- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
Én is sokat szívtam a wifivel. Amikor megvettem ugyan ezt csinálta, vissza is vittem de a boltban tökéletesen működött több mint fél órán keresztül, így nem cserélték ki. Aztán routert cseréltem és megjavult. ( Linksys WRT54GL volt és TP-Link TL WR841ND lett)
De hozzá kell tennem, hogy elég sokat állítgatom még így is. Mindíg ha új romot raktam fel akkor utána játszani kellett a csatornakiosztással.
Most a legújabb 4.2.2. rommal már egész jó a wifi, de amióta érkezett a romhoz egy patch amiben a wifi is piszkálva lett, azóta csinál olyat, hogy nem tudok csatlakozni a hálózatra.Próbáld még a router wifi advanced settings-ben állítgatni a dolgokat, hátha jó lesz.
Egyébként én már beszéltem a szervízzel wifi ügyben, és ha tényleg rossz a wifi modul akkor azt nem tudják cserélni így hát a tabot cserélik.
Én még nem szántam el magam, hogy visszavigyem, mert megvárom a nyaralást.
Ha a szállodában és nyílt hotspot-okon nem bír majd csatlakozni akkor beadom szervízbe. -
SBali
csendes tag
Elkiabáltam, csak ideiglenesen stimmelt a wifim. Most is olyan, ha jó kedve van, akkor huzamosabb ideig tartja a nagysebességet, van hogy csak pár percig.
Most próbáltam két másik routerrel is, nem csak a sajátommal csinálja ezt.
Akkor most ismét felmerül a kérdés, hogy mivel ezexerint ez csak nálam jelentkezik, lehet hogy nem szoftver, hanem hardver gond lesz, és vigyem szervízbe? -
kelzsoca
félisten
Üdv!
Egyelőre még ne vidd be, Janival gondoltunk valamire, azt megnézzük, ha lesz belőle valami, akkor adunk kis patch-et, és majd kell tesztelni.
(#2731) Casoli
Nos, 1 napom és több órám ráment, mire sikerült végre előidéznem....
Tehát ha fogod, és ráböksz a kijelzőre, majd felengedés nélkül, mint süket a csengőt nyomod és húzod valamelyik irányba, akkor zoomol bele, hogy ez -e a megfelelő használat? azzal azért vitatkoznék, nyilván nem véletlenül nem tudtam előidézni, és ezért csak pár user találkozott ezzel a "problémával"
Ebből is látszik, hogy ahány user, annyi féle szokás/használat.Van aki még sosem találkozott ezzel, és van aki mindig találkozik vele.
Most hogy sikerült előidézni, megpróbálom valamiképpen kideríteni, hogy mitől van ez, de nyilván ettől a kis hibától senki nem veti ki magát az ablakon.
Komolyabb, és többszörösen drágább eszközöknél ennél sokkal súlyosabb hibák is vannak egy szoftverben, csak ott annyi különbséggel, hogy lekakkantják a usereket, itt meg foglalkozva van vele.
-
starr
őstag
Ezt alátámasztom én is.
Nezetek egy ideig, majd lecsökken a sebesség, amit jelez a "térerő" is, pár perc múlva visszajön, majd megint leesik, stb.
Az előző gyári 4.2.2-nél is ezt csinálta, de akkor a leesett térerőnél használhatatlan volt, a tegnap kiadottnál lassabb lesz ugyan ilyenkor, de még használható. Tehát az új jóval stabilabb.
Nálam ez csak a routertől távolabb jelentkezik, annak közelében nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest