-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
-
vass17
tag
válasz
Maxtreme #689 üzenetére
A Conservative-hoz képest jobb a Performance 2 akksiban? Csak azért, mert a CM10-ben conservative-ban használtam és produkált kisebb szaggatásokat, most viszont nem szaggat egyáltalán, de jobban is forrósodik már olyan tevékenységek közben is, ami korábban nem izzasztotta meg. Lehet, hogy ki fogom próbálni a Performance 2-t is, hátha azzal kevésbé fog.
00KID: itt nemcsak extrákról van szó, hanem lényeges hibák kiküszöböléséről is. A gyári ROM-ban olyan hibák voltak, mint pl. tilos volt a wifit bekapcsolva hagyni hosszabb alvó állapotra, mert a tablet vagy be sem kapcsolt gombnyomásra, vagy bekapcsolt, de a wifi ezután nem működött addig, ameddig újra nem indítottad a teljes rendszert. Emellett az akksi 8-10%-ot merült éjszaka (8 óra alatt), ami 24 óra alvó mód esetén 24-30% merülés, míg ugyanez a CM10-ben 4% körül volt, ami egy nap alatt is csak 12% veszteség. A legújabb CM-ről még ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de remélhetőleg marad az éjszakai max 4%...
-
kelzsoca
félisten
-
Stauffenberg
nagyúr
Már vártam mikor csorogsz át erre a fórumra is.
Persze a Nexus 7-nek vannak illesztési hibái, főleg a korai példányoknak, de azért nem csak abból áll az ASUS kínálata. A szép aluházas Transformerek korrektül megcsinált darabok.
BTW az xTAB-70dci normálisan össze van rakva a saját kategóriájában. Még a felső kategóriában is akadnak ennél sokkal nyöszörgősebb darabok. Akartam venni korábban egy Samsung Galaxy Note 10.1-et, de ennyi recsegést, ropogást képtelenség elviselni egy ilyen drága eszköztől.
-
vass17
tag
Nekem is kifejezetten tetszik, végre nem a megszokott tablet forma, van egy kis HTC beütése egy kevés recsegéssel gazdagítva, de az árkategóriájában ez teljes mértékben elfogadható.
Egyedül a kamerát lehetett volna máshova is tenni, mondjuk fekvő módban középre, mert így elég érdekes vele a videóhívás, mindig a kép szélén vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest