Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
Én egy jó ideje már a Xiaomi.eu-ról letölthető legfrissebb V7 betát használom, módosított kernellel (adat az SD kártyán). Viszont sokszor nagyon belassul a rendszer, néha 10-30 másodpercekre is megáll az élet. Én gyanítom, hogy ez az SD kártya miatt lehet (de javítson ki, aki jobban tudja!). Futtattam TRIM-et, mintha az kicsit segített volna, de nem oldotta meg a helyzetet. Egyébként valami normálisabb Samsung kártyám van.
Szóval gondolkodom, hogy vagy valami V6-ost kéne feltenni, ami elfér a belső memórián, vagy valami alternatív ROM-ot keresni. Tudja valaki, melyik a legjobb V6-os verzió? Vagy pedig milyen alternatív ROM van, ami hibátlanul működik? Jó lenne AOSP, vagy Cyanogenmod. Előbbi néven fut valami ROM, de az egy hákolt gyári rom, úgy láttam. Utóbbi pedig mintha csak Redmi 1S-re lenne.
Készülékcsere meg nem játszik, mert egyszerűen nincs, amire cserélném
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest