- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64emulator
tag
válasz
szőröscica #2756 üzenetére
Na jólvan. Köszi.
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem újonnan ezt a készüléket. Viszont nem îrja a htc a papírjaiban hogy meddig kéne most mint első feltöltésként feltölteni. Általában 16 órát kérnek a gyártók mint időintervallum feltöltéshez. 1 év gari van rá, nem szeretném ha tönkremenne az aksija. Szerintetek ennél is tölteni kell addig?
Amúgy meg tudom h már mindegy de nagy baj ha bekapcsoltam még mielőtt bedugtam volna tölteni? -
x64emulator
tag
Halihó!
Tudom hogy a WP macerás ebből a szempontból, de a jelenlegi verzióban van FM rádió? A Lumiákon először nem volt aztán raktak rá. -
x64emulator
tag
És még az érdekelne hogy képes Hotspot-ra a teló?
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen telefont függetlenül és ahol láttam árusítva azt mondták hogy nincs benne magyar nyelv. Mit gondoltok erről? Lehetséges? És ha tényleg nincs rajta választható magyar nyelv, lehet otthon rakni rá?
Előre is köszi a válaszotokat. Szerintem elég jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest