- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Batman007 #4058 üzenetére
Még ahhoz sem vették a fáradtságot, hogy bekapcsolják, mert nekem az első indításnál a kezdő instrukciók jöttek be.
Ez, amennyiben csak szoftverfrissítés történik, úgy működik, hogy az utolsó szoftvert felteszik, majd tesztelik a készüléket, amennyiben a jelzett probléma nem jelentkezik, a rendszert gyári állapotra állítják vissza, így első bekapcsolás során úgy indul, mint egy új készülék.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Batman007 #3717 üzenetére
Eljött az ideje, hogy visszarakjam a 4.1.1.-et.
Sajnos használhatatlan lett a tabom 4.2.2.-vel. Gyakorlatilag már mindig lefagyott alvó állapotban, és ami a borzasztó, hogy lefagyott állapotban mindig csontra lemerült az akksi.
Nagyon lassú lett és már gyorsan is merült, már ott tartottam, hogy tényleg elviszem szervízbe.
Még próbaképp visszaraktam a 4.1.1. romot, hátha történik valami csoda.
És most tökéletesen megy minden a 4.1.1.-el (kivéve a youtube hd videókat, de böngészőben megy rendesen)
Nem értem az egészet, mert ha hardveres gondja lenne akkor a 4.1.1. is produkálná a hibákat. És a 4.1.1. még egyszer sem fagyott le alvó állapotban.
Úgy néz ki, hogy az én tabom most már marad a 4.1.1. -es romnál, hacsak ki nem jön még egy frissítés a 4.2.2. -re. -
eight
senior tag
válasz
Batman007 #3414 üzenetére
Üdv a tisztelt Hölgyeknek és az Uraknak.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A fórumban ajánlottak alapján végül is nagy nehezen rászántam magam hogy levegyem a védőfóliát a tabletről de most meg nem tudjuk használni, mert a családban mindenkinek tapad. Először csak arra gondoltam, hogy nem tiszta a felülete vagy esetleg a kezem, de többszöri kézmosás és letisztítás után is ugyanaz volt a helyzet, és a 9 éves gyereknek is ugyanúgy tapad, (akinek nem hinném, hogy olyan sokkal zsíros vagy szárazabb lenne a bőre, mint a felnőtteknek, de az én bőröm se tér el az átlagtól és más érintőképernyővel sincs soha gondunk)
Kicsit most elkeseredtem, mert nem elég hogy ez már a harmadik darab (az első kettő már az első nap cserére szorult), ez is állandóan fél percekre megfagy (akár egyből, teljes újrarakás után is), ráadásul most a fólia levétele után 2 órával meg is jelent rajta egy subpixel hiba... és akkor most a tetejébe már aztán használni se tudjuk... szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni mivel lehetne ezt itthon valahogy lekezelni hogy legalább ne tapadjon.
Köszönöm
-
suste
veterán
válasz
Batman007 #3230 üzenetére
én nem feletted ítélkeztem, hanem a helyzeten
azért járok erre, hogy tudjam mik a friss hírek a tablettel
ti (sokan) felrakjátok mindíg az újat, meg az újabbat, de aztán meg jönnek a negatív tapasztalatok, hogy mi nem jó (1000 hála!!!)
arra tuti nem gondol senki, aki az újabbat keresi állandóan, hogy esetleg a régi stabilabb, ezért jobb (persze nem olyan szép, meg felhasználóbarát, -hogy lehet valami felhasználóbarát, ha nem működik?), ezért adok én meg más 4.0.3-as tulaj visszajelzést.......
ez a mai világra nagyon jellemző.....többet kéne foglalkozni a stabilitással, mint az újítással, és nem fordítvaA wifi modulos kérdésre tudja valaki a választ egyébként? N vagy N lite? Lehet pont ez lökne a frissítés felé, ha a JB-n esetleg már N-en működik rendesen
.
-
-
virkir
veterán
válasz
Batman007 #3205 üzenetére
Az android szépségei
Érdekes módon nekem meg markánsan javult a 4.2.2-vel több tulajdonság egy-két marhaság mellett.
Érzésre kevésbé melegszik kicsit visszavéve a procit úgy, hogy a sebességen nem igazán érezhető, jobb lett az üzemidő.
Fagyi nem volt, csak ugyan az a játék randalíroz ami már a 4.1.1-el is bugzot.
Ezek mellé bejött ugye a nagyítás ficsőr de meg lehet szokni. -
szoszo1973
aktív tag
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Batman007 #3133 üzenetére
Amint lesz időm feltöltöm valahova.
kelzsoca: megvan a fagyogatás oka? próbáltam log fájlt csinálni a fagyásról de ahogy újraindítom a tab-ot már 0kb a log fájl. Törlődik?
Próbáltam beállítani, hogy az sd kártyára mentse, de nem tudok megadni neki használható elérési utat. Az sdcard0 és sdcard1 nem jó neki. Mit írjak be neki? -
kelzsoca
félisten
válasz
Batman007 #2664 üzenetére
Egy kérdés: telepítésnél amikor először betölt a rendszer, át lehet menni wifi hálózat keresésen, gmail-en és mikor behozza az asztalt csak akkor újraindítani vagy közvetlen előtte kell? Vagy ez nem számít?
Persze, különben nem ajánlaná fel az átugrás lehetőséget.
ha alvó módnál türelmetlenül nyomogatja az ember
Ezt hívják nem rendeltetésszerű használatnak.
(#2665) eftepe
A build.prop fájl szerkesztésével.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Batman007 #2625 üzenetére
Remélem nem vetted lecseszésnek, csak azért írtam, mert csak akkor tudunk érdemben segíteni, ha minden infó rendelkezésre áll.
A telepítővel-csomaggal nincs probléma, Janival, összesen 3 gépre vagy 50x flasheltük fel, és minden esetben, mindhárom gépen szépen lezajlott, ettől még más gépen lehetnek problémák természetesen.
(#2628) Sonja
Közben tesztelem én is, ezt a lehetőséget.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Batman007 #2620 üzenetére
Máskor ha kérhetem, nem csak Tőled, mástól is, ne csak a hibát írjátok le, hanem az előzményt is, mivel ebből azonnal kiderült volna, hogy valami félrement telepítéskor, erre gondolok:
Először simán újraraktam, és sikerült észre venni, hogy normál telepítésnél már a telepítés végén kifagy (újraindulás helyett elsötétül a képernyő és hosszan kell egyszer nyomni hogy utána be lehessen kapcsolni).
Mert ez nem sikeres telepítés, az úgy néz ki, hogy elsőre hiba nélkül lefut a telepítő, és magától újraindul a készülék, majd első indulás után kell neki egy újraindítás, és ez után lehet azt mondani, hogy a telepítés sikerült.
(#2621) Sonja
Rendben, bármi van, írd le nyugodtan, és biztos találunk rá megoldást.
-
kelzsoca
félisten
-
Sonja
nagyúr
válasz
Batman007 #2544 üzenetére
Azt nem használtam, csak a gyári 4.1.1-et, illetve a CM 10.1-et. A CM 10.1-től gyorsabb, ez tény.
Viszont a WiFi semmit nem változott.
Routerhez közel 35Mbit/sec-et tud, a wc-re menve (
) lemegy 5Mbit/re, és már a Youtube-ot se bírom nézni.
Régi Tablet UI benne van, ha valakit érdekel.
Szerk.: Sajnos a HW-es lejátszás se műküdik megfelelően MX Player-ben.
A hang visszhangzik, szóval rémes. Software-esen oké minden, csak akad a 720p is.
-
z123456789
addikt
válasz
Batman007 #1952 üzenetére
4.1-nél ttorrentet használtam én is, és ment.
Most 4.2.2 gyári van (amit már leszedtek az oldalról) de ezzel nem akar menni.Mármint ha leteszem, és elalszik, akkor leáll a wifi.
A 4.1-nél is kellett hogy menjen egy inetrnetrádió közben. :/
Esetleg valaki valami megoldást tud 4.2.2-nél a bajomra?
Build prop nem segít, meg a netrádió sem
Viszont a 4.2.2 gyári tetszik.Várjak a frissre? -
Moralesz
csendes tag
válasz
Batman007 #1611 üzenetére
Netre és könyvolvasásra használom, még a 4.1-el 35 fokra ment fel a hőmérséklet.A 4.2-nél kb 6 programot telepítettem, közvetlenül utána 30 fok volt. Levettem egyénire (max 1000Mhz), de mivel a hőmérséklet itt is max 30 fok lett ezért visszatettem normálra. Szerintem teljesen kellemes
, a felvetett SAMU SD kártya problémával nem találkozott valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest