-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
szoszo1973 #2477 üzenetére
Nos, én is átállítottam 200-ra, szép kellemes is az elemek mérete, de a Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt. sajnos leállt. sajnos leállt. sajnos leállt. sajnos leállt. És nem lehet mit kezdeni ezzel a pop-uppal.
-
htc07
addikt
válasz
szoszo1973 #2479 üzenetére
Köszönöm, majd jelentkezem ha vannak még gondok
-
htc07
addikt
válasz
szoszo1973 #2473 üzenetére
Természetesen rányomtam.
A root nem fontos, a barátnőm nem nagyon használná ki úgy sem, csak azt hittem hogy ez azt jelenti, hogy rootolt, mert a telefonomon root nélkül a systemet sem tudtam megnyitni annó, úgy emlékszem
-
palee69
senior tag
válasz
szoszo1973 #2426 üzenetére
Igen az ember fia mindig tanul valamit.
Legközelebb nem fogok megijedni újrahúzom és ha akkor sem jó na akkor jöttök Ti.
Mégegyszer köszönöm Neked. -
palee69
senior tag
válasz
szoszo1973 #2403 üzenetére
Erre már gondoltam én is.
-
palee69
senior tag
válasz
szoszo1973 #2399 üzenetére
Másik kártyát most próbálom.
-
palee69
senior tag
válasz
szoszo1973 #2397 üzenetére
Sajnos a válaszom három igen.
-
palee69
senior tag
válasz
szoszo1973 #2395 üzenetére
Eddig a 4.2.2-nél látta,semmi mást nem csináltam csak a CM 10.1 felrakása után visszaraktam a kártyát.Felrakom a pc-re a tabot ott is látható.Amit írtál sdcard1 megvan rákattintok visszadob sdcard0-ba.A kártya egy 16Gigás Samsung,tudom nem szereti de eddig jó volt.
-
Sonja
nagyúr
válasz
szoszo1973 #2389 üzenetére
Most tettem fel én is. Kicsit be voltam kakkantva, mert még soha nem csináltam semmi ilyesmit androidos készülékkel, de abszolút semmi probléma nem volt. Pontosan követtem a leírtakat, és elsőre minden jó lett.
Most már kezdhetem belakni.
-
starr
őstag
válasz
szoszo1973 #2314 üzenetére
Skype-nál nekem még nem panaszkodtak. A hangrögzítő program valószínűleg automaikusan felhúzza a hangerőt, ha AGC-re van állítva, ezért hallani főleg a szünetekben a sípolást.
Mozgó alkatrész nincs, valamelyik kapcsolóüzemű táp tekercse rezeghet így, vagy akár a képernyőt meghajtó áramkör. De az is lehet, hogy az audio áramkör tápfeszültsége nem ok, ezért kerül bele a zaj. -
starr
őstag
válasz
szoszo1973 #2312 üzenetére
Tapadj rá a füleddel a gép hátuljára, ott, ahol melegedni szokott, és hallani a sípoló hangot. A gép adja ki magából, és zavarja a hangfelvételt. Nekem is rajta van az összes felvételemen.
-
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #2255 üzenetére
Sajnos 4.2.2 alatt nem megy. Korábban is olvastam (talán te írtad), hogy 4.1.1 alatt működik.
Sajnos megváltozott a hardveres gyorsítás kezelése a 4.2.2-ben és még nincs publikálva, hogyan lehet módosítani rajta. Legalább is a videó gyorsítás nincs teljes körűen kipublikálva.
Emiatt már downgrade-elni akartam 4.1.1-re, de sikerül néhány dolgot megoldani, így marad a 4.2.2.
Köszönöm a segítséged! -
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #2253 üzenetére
Gyári 4.2.2-ön?
-
JaBa75
csendes tag
válasz
szoszo1973 #2143 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm neked is és kelzsoca-nak is a gyors választ! Ki fogom délután próbálni, eleve ez volt az én gondolatom is. Két dolog még hozzá: nem csak a youtube app lép ki, hanem a facebook alkalmazás is, igaz az fut egy darabig (random ideig) majd valami hibaüzenettel (én nem láttam, csak anyuka mondta) leáll.
Holnap jelentkezem, mi a fejlemény.
Beszéltem ma a wayteq egyik emberével, aki azt tanácsolta, hogy a majd újra kitett fw-t próbáljam ki illetve vigyem szervizbe. Hát, én most ott tartok, hogy leginkább az árát kérném vissza, nem szervizelgetnék és várnám a csodát, mert az eléggé messzinek tűnik.UI: eladó egy ilyen kütyü nálam 25000 friss magyar forintért...
-
Sify
senior tag
válasz
szoszo1973 #2118 üzenetére
igen. nálam nincs változás
-
JaBa75
csendes tag
válasz
szoszo1973 #2112 üzenetére
Mindez teljesen szuperül működik (a wifi állítgatás) otthoni környezetben, de tegyük fel azt a véletlen esetet, hogy a felhasználó NEM otthon a saját wifijén szeretné használni a készüléket. Nézzen utána minden szállodánál, kávézónál, ügyfélnél, hogy milyen beállításokat használ a wifijén, és ha nem ezt, akkor kérje meg a helyi erőket, hogy állítsák át a kedvéért, vagy hekkelje meg? Mindenféle wifi állítgatás nélkül KELL működnie a kütyünek, ugyanis a wifi az szabvány, és ha valami nem működik, az azért, mert NEM követi a szabványt, és az baj.
Hozzáteszem, az én készülékemnél olyan lassú a wifi, hogy nem is használjuk asszonnyal a készüléket. Neki vettem facebookozni meg youtube videókat nézni, de teljességgel használhatatlan, percekig tart 1-1 kép beolvasása. Amikor vettem 2 hete, akkor fenn volt a hivatalos oldalon egy 4.2.2-es fw, amit azóta nem is találok az oldalon. Lehet kár volt arra frissíteni? Alapból 4.0.4 volt rajta, kb 2 percig, így nem tudom megmondani, hogy azzal ment-e rendesen. Ötlet, tipp, hogy mit tegyek? Hova, mit frissítsek? Visszaolvastam a fórumon sokat, de erre nem találtam még megoldást.
-
Baaalaaazs
csendes tag
válasz
szoszo1973 #2104 üzenetére
Yeahhh...
13-as csatornán működik a wifi rendesen, köszönöm szépen a segítséget, nem gondoltam volna, hogy ez a gond bármikor előjöhet. Számomra a hozzászólásokból az derült ki, hogy akinek egyszer jó, annak nem kell félnie, hogy bármikor is gond lesz vele, de legalább már tudom mi a megoldás.
Bár volt még egy gond, a laptop meg ezen a csatornán pont nem látta az otthonit wifit, csak a szomszédokét
, de azon segített egy másik illesztőprogram telepítés.
Szóval köszönöm még egyszer
-
Sify
senior tag
válasz
szoszo1973 #2104 üzenetére
Netgear routerem van nekem kezdetek óta nem jó a wifi. Semelyik droid verzioval és semelyik CM verzióval sem. Letöltés bekapcsoláskor teljesen jól müködik majd egy kis idő után leesik 1 MB/s-re.
Most azt akarom majd kipróbálni hogy vezek egy TP-Link wifi sticket és a hálózati netet osztom meg wifi sticken keresztül a tabnak hátha igy jó lenne. Erre van egy jó program. [link] -
Baaalaaazs
csendes tag
válasz
szoszo1973 #2101 üzenetére
Nekem csak az a fura, hogy eddig semmi gondom nem volt vele.
Most még előbb feltettem 4.1es romot, 4.2esből mindkettőt próbáltam ma már párszor és csak most van ilyen gondom 1 napja.
Megpróbálom azért másik routerrel is akkor majd hétvégén, meg ezt a tippet is kipróbálom, amit írtál, hátha...
Köszönöm
-
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #2101 üzenetére
Tök jó hogy ezt leírtad!!!
Közben én is olvasgattam a fórum korábbi hozzászólásait és ugyan erre jutottam.
Pl. ez a hozzászólás is a te véleményed igazolja. -
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #2087 üzenetére
Az a gáz, hogy én a pendrive-ot leválasztottam és a "belső sd" vagy "belső tárhely" (nem tudom hogy nevezzem, mert ezernyi verzió van) borult meg és emiatt a belső tárhelyre telepített programok mind "váratlanul leálltak". Nagyon nem fogom izgatni magam ezen, mert van egy CM10.1 ami tökéletesen működik és idővel lehetséges vissza is rakom.
-
Expulso
tag
válasz
szoszo1973 #2088 üzenetére
Eddig ezt az egyetlen értelmes oldalt találtam a témával kapcsolatban.
Esetleg valaki másnak tapasztalata?
-
vass17
tag
válasz
szoszo1973 #2051 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy külön is lehet állítani: tehát, ha a külső listában kiválasztod az Energiatakarékost, az egyrészt lekorlátozza a procit 800 mhz-re, és conservative-ra állítja az ütemezőt.
Ettől azért nem kell csodát várni, a 800 mhz azért messze elmarad attól, amit a cpu valójában bír (1500), mondjuk én elvagyok vele, egy kicsit lassú, de nem vészesen, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon jól fogja bírni az akksi és nem kell aggódni a túlmelegedés miatt sem.
Szerintem ha nagyon nem tetszik, emeld mondjuk 1000-re a korlátot, esetleg állíts az ütemezőn is, vagy egyszerűen kapcsolj át Kiegyensúlyozottra, ott 1200 a korlát és performance ütemezőt használMrnobody: Az ütemezőnek nincs köze a frekvenciához, az ha jól tudom arra vonatkozik, hogyan tartsa készenlétben a processzort, illetve mennyi ideig tartsa felpörgetve a gyorsabb reakció érdekében. Nyilván 800-as korlát mellett a Performance ütemezőktől sem lehet csodát várni
-
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #2051 üzenetére
Nekem is mintha lassabbnak tűnne, de nem esküszöm meg rá.
Szerintem csak az a gond, hogy 4.2.2 alatt a Conservative módban a max frekvencia 800 Mhz.
Ezt kell fentebb állítanod és jó lesz.
A 4.1 alatt szerintem nem 800-on, hanem 1600-on ment, bár nem tudom, mert csak 20 percig volt a gépen 4.1 -
csill4g
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1950 üzenetére
Senki ne sértődjön meg, de lehet másnak kéne végigolvasni az egész fórumot, mert én megtettem és nem volt még ilyen hibáról szó. Ezért írtam, hogy új probléma.
-
Expulso
tag
válasz
szoszo1973 #1950 üzenetére
(#1950) szoszo1973 "..a fórum nem csak azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel."
Viszont ezért is van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #1861 üzenetére
Hangerő LE+power gombot ha ~2mp-ig egyszerre lenyomod, le is kattintja, amit szeretnél.
Nekem személy szerint CM-nél se jött be a power menüben a screenshot funkció.
Illetve az érintőképernyő érzékenységén lehet javítani gyárilag?
Ez is jelezve van.
Illetve várható, hogy erre a 4.2.2.-re ráhúzzátok a cm-et?
Most már megvárjuk a javított szoftvert, és kiemeljük belőle azokat a részeket, ami a CM-nél is problémás volt.
(#1862) oszlopos
Persze, de lesz majd CM is (lásd feljebb) ha az jobban bejön.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
szoszo1973 #1836 üzenetére
8-ason volt a legerősebb a jel, de most átrakom 7-esre próbaképpen.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #1814 üzenetére
Kiderül, ha kint lesz a frissítés.
-
Freiherr
őstag
válasz
szoszo1973 #1597 üzenetére
Ezzel az elmélettel az a gond,hogy akkor érintőceruzával ezek szerint kitűnően kellene müködnie,ami a tapasztalatok szerint nagyon nem így van.Én a navigácíóhoz adott érintőceruzámat húzgálhatom bármerre,cseszik rá.
,ez ellentmondásnak tűnik számomra.
-
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #1583 üzenetére
Szerintem nem router gond van,mert a telefonomon megy és a tableten nem. Hang van, csak kép nincs. Olyan mintha nem lenne minden kodek telepítve.
-
engé
tag
válasz
szoszo1973 #1534 üzenetére
Mert 4.2.2 alatt ilyen a tablet nézet, ezért nincs választási lehetőség.
-
mrnobody
tag
válasz
szoszo1973 #1497 üzenetére
A proci be van állítva conservative-ra.
A cella készenlét beállítás hol található?
Annyi még hozzá tartozik, hogy 3 napos a készülék, így egy kicsivel még növekedhet az üzemidő, de nem hiszem, hogy hatalmas mértékben. -
lcdtv
tag
válasz
szoszo1973 #1415 üzenetére
sajna nekem nem hogy hanghibám van de egyáltalán nincs hangom a tableten
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #1397 üzenetére
Igen, gyári romhoz képest meglepően használhatóra sikerült nekik.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #1393 üzenetére
Tedd fel, próbáld ki, nekem pl jobban bejött a 4.1.1-nél maga a rendszer is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szoszo1973 #1393 üzenetére
-
apuc
őstag
válasz
szoszo1973 #1377 üzenetére
Köszi!
-
Maxtreme
addikt
válasz
szoszo1973 #1372 üzenetére
Akkor jó
-
Vahur1234
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1323 üzenetére
Szerintem elírtam, és nem a JB-re akartam írni, hanem a sima CM 10-re. Mert azzal is próbálkoztam. Most fenn van a gyári JB, de minden kikapcsolás, majd bekapcsolás után, gyári állapotba rakja a tabot, mintha visszaállítottam volna, pedig csak kikapcsoltam. Ez miért lehet? JB-t úgy raktam fel, ahogyan írva van. Erre megmernék esküdni
-
Vahur1234
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1318 üzenetére
És akkor mit tudok csinálni vele?
Megpróbáltam visszarakni az ICS-t, de ugyan ezeket írja ki.
-
Vahur1234
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1303 üzenetére
Megnéztem megint, és a CM 10.1 telepítésnél ezeket írja:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Formatting / data...
Data wipe failed.
Formatting/media...
Media wipe failed.Mi lehet a baj? :S
-
Vahur1234
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1303 üzenetére
Köszönöm, megint megfogom próbálni, de már többször próbáltam. Viszont az jutott eszembe, hogy a telepítés után előjött egy android figura, amin egy felkiáltó jel volt. Ez gondolom nem normális, bár kezdő tabletes, androidos módjára akkor nem foglalkoztam vele. Aztán rámentem a rebootra, be is töltött és látszólag minden rendben, kivéve a play store-t ("nincs elég hely") és újraindításnál gyári beállításra teszi. Akkor mit szúrhattam el? Mindent a leírás szerint végeztem. Nem értem.
Igazából a CM 10.1et szeretném ha jól működne, mert azon normálisan megy a linksys routeres wifim. A JB-n nagyon lassú... -
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1311 üzenetére
nekem a gyári romok folyamatosan küszködtek az inviteles xy routerrel... állandóan próbálkozott felmenni rá de csak akkor sikerült ha 20cm-re raktam
utána már rajta maradt, az első képernyőkikapcs.-ig... utána megint u.a.
CM-el meg bárhonnan a lakásból állandóan fent van
úgyvélem ezek szerint csakis szoftveres a gond
-
oleeg
tag
válasz
szoszo1973 #1298 üzenetére
Szia!
Gyári Jelly Bean van rajta. Egy programot távolítottam el és utána lett ilyen. Amúgy minden működött. Viszont sikerült helyre állítanom, egy másik program telepítése után ismét működik.
De köszönöm a gyors reagálást!
Üdv:
o
-
Moralesz
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1245 üzenetére
Köszi! 3x ra sikerült!
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #1289 üzenetére
A megoldás a hamarosan érkező gyári 4.2.2 lesz.
(#1290) domedee
Mivel-hogyan másolod?
-
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1261 üzenetére
azt megnéznéd, hogy gtalk-ra vagy gmail-re ráküldesz akkor ébred-e ?
mert a netrádió szerintem nem mérvadó... -
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1261 üzenetére
nem az van, hogy gyárilag false és true-ra át kell írni (máskülönben nem kellene buildprop editor se
)
a beállításoknál meg a 'soha' vagy 'mindig' -re kell állítani, (most nincs előttem) tehát, hogy soha ne kapcsolja le...áááááááá
(vifit nem teszteltem MÉG)
-
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1259 üzenetére
üdv!
térjünk vissza a tegnap félbemaradt eszmefuttatáshoz miszerint JB-en megy a build.prop átírás után a folyamatos wifinmaradás?
jelentem nálam ugyan nem...
-
peterk
senior tag
válasz
szoszo1973 #1246 üzenetére
"3. Az akkumulátort sokan gyengének mondják. Ez kb mennyire igaz? Éjszaka wifi nélkül mennyit merül? (vagy hd videózással meddig bírja?)
A gyári JB eddig a legjobb akkuidő tekintetében. Éjszaka kb 5%-ot merül. Két fullhd filmet végig lehet nézni rajta és még marad benne bőven energia. Nekem átlagos használattal, ha éppen nem nézek meg egy filmet, akkor 1,5 napot bír."Ezt csak megerősíthetem. A gyári ICS-el összevetve ég és föld a kettő standby fogyasztása. Az ICS nálam standby-ban is megette az akksit 1-1.5 nap alatt, akkor is ha semmit nem csináltam vele. Amióta a JB van fent, azóta ugyanennyi idő alatt (1-1.5 nap) 20-30% között merül, azaz legalább 3x annyit bír standby-ban.
Szóval azoknak, akik hozzám hasonlóan, alkalomszerűen használják a gépet, feltétlenül ajánlom a frissítést. (Az üzem közbeni fogyasztásban nem vettem észre markáns különbséget.)
-
saelin
veterán
válasz
szoszo1973 #1246 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, ezek szerint tényleg olyan jó, mint aminek látszik!
Nézelődtem webshopokban és ugyan abban az árban ott a concorde speed. Akkuja nagyobb picivel és alapból jbvel kapható. (azt hogy erősebb e megnem mondom... ) Szerintetek megéri várni rá vagy úgysem nyújtana (komoly) pluszt a wayteq-val szemben? Nem szeretnék zsákbamacskát venni csak azért, mert jobban tetszik kinézetre a concorde...
-
Moralesz
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1242 üzenetére
Köszi! Telepítettem a superusert de sajna nincs root! Valaki esetleg tudja a megoldást?
-
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1236 üzenetére
háttőőő a 1153-ban találam jb-re utalást... de igazad van!
rakom töltőre...báár lehet akkor egyből cm kellene már.......
-
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1234 üzenetére
sebességet nem teszteltem...
gyanús, hogy marketről elég lassan jöttek a cuccok...
nálam az alapbeállítás false de azzal egyből alszik... speciális beállítások nálam nem jönnek elő (gyári ics)
true ra állítva jobb a helyzet... azzal a fél perccelnálad a netrádió folyamatosan használj ezért marad meg a kapcsolat (szerintem)
én meg csak gtalk-al teszteltem... az meg nem folyamatos használat csak néha dob egy pinget...passz...
ami érdekes, hogy a routert vagy elfogadja vagy nem... a huawei AP-t meg mindig elfogadja... -
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1231 üzenetére
még nem ...azt hittem, hogy jó mert képernyőkikapcs után is jól vette pinget...
egy ideig...no most restart
-
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1229 üzenetére
valóban!
mire írtad már meg is szerkesztettem, mentette is...egy idő után mégis bealszik ez a dög....
áááááámásik érdekesség:
tegnap előtt nem csatlakozott wifire... felismerte, csatlakozás, mentés... és ezzel cirkulált...
de nem ment fel...
ugyanekkor mobillal megosztott wifire egyből felment...tegnap elsőre felment a routerre...
ma megint nem hajlandó felmenni...
hihetetlen egy gép! -
tariattila
veterán
válasz
szoszo1973 #1224 üzenetére
átírom de nem tudja menteni!
failed...a superSU se tudja frissíteni a binárist...
az én tabom makacs egy dög...
-
z123456789
addikt
válasz
szoszo1973 #1208 üzenetére
Nem!Azt kérdeztem hogy az mire való.Mármint a build prop.De nem válaszolt senki.
-
z123456789
addikt
válasz
szoszo1973 #1206 üzenetére
Aham.Le is írtam itt.De mégis kilövi.
-
z123456789
addikt
válasz
szoszo1973 #1199 üzenetére
Alakulsz.
Amúgy arra akkor senki nem tud semmit hogy alvó állapotban ne kapcsoljon ki a wifim?JB gyári rom.
-
pusi1981
aktív tag
válasz
szoszo1973 #1196 üzenetére
És tényleg !!!
Köszi! -
z123456789
addikt
válasz
szoszo1973 #1190 üzenetére
Hm!
Ez nekem sose volt ott.Szóval struccpolitika.
-
z123456789
addikt
válasz
szoszo1973 #1184 üzenetére
Nekem is jobban bírja, nem fagy, nem indul újra.
-
oszlopos
tag
válasz
szoszo1973 #1182 üzenetére
Az új gyári JB.
-
gonger
senior tag
válasz
szoszo1973 #1141 üzenetére
Vásárlás előtt állok, a 70dci az egyik jelöltem a prestigio mellett.most olvasom a wifi problémákat...tömegesen tapasztaltatok bajokat wrt54gl routerrel?azért az még mindig jó kis cucc!!
Ill nekem fontos h külső hdd-t kezeljen.próbálta már valaki külső tápos hubbal? Ciki lenne ha megvétele után derülne ki h arra nem jó amire használnánk.(bár még tartok attól h a 7"-os kicsi lesz) -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #1149 üzenetére
Nem akartalak megtéveszteni természetesen.
Egyszerűen annyi probléma van Nálad, hogy már én is csak arra tudok gondolni, mint a többiek, hogy a géppel van valami gond, ha kell megpróbálok segíteni, keress privátban. -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #1146 üzenetére
Itt mit is írtál?
Amikor megvettem a 3. napon visszavittem az ominózus wifi hibával. A boltban ugye kipróbáltuk, hogy megmutassam a hibajelenséget. Több mint fél óra után is minden rendben volt, you-tube-ot néztünk, speedtest-et nyomtuk és full jó volt minden, ezért azt mondták, hogy nem tudják kicserélni.
Elfogadtam a helyzetet, de otthon továbbra sem ment.
Vettem egy komolyabb tp-link routert, ezzel már ment mindig rendesen.Aláhúztam a lényeget.
Mondhatom más példával is:
Vásárolok egy új telefont, de a régi telefonom tokjába nem tudom beletenni, pedig a tokot drágán vettem, most vigyem vissza a telefont, mert a tokba nem fér be, vagy cseréljek tokot, mert ez ezzel jár.
Lecserélted a routert, és jó lett a wifi.A különböző romok cserélgetése esetén nem tudom miért változott meg a wifi viselkedése Nálad.
Amennyiben úgy érzed, hogy az eszköz nem megfelelő számodra, vidd vissza a WayteQ-hez, cseréltesd ki, vagy kérd vissza a készülék árát, ekkor kapsz egy csereutalványt, és a boltban ahol vetted levásárolod az árát, vagy visszafizetik a vételárat.
ui:
Pl: Azt írod, hogy a wifi problémákat a helytelenül beállított routerek okozták. És ez nem igaz. Ha visszaolvasol szó sincs ilyenről.
Azt írtam az is okozhatja, de még 1001 más dolog is, ami a routerrel is lehet kapcsolatban.
A szervizben pedig kimérik-bevizsgálják a gépet, tehát olyan nincs hogy nem tudnak vele mit kezdeni. -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #1141 üzenetére
De szerintem rengeteg hibás wifis tab van forgalomban, legalábbis elég sokan panaszkodnad rá.
- Mit jelent az, hogy elég sokan?
- 2000db készülékből, akkor most mennyivel van probléma?
- Biztos a készülékkel van gond?
- Aki beírja hogy rossz, az elmegy a szervizbe is?A napokban beszéltem a szervizzel, rákérdeztem, hogy mennyi hibásan visszavitt készülék érkezett be eddig hozzájuk, és a válasz: csak pár darab, amit kivétel nélkül tudtak javítani.
(#1140) gabcsee
Van még itt más Ramos W28-as tabot használó is?
Jó lenne ha kapnánk még valami visszajelzést, tippelgetni nem akarok/akarunk.
-
Gabor970
addikt
válasz
szoszo1973 #1108 üzenetére
Leírásban minden az elődre utal. A tablet neve sanszosabb, hogy el van írva. Amúgy felbontást leszámítva még jobbnak is tűnik. Ha valakinek elég az 1024x600 nem lehet, hogy ezzel jobban jár???
-
z123456789
addikt
válasz
szoszo1973 #1108 üzenetére
Ja, de akkor miért írnak HDMI-t?Mert a dci-ben nincs.
-
fausztg
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1085 üzenetére
Sziasztok!
Eddig csak olvastam a topicot, de 1 hete nekem is van egy ilyen tabletem, vagyis már volt kettő, mert cserélték. Az első ugyanezt hozta Wifi hibával, amit te leírsz, csak ha ráfektettem a routerre, ott volt max térerő 4 méter után megszakadt. A másodikon volt egy függőleges csík a kijelzőn 2 nap után, az is csere, a 3. tökéletes, no pixel hiba hatalmas wifi hatótáv ICS-el is, szóval a tied simán csere, mert jónak kell lennie. A Wayteq-nél azt mondták, hogy nem az enyém az első, amit WIFI problémával visszahoznak, szóval csak bátran!
JellyBeant még nem tettem fel, talán a hétvégén!
-
törölt tag
válasz
szoszo1973 #1079 üzenetére
Csatornaváltás automata? Ha manuálisra van állítva, mindenképp nézd meg, nincs-e ütközés, pl wifi manager segítségével.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #1076 üzenetére
Hát pedig az Android a hangerő gombot nem tartalmazza szoftveresen alapállapotban, ez biztos Ez mindig külső fejlesztésként kerül bele. Ahol láttad gyári JB-ben, valószínűleg ott is beletették új funkcióként.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #1072 üzenetére
Routered beállításait nézd meg!
Hangerő gombok azért nincsenek, mert ez nem custom rom, hanem gyári. Gyári romban nincsenek hangerő gombok, mivel nem alap Android feature, hanem mod.(#1073) tariattila: Igen, csak a CM10.1-es romunkon, azon belül is csak a régi Tablet módban.
-
illias
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1008 üzenetére
A 3 napon már túl vagyok.
Köszönöm, végső megoldásnak ez marad. -
illias
csendes tag
válasz
szoszo1973 #1002 üzenetére
kb 3mm-et be megy de kattanás nincs ki nem löki, gyakorlatilag ott marad addig kel piszkálni mig nagyjából kijebb jön a normális helyére.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #985 üzenetére
-
engé
tag
válasz
szoszo1973 #945 üzenetére
Bugreport! Tegnap este velem is előfordult, csak újraindítással tudtam felébreszteni. Emellett már kétszer kifagyott annyira, hogy fogta magát és újraindult.
-
TCr
veterán
válasz
szoszo1973 #950 üzenetére
Ki fogom próbálni, köszi.
-
TCr
veterán
válasz
szoszo1973 #947 üzenetére
Van egy Popcorn A210 asztali médialejátszóm (hálózatra kötve), a benne lévő HDD-n szeretnék fájlműveleteket végezni.
Pl. film mellé felirat letöltése, fájlok törlése, stb... -
TCr
veterán
válasz
szoszo1973 #945 üzenetére
Hálózat böngészésre (és fájlműveletekre) melyik app-ot javasoljátok?
-
vass17
tag
válasz
szoszo1973 #922 üzenetére
Elképzelhető, hogy ha feltöltöd és 100%-ról egyhuzamban meríted le, akkor egy kicsit többet bírja az ICS. Viszont, 1-1,5 napig használod, nem egyszerre 3 órát, ha külön-külön, akkor egyértelműen jobb a másik, ugyanis alvóban pontosan fele annyit visz el tapasztalataim szerint a CM, míg a gyári ICS alatt simán eltűnik egy nap alatt 24-30 %...
És még valamit nem árt figyelembe venni: egy offline film teljesen más terhelés, próbáld ki a legújabb CM-ben, nálam szinte teljesen hideg marad a tablet (szinte csak a kijelző viszi ilyenkor az áramot, a processzor nem szignifikáns), annyira nem dolgoztatja meg, hidd el, hogy egy 2 órás film után még maradna legalább 50-55%-od ebben a rendszerben is.
-
TCr
veterán
válasz
szoszo1973 #925 üzenetére
Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #919 üzenetére
Mielőtt félrevezeted a közösséget, azért azt nem árt tudni, hogy a Jelly Bean jóval erőforrás igényesebb mint egy Ice Cream Sandwich.
Ez majd a gyári Jelly Bean-nél is megfigyelhető lesz egyébként. de ez nem csak erre a gépre, hanem bármelyik Androidos gépre igazak.Az összehasonlítás csak akkor állná meg a helyét, ha mondjuk egy CM9-el hasonlítanád össze.
Olyan ez mint Windows esetén a Windows XP és a Windows 7 OP. rendszer.
(#918) Batman007
Factory reset.
(#920) TCr
Kezd ezzel=>katt
-
TCr
veterán
válasz
szoszo1973 #919 üzenetére
Nekem gyári ICS van.
-
bandeevw
tag
válasz
szoszo1973 #893 üzenetére
Hogyhogy hiányzik? Nem lehet onnan kapcsolgatni a wifit?
-
hjanos1
senior tag
válasz
A százalék azért nem megy, mert a CM10-ben ezeket megcsinálták, hogy állítható legyen, most viszont ezt a régi tablet módot a CM10.1 nem támogatja. Mi pakoltuk bele az egészet teljesen egyedi utat létrehozva ezzel a CM10.1-ben. Az egyedi beállítások támogatása a következő (vagy az utáni, mert elég bonyolult) kiadásba kerülhet esetleg bele, ha úgy véljük, hogy megéri a vele járó rengeteg munkát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
A hangerő gombok nagyon jók lettek.
Mit szórakoztam azokkal a hülye hangerő gombokkal, mire beillett a többi közé.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #887 üzenetére
Nincs, már csak az maradt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #879 üzenetére
Jobban belegondolva, lehet mégis a patch mellett fogunk dönteni.
-
kupeti
csendes tag
válasz
szoszo1973 #844 üzenetére
Felraktam, egyenlőre tényleg jó!
-
kupeti
csendes tag
válasz
szoszo1973 #840 üzenetére
Na azt pont nem próbáltam, de lehet felteszem. Az a baj, hogy a minap azt vettem észre, hogy már három launcher van a gépen, és többet vagyok elfoglalva az állítgatással, mint bármi mással, amire egyébként használnám a gépet. Az eredeti launcher is jó.. lenne.
-
hjanos1
senior tag
válasz
szoszo1973 #836 üzenetére
Éppen dolgozok egy patch-en, amivel engedélyezni lehet az eddig megszokott Tablet UI-t. Abban lesz majd lehetőség a szoftveres hangerőgombok használatára.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #832 üzenetére
1. ezzel nem találkoztunk.
2. ismerjük a problémát
3. 7x kattintás a build részre, és már be is jön (nem lesz módosítva)
4. wifi-t már kitárgyaltuk
5. ebben lehet valami, de ez CM romokra általánosan igaz.
6. megoldva (patch formájában a többivel érkezik a javítás) -
lcdtv
tag
válasz
szoszo1973 #832 üzenetére
1. igen 3x előfordult (de random kb.2 napja semmi)
2. igen gyerekem mindig panaszkodik hogy nincs hang játék közben elmegy ilyenkor restart...
3-
4. wifi teljesen jól megy
5. gondolom ez ilyen ennyit tud és kész ( kiveszem a kártyát bele az olvasóba és másolok gyorsan)
6. nem próbáltamkijelző érzékenységét meg is próbálom mert idegesít engem is hogy nyomkodom pl. böngészőt és nem történik semmi csak ötödszörre
-
Maxtreme
addikt
válasz
szoszo1973 #814 üzenetére
pff leírásba vele
Tényleg marha jó ez a progi.
Am pont Galaxy S-em van, de ott pl nem érzem hogy szükség lenne rá, de itt valóban nagyon jó hatással van a készülékre. -
vass17
tag
válasz
szoszo1973 #803 üzenetére
Nem lehet, hogy a technikával van a gond?
Tényleg érzékeny arra, hogy ha valamit meg akarsz nyomni és ha már érzékel egy mm-es mozgást, akkor már nem lehet megnyomni, mert mozgatásnak (elhúzásnak) érzékeli. Nekem is meg kellett ezt szokni, mert a 2.2.-es telefonom nem ennyire érzékeny a mozgatásra, de ez a tab már kezdettől fogva ilyen volt, a gyári ICS-vel is, nem hiszem, hogy bármi hiba lenne, egyszerűen az Androidban változtathatták meg ezt a fajta érzékenységet. Ezzel szerintem nem lehet mit csinálni, meg kell szokni. Nálam pl az XBMC-ben feljövő billentyűzettel voltak ilyen gondok, nem értettem, hogy a megnyomott betűkből miért hagy ki olyan sokat, utána jöttem rá, hogy ott is mozgatásnak érzékelhet néhány nyomást, azóta már jobban megy -
kelzsoca
félisten
válasz
szoszo1973 #803 üzenetére
Mivel más még ilyen visszajelzést nem adott, ezért közel sem biztos, hogy a szoftverrel lesz a probléma.
Húzd vissza a gyári ICS-t, és nézd meg azzal mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest