kell állnod.
3. Tizensok használóból egyről tudunk, akinek garanciális problémája volt, de fejből nem emlékszem ki ő és mi volt a gond.
4. Google terén minden megvan ami kell. Romokból nem sok féle,de azok nagy gyakorisággal frissülnek miui/wiui, stock/dev -
DIEGO15
őstag
Nekem ilyen autós tartóm van. A tartó "pálcáknak" puha gumi borítása van. Tökéletesen megfelel.
-
DIEGO15
őstag
válasz
maximilian4 #2874 üzenetére
A hiba az ön készülékében van. Mivel nálam nincs és nem is volt ilyen problémám, ezért szerintem a két rendszer miatt van. Vagy csak egyet használj, vagy tedd fel a truedualbootot.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #2867 üzenetére
Ne haragudj, de most már muszáj. Használd a szerkesztés gombot! Köszönöm
-
DIEGO15
őstag
válasz
unrealnoise #2682 üzenetére
A miui gyárilag rootolt.
-
DIEGO15
őstag
Na sikerült féltéglásítanom a telefont, rom telepítés után csak a mi logóig megy, fastboot bejön. Ötlet?
S2-nél is volt párszor ilyen akkor elég volt odinnal feltennem egy 3fájlos romot, de ittötlet?
-
DIEGO15
őstag
válasz
Williamgrant #2651 üzenetére
csak simán visszadobtad wipe nélkül?
-
DIEGO15
őstag
Lesz mostanában valami friss wiui rom mi2-re?
-
DIEGO15
őstag
-
DIEGO15
őstag
A legújabb .19-es wajk féle wiui val nálatok milyen az akkuidő, mert nálam mint ha jobban merülne?
-
DIEGO15
őstag
lépések dsp man. nélkül:
- copy ViPER4Android_XHiFi.apk to system/app, set permission rw-r-r
- Copy and overwrite audio-effects.conf to system/etc and set permission to rw-r-r
- libv4a_xhifi_ics.so, copy to system/lib/SoundFX and set permission to rw-r-r
- RestartHalvány hupilila gőzőm nincs mit csinál a power amp, de az a legjobb app szerintem
Jobban szól mint az S2, de talán nem ad annyi pluszt a v4a a mi2-höz, mint az acid az s2-höz, bár nem tudom, tedd fel te is mindenképp, nehogy csak placebo legyen. -
DIEGO15
őstag
Egész karaj lett
Nem vagyok egy "vájtfülű", de ez ott van a szeren.
Hátránya, hogy egyes frekvenciák kicsit betorzulnak rockosabb zenénél, szóval kell egy EQ (ajánlom a power amp-ot), és nem megy vele a dolby mobile, annak ellenére hogy az oldalon azt írja menni fog ezzel is.
Egyébként egy Xears TD4 Black Ebony Wood Edition-t használok zajkeltésre, de ez nagyon kellemes
(Solomon Burke - None of Us Are Free) -
DIEGO15
őstag
válasz
unrealnoise #2328 üzenetére
Szerintem ide is root kell, de az nem gond, mert alapból rootolt.
-
DIEGO15
őstag
Ez a telefon ilyet is tud
-
DIEGO15
őstag
Azért ez örömteli hír. Hosszútávon legalábbis.
-
DIEGO15
őstag
Megint van fóliám, ha kell vkinek.
-
DIEGO15
őstag
Ha valaki transformálódni szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Politika
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest