- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
doongoo #2028 üzenetére
Nekem most nem a stabil rom van fenn,de amikor az volt akkor csináltam videót,de úgy emlékszem nekem zajos volt,nem is kicsit.Nem olyan bántóan kerepelő mint az ultimate változatban,de úgy rendesen hallható zaj volt.
Legalábbis úgy rémlik.
Lehet egy próba erejéig visszarakom a stabil romot. -
SSlyTR
senior tag
válasz
doongoo #1999 üzenetére
öhm, így is rezeg
ez szerintem a az alsó 3 gombra vonatkozik. De egy újraindítás után ez is visszaállítódik. Én a qwerty billentyűzet rezgését akarom kikapcsolni. Vagyis pl. mikor netezek ne rezegjen ha valamit írok.szerk
meg is van, valóban a billentyűzet beállításánál volt. -
Baritone
tag
válasz
doongoo #1887 üzenetére
Igen a múlthéten még 59.990 volt.
Én osztottam szoroztam, és mivel az áfát vissza tudom igényelni, nekem ha itthon veszem. 50.000-ben van a jelenlegi árral. ha kintről rendelem aliról, akkor áfával 55.500 áfa nélkül 43.700 és várhatok rá 2 hónapot vagy többet.
Tehát leglogikusabb itthon megrendelni, mert ha van raktáron - ami most nincs, de 2-3 hét múlva lesz - akkor 2 nap és nálam van utánvéttel. Ha gariztatni kell, sokkal egyszerűbb, mert itthon véd a fogyasztóvédelem, és szerintem az nekik gáz, ha megszállják őket, mert átverik a vevőt -
vegyszer
addikt
válasz
doongoo #1847 üzenetére
Én a magyarított kamerát raktam fel az előző romra. Most nézem, hogy a videó kattog. Valóban.
A system/app mappába lévő fájlok módosítási idő szerint rendezve (azaz ezek frissültek ma)
A fájó pont a framework apk belében van. Az értesítési terület/kapcsolók megjelenésére közben a téma eredeti állapotában jelenik meg a térerő, szolgáltató név, ha az alap kijelzés során tiltva is van.
Látsd fent...
-
BSOD
senior tag
válasz
doongoo #1831 üzenetére
Nyilván. Én is használtam, de nem "betegesen". Nincs kommunikációs kényszerem és egyéb szocializációs problémám. Ha hívtak felvettem, ha hívnom kellet tárcsáztam. Vettem fel videót, fényképeztem, hallgattam némi zenét, stb...
Most csupán annyira fogtam vissza magam, hogy ne ezen netezzek, játszak (folyamatosan).
Ha valaki pl. a vonaton ülve éppen nem talál jobb elfoglaltságot azt megértem, hogy nyomkodja 1-1órát naponta. De szerencsére én nem ilyen cipőben járok. -
hevizms
addikt
válasz
doongoo #1328 üzenetére
Akkor én ha jól értem a TWRP stabilabban működik mint a CWM?
Nekem amúgy is szimpatikusabb a TWRP,a G3-on is azt használtam az utóbbi időben.ui:a kérdésem nem arra irányult hogy milyen a TWRP a CWM-hez képest,nagyjából ismerem mindkettőt,hanem hogy ehhez a telóhoz melyiket tudták megcsinálni biztosan jól működőre
-
nemlehet
őstag
válasz
doongoo #1208 üzenetére
Akkor neked is valószínűleg más reviziós hongmid van mint nekem. [Ezzel] próbáld meg, nekem csak így sikerült frissíteni. Csak azzal vigyázz, hogy ha win8-ad van akkor az MTK driver telepítéséhez ki kell kapcsolni a driver signature ellenőrzést mert egyébként nem tudod feltelepíteni. Ezzel is szoptam egy csomót mire rájöttem
Amúgy szerintem is nagyon tuti a MIUI, remek témák vannak benne, még ingyenesen is. A haverok csak néznek, hogy vazze ez honnan van... Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefon kamerájával. Meglepett, hogy mennyire szép képeket készít. A barátnőm Ascend p6-ját lenyomja az biztos, pedig az mobilos körökben nem számít gyengének. Főleg este, sötétben veri a P6-ot, némi képzaj van, de részletgazdag a kép és a fények sem égnek ki rajta fatálisan.
-
doongoo
addikt
válasz
doongoo #1185 üzenetére
már úton van felém végre, laza 12093 Ft lesz rá az ÁFA.
Flipes tok: ZOPO ZP980-on használtam. Zsebbe téve zavart, mert kivételkor mindig beakadt a flip rész. Majd tesztelem a Hongmin is, ha megérkezik hozzá (ez kisebb, talán jó lesz zsebben is) ha nem jön be, max. eladom majd...
-
-
hevizms
addikt
válasz
doongoo #1098 üzenetére
Na igen.Pld nekem az sem tiszta még eddig hogy mi a módszer arra hogy megállapíthassuk hogy eredeti-e.
Melyik program?
Ahogy irta valaki az antutu sem biztos.Na meg ez a rom kérdés.
Most akkor megjön a telo valamelyik miui rommal igaz?
Ezt lehet neten frissiteni újabbra a miui-tól vagy elkell kezdeni romot letölteni,cwm-et felrakni és úgy?
Na minden esetre lesznek kérdéseim nekem is.Addig is letölteném ami kellhet.
Valaki megtenné azt a szivességet hogy linkekkel összedi azt az 1-2 dolgot ami kellhet?
cwm,rom,rootoláshoz ami kell(ha nem rootolva jön).
Köszönöm -
jagr68
tag
válasz
doongoo #1085 üzenetére
Spemallról rendeltem 16-án, 20-án este írtam nekik, hogy még a véres f@sz van? Hajnal 2-re jött is a válasz, hogy köszönik a türelmemet, a DHL-nél van már a cucc és küldték a tracking számot is. Előtte számlázás miatt írtam nekik, akkor is órán belül válaszoltak.
Szeretem ezeket a kínákokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest