-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Telepítés sikertelen.
Nincs root jogosultságod ezen a készüléken.Hozzáteszem, hogy ezen a készüléken azzal az op. rendszerrel sem sikerült a root, amivel megkaptam a tabletet. Csak a CM10.1-gyel lett root jogosultságom.
Na feladom, majd Kelzsoca talán tud valamit mondani, ha nem, megy vissza 10.1.
-
eftepe
tag
Sziasztok!
Új tulaj vagyok 4.1.1-el. Még csak olvasgatok és próbálok tanulni.
Nekem eddig nincs gondom a készülékkel de kérdésem azért lenne.
"+kikapcsoltam a telefon részét is a gépnek (hw.nophone), így nagyon szuper az akkuidő."Ezt hol tudom kikapcsolni? Vagy 4.1.1 -ben nincs ilyen?
-
kelzsoca
félisten
Van olyan alkalmazás, ami a kiegészítő adatait kérdezés nélkül a belső sd tárhelyre pakolja, mivel ez problémás volt, értelemszerűen el is tűnt, dobd fel a kis patch-et, és ezután kérlek tedd újra az alkalmazást, visszajelzést kénék majd.
ui: próbáltam megfogni ezt a zoom-os jelenséget, de nem akart előjönni egyik alkalmazásnál sem.
-
.DLL
veterán
Na, két OK nyomkodás között sikerült 1-1 lépést tennem annak irányába, hogy visszaszerkesztettem az eredeti 160-as értéket.
Tünetek voltak még: fekete háttér az asztalon, nem volt státusz sor, se vissza gomb se semmi. Szerintem valamit még állítani kéne ezen kívül a build.prop-ban, hogy lekezelje a nagyobb értéket, mert pl. Tatomi92-nek úgy látom működik. (ha jól sejtem neki ICS vagy 4.1.1 van fent).Szerk.: 165-re állítva még működik minden
kelekyle: legutolsó 4.2.2
-
kelekyle
őstag
Bizony úgy merül. Tisztában vagyok a fogalmakkal. (Hardver informatikusnak tanulok...)
Nem tudom mekkora az áram felvétele a Tabnak de a töltő ugye 2A-t képes kifosni. Ha használom közben akkor van olyan, hogy csak stagnál, de nagyon lassan tölt...nyilván ha hagyom akkor tölt... ezzel csak azt magyarázom, hogy sokat zabál.
meg az normális, hogy néha az üveg kicsit kiáll a keretből? -
kelzsoca
félisten
Nem is szükséges feltenni.
SD kártya gyökérbe bemásolod a recovery.img-t, SD kártya bent marad a gépben, majd kikapcsolod, és indítod recovery módban a készüléket, a CWM fog bejönni.
Csináltam azért egy flashelhető csomagot is: cwm_recovery_update
-
szoszo1973
aktív tag
Palee69: Nagyon szívesen.
Érdekes a jelenség. Én ezt már régóta tapasztalom. Szerintem a nand "minősége" okozza a problémát.
Van egy Alcatel androidos telefonom, az is ezt csinálja, hogy minimum kétszer kell telepíteni a romot hogy működjön.
Egyébként most a legújabb 4.2.2. -t négyszer kellett felraknom mire ment rendesen.Valószínű ezért van a sok anomália amit olvasni lehet itt a fórumon.
De ez van. Ha valami nem okés rom telepítés után akkor kapásból még egyszer fel kell rakni a romot és 99%, hogy utána jó lesz.
Ezt viszont lehet írni az olcsóság számlájára.
-
kelzsoca
félisten
Van olyan pont ahol ez a quad-core ATM SoC rosszabbul teljesít mint a dci AMLogic-ja?
Gyengébb lesz mind cpu és gpu téren is.
Kár hogy nem az Exynos-t vették meg... lehet hogy 40e-be kerülne, de sokkal erősebb lenne.
Az Exynos nagyon drága, és ne felejtsük el, hogy amit a Samsung fejlesztett, azt csak ők ismerik igazán, egy kínai kezében az Exynos egy kiaknázatlan SoC maradna.
-
kelzsoca
félisten
Akkor kezd újra ennek alapján.
A hsz-ben a link már nem él, de amit most adtam azzal próbáld, frissíteni sem kell.
(#2314) szoszo1973
Skype esetén mióta rögzíted a hangot?
Egyébként nem néztem a hangfelvételt, de ez körülbelül a használhatatlan kategória az összes ilyen tabletnél.
-
kelzsoca
félisten
Azért nincs kint, mert a felhasználók által visszajelzett problémákon kell dolgozni, ez főként a beágyazott youtube videók és flash tartalmak, továbbá más beágyazott videók (Hírado.hu) helyes működését jelenti.
Sajnos tovább bonyolítja a helyzetet, hogy 4.2 alatt már nem támogatott hivatalosan a flash, mint formátum.
-
starr
őstag
-
mrnobody
tag
Szervusz!
Akkor, hogy ne csak rossz dolgokat olvass, írok én is.
Nos, nekem a gyári 4.2.2 van fent és semmi gondom nincs vele. A wifi soha sem produkált hibákat, bár csak egy hónapja van meg a készülék, de nem hiszem, hogy lesz vele gond.
Kelzsoca által készített Flash patch segítségével mennek a weboldalakba beágyazott youtube videók. Ha e mellé feltelepíted a legfrissebb Flash Player-t, akkor minden oldal úgy jelenik meg, mintha PC-t használnál.
Egy kis megjegyzés a patch telepítéshez: letöltés után a belső memória gyökérkönyvtárába kell átmozgatni a zip fájlt és utána a frissítés menüpontból (a programok közt egy "program") ki lehet választani, telepíteni.
A készülék ténylegesen melegszik, de hát a számítógépekben lévő GPU is brutálisan melegszik, csak azt nem tartjuk a kezünkben. Ne is várjunk el mást, hiszen a sok 3D-s játék keményen használja a GPU-t.
Eddig egy-két program tudta úgy kihajtani a tablet GPU-ját, hogy 20 perc játék után letettem pihenni. A legtöbb program nem melegíti annyira, hogy égjen az ember kezében a tablet.
Egyetlen negatívumot tudok mondani (ami nem mindenkinek gond), hogy nem tudom használni az SPB TV online tv néző app-ot, mert az adások olyan kódolásban vannak, amelyet a készülék csak szoftveres dekódolással tudja megjeleníteni, de erre nem ad lehetőséget az app, mivel hardveres dekódolással próbálja megjeleníteni a képet.
Jelenleg ebben az árkategóriában ez a legjobb készülék.
Aki nem tud vele megbarátkozni az kétszer ennyiért tud csak olyan készüléket venni ami már minden szempontból (talán) hibátlan, ami valljuk be nem mindenkinek kifizethető kategória. -
kelzsoca
félisten
Amennyiben felteszed a 4.2.2-t, a negatív dolgokból szinte minden azonnal megoldódik, már ami szoftveres.
Bármikor oda-vissza lehet járkálni a szoftverek között, amiből van már: gyári 4.0.3, gyári 4.1.1, gyári 4.2.2, CyanogeMod 10 (Jelly Bean 4.1.2) CyanogenMod 10.1 (Jelly Bean 4.2.2)
-
kameraman77
tag
Igen, odáig én is eljutottam, csak én nem vagyok regisztrált tagja a google drive-nak, így nem is ad opciót a letöltésre. szóval be kellett regisztrálni...
De lejött..lejátszottam mindkét alap lejátszóval (a videolejátszóval a galéria alól indítva és a movieplayerrel) mindkettő akadásmentesen, folyamatosan játszotta, a hang is rendben volt. (színek stb szintén rendben) ja és OTG kábelen keresztül játszottam egy régi emtec 4gb-os pendriveról.
vegytek: alap romot, amivel kaptam a gépet. most gondolkozok azon, hogy ha valamelyik jobban bánik az akkuval arra váltok.20130122 a build száma. 4.0.3-as android.
-
z123456789
addikt
Gyári JB van, nem rootolok.Nem vagyok a root ellen, de van más elég hobbim, ami elveszi az időmet, mintsem azon idegeskedjek, hogy miért bugos a rendszerem, és miért irogat ki folyamatosan "xy alkalmazás leállt" üzeneteket az androidom.
Amire használom, és ahogyan, arra elég nekem amit a "gyár" nyújt.Viszont nem vagyok valami profi fotós, szóval annyit tudok csak neked mondani hogy a program kezelte a kamerát, fényképeztem vele, zoomoltam, forgatta az obit, elérhetők voltak a képek, videók, és a fényképező beállításai is stb...
Tehát Wayteq xTab 70dci - Jelly Bean gyári rendszer ---> Pipa
Szivesen!
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Esetleg ha publikus hogy hol élsz, melyik városban írd be, hátha valakivel össze tudsz futni, és egy üditő/kávé/sör mellett, Te magad ki tudod próbálni, gondolom géped van hozzá.
Ennek több esélye van, mint annak, hogy itt valaki ilyen célokra is használja a gépét.
ui: Amennyiben Pesten laksz, akár a WayteQ-hez is bemehetsz nyugodtan, és kipróbálhatsz bármit a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged