- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
k.istvan80 #4056 üzenetére
Van fényerő állítás a 4.1.1-en csak a képernyőt ki kell kapcsolni majd be. Nálam sajnos 4.2.2 nexus ui-val is darabos laggolós volt.
-
kelekyle
őstag
válasz
k.istvan80 #3377 üzenetére
Nekem stoppedet ír mindig a 2es magra... lehet ezért fagyogat nekem ?!
Meg nagyon melegszik akármitől... kb. 70-80fokra maga a hátlap, miközben gondolom a proci forr... ?!
Szintén 4.2es rendszer... Gariztassam ? -
kelekyle
őstag
válasz
k.istvan80 #3079 üzenetére
GPU megjelenítés: A 2Ds kirajzolásokat a GPU végzi így az animációk folyamatosabbak lesznek (nagyobb fps).
/Némely esetben azt írják, hogy az akksi jobban merül. Tapasztalni kell... /HW fedvények (Hw overlay).... bután, röviden a GPUban van egy buffer, amit ha letiltasz teljesítmény csökkenést fogsz tapasztalni néhol.
-
tjb007
nagyúr
válasz
k.istvan80 #3079 üzenetére
4x MSAA: az Open GL ES 2.0-t használó játékokban/alkalmazásokban engedélyezi a négyszeres élsimítás használatát (azaz ki lesz kényszerítve a használata).
GPU megjelenítés: egyes grafikai elemek megjelenítését a processzor helyett a GPU fogja végezni, ettől valamivel folyamatosabb lesz a működés, de minden folyamat több memóriát fog igényelni (és nem is minhol működik ez a funkció) -
starr
őstag
válasz
k.istvan80 #2908 üzenetére
Nekem ugyan ilyen beállításokkal, és használattal 2 max 2.5 óra, ha közben nem rakom "alvó" módba.
Szerintem beleszámolja a "táblagép tétlen" állapot idejét is az akku időbe. -
tjb007
nagyúr
válasz
k.istvan80 #2331 üzenetére
Megoldani megoldható, de ez nem egy kétkattintásos művelet, szóval ha nem vagy otthon az Androidos mélyvízben (ROM főzés és egyéb dolgok), akkor vedd úgy, hogy nem oldható meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged