- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNi91
tag
Na, sikerült megoldani, ezzel a progival, plusz egy kis trükközéssel, működik a play-es alkalmazásokkal is. Ahhoz, hogy a bootolás újra olyan gyors legyen, mint eredetileg, mit kellene tenni? Mióta a CM10 volt fent, azóta lassú a boot és a recoverynél is sokáig tölti a wipe-ot, meg a frissítést.
-
kelzsoca
félisten
Nem látom milyen telefonod van (ha jól rémlik a HTC készülékek tudják) de előfordul, hogy külön megoldják a fejlesztők, de ez inkább extra feature, mert a stock Android nem tudja.
(#3801) DeNi91
Akkor csak a tárhely csere oldja meg a problémát.
Pontosan melyik rendszer használod?
-
kelzsoca
félisten
-
virkir
veterán
-
Victoryus94
őstag
Igaza van az előttem kommentelőnek.
Nincs semmi gond az SD-vel, csak alkalmazásokat nem oda teszi, hanem a belső tárhelyre. Zenék, filmek, és minden más mehet rá.
29.89GB - ott látja a kártyád. Ha fájlkezelővel meg tudod nyitni a rámásolt fájlokat, akkor rendben van minden. -
virkir
veterán
Visszaolvastam és lehet nekem kerülte el valami a figyelmemet de én semmi rendellenességet nem látok.
Ha "áthelyezed az SD kártyára" akkor a semmi más nem történik mint a belső elkülönített tárhelyre kerülnek a programok ami ugye olyan 5GB körüli. Lásd harmadik kép alul. Ez nálam mindig is így volt ha jól emlékszem.
Nem a külső SD-re, oda szvsz csak root-al meg egyéb programmal megoldható a dolog.
A 32GB kártyád mérete is nagyjából stimmel a GB-GiB átváltás miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest