- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
Ha ez segít akkor természetesen leírom:
A tab pont nyaralás előtt 1 nappal elromlott. Egyszer csak nem lehetett bekapcsolni. Nyaralásból visszafelé beadtam a szervízbe a következő hibákkal:
1. alvó módban sokszor lefagy, most nem lehet elindítani, töltést sem veszi.
2. érintőkijelző érzéketlen, érintőceruzával nem használható
3. wifi problémák.
Kértem, hogy ha készvan akkor küldjék el, megadtam a címet elköszöntünk.Eltelt másfél hét, e-mailben érdeklődtem, hogy hol tart a folyamat. Azt válaszolták, hogy nem tudják mert külső szervíznek adták tovább javításra.
Eltelt bő két hét, jött az sms, hogy kész a tab át lehet venni.
Felhívtam őket hétfőn, hogy megbeszéltük, kiküldik a tabot mivel vidéken lakom. (egy férfivel beszéltem)
Ismét megbeszéltük: küldik, ismét megadtam a címet, azt mondta szerda körül várjam a csomagot.
szerda, csütörtök, péntek, csomag sehol.
Felhívom őket (egy női hang beszél) elmondom a problémát. A hölgy közli, hogy nem tud semmit, annyit lát a gépben, hogy kész van átvehető a készülék. De megnyugtat, hogy várjam türelmesen a csomagot, mert az nem szokott ilyen gyorsan menni. Azt mondja a hölgy, hogy először pestről elküldik kecelre a tabot és kecelről postázzák. És kérdem én: minek küldik kecelre? Hosszas beszélgetés közepette kiderül, hogy az elektrodoki egy keceli cég és pesten nem foglalkoznak postázással.
A Wayteq honlapján egy budapesti cég van megadva mint szervíz, de a telefont kecelen veszik fel. ????
Amikor magamhoz tértem, ismét beszélgetésbe kezdtem a hölggyel, hogy kiderítsük, hogy mégis hol lehet a tab. Nem tudta megmondani. Adott egy budapesti telefonszámot.Felhívtam, egy hölgy vette fel, mondom neki a szituációt: posta stb. Azt mondja a hölgy ő nem tud semmit, hivjam kecelt mert ők postáznak. ..................????????
Egy fél órás beszélgetés után abban maradtunk, hogy várom a postát mert senki nem tud semmit, senki nem tudja megmondani merre van a tab.
Már éppen elköszöntünk volna mikor a hölgy azt mondja: várjon egy kicsit körbenézek, megkérdezem a fiúkat, hátha.
Nagy örömmel közli velem, hogy ott van a tab a kezében.
Hú mondom, legalább megvan. Akkor gyorsan küldje el onnan futárral. Á nem lehet, csak kecel postázhat.
Jó mondom, akkor üljenek be az autóba és hozzák ki. Á mit gondol fiatalamember. Mondom Önök hibáztak akkor illik gyorsan megoldani a problémát. A hölgy nevet.
Mondtam a hölgynek őrizze a tabot én autóba ülök és megyek érte.
Bementem pestre, átvettem a készüléket, kipróbáltam amit lehetett, működött. Mondom a hölgynek, hozzon már egy érintőceruzát, hogy kipróbáljam a kijelző érzékenységét.
Válasz: Érintőceruza??? itt olyan nincs, mi a körmünkkel szoktuk nyomkodni.
Nem erőltettem a dolgot.
Hazavittem a tabot, egy kicsit tesztelgettem. Észrevettem, hogy böngészésnél benne van a zoom-olós hiba.
Na mondom ez meg, hogy lehet. Kiderült, hogy a legelső kiadású 4.2.2.-őt rakták rá a szervízben.
Lefrissítettem a legújabb 4.2.2-re, tesztelgettem, és meglepetésemre újra produkálta az összes hibát.
Alvó módban lefagyott, wifi sávszélesség max 800kb/s, érintőkijelző érzéketlen.
Na mondom ez igen, hosszas gondolkodás után rátettem a 4.1.1.-et.
Így minden működik, jelen pillanatban is így használom.
Egyébként NAND-ot cseréltek a szervízben.Ennyi. Mindenki vonja le a számára megfelelő következtetést.
Annyit azért elvártam volna, hogy legalább elnézést kérnek, de semmi.
De mindegy már nem haragszom rájuk.
Kívánom a szervíznek, hogy tudjanak és akarjanak fejlődni, mert a mai világban az ilyen hozzáállás elfogadhatatlan. -
szoszo1973
aktív tag
Ha jót akarsz magadnak akkor nem kéred a szállítást.
Nem akarom szidni a szervízt, de a saját tapasztalatom szerint azt ajánlom, hogy vidd be személyesen és menj érte személyesen.
Nem írok többet mert kelzsoca le fog cseszni, hogy negatívkodok.
De én már megjártam a szervízzel, láttam tapasztaltam, hogy mit csinálnak.
Hidd el nem tartozik a szép emlékek közé.Üdv.
-
-
SBali
csendes tag
És igen! Frissítettem a router firmjét, és láss csodát, tökéletes a cucc. Nem esik a wifi sebesség (már 3 órája), folyamatosan szépen mennek a netes hd vidik. Vissza is jön alvó módból is a jel, rendes sebességgel.
Köszi a tippet, lehet ezzel kellett volna kezdenem...
Úh bocsi a fejlesztőktől, úgy látszik ez nem a rom bugja volt... -
hjanos1
senior tag
-
-Mr-
csendes tag
Chrome esetében is zoomol, de csak akkor, ha a fülön még nem kattintottál bele a weblap megjelenítő részbe.
Chrome esetében úgy tudod előhozni a hibát, hogy az url-t kézzel írod be (ne a megjelenitő részben levő oldalakból válassz) és miután betöltődött az oldal, akkor zoomolni fog az első húzás alkalmával. -
Maxtreme
addikt
nem üveg.
1. ha megnyomod érezni hogy viszonylag puha.
2. Ha üveg lenne, jóval hidegebbnek kéne lenni mint a környezete.
Múltkorában (mikor még megvolt a wayteq x-tabom) haver samu galaxy tab 2 7.0-típusú készülékével hasonlítgattuk a kijelzőt, ami ugye üveg.
Hát. az előbbinek köze nincs az üveghez, ráadásul ahhoz túl könnyű is ám. -
szoszo1973
aktív tag
oda van írva, hogy a kép csak illusztráció.
Idézem:
Áraink az áfát tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon (+36 1 358 6600) leadott rendelés esetén érvényesek. Gépelési hibáért felelősséget nem vállalunk. A terméket szimbolikus fotóval ábrázoltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Robogó, kismotor
- Google Home/Nest
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest