- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #3635 üzenetére
Akkor mondom másképp, a MiFi egy hordozható router, annak minden előnyével, a blade meg egy androidos telefon, ami úgy-ahogy tudja a hotspot funkciót.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tariattila #3635 üzenetére
[link]
Ebben egy 2900mAh kapacitású akku van, de mint azt írtam is, ezek már komolyabbak, szóval ez nem a 20e forintos kategória. Olcsóbban is lehet amúgy kapni olyanokat, amik 4 óránál többet is elmennek (ennél többet a Blade sem nagyon fog a 1230-as akkujával), majd előkeresem és belinkelem. -
tjb007
nagyúr
válasz
tariattila #3632 üzenetére
Nem hinném, hogy agyonveri azokat.
Egy Blade folyamatos hotspot módban (azaz folyamatosan osztja a netet) mikor fog kibírni 11 órát ? Mert a komolyabb 3G zsebrouterek már lazán kibírnak ennyit is. Persze ezeket nem kapod meg pár ezer forintért, szóval valamit valamiért. -
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #3632 üzenetére
Az egyik egy androidos telefon, a másik egy céleszköz.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tariattila #3627 üzenetére
PPP Widget megvolt már ?
Ha igen, és ezzel sem megy, akkor sehogyan sem fog menni. -
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #3621 üzenetére
Ugye a PIN kódot letiltottad?
-
tariattila
veterán
válasz
tariattila #3620 üzenetére
komolyan mondom: nem hiszem el!
a mobilhálózatok beállításáná pipálom a 'csak 2G'-t
erre kiszürkül a térerő, felugrik a jel maxra, modem kék ledje zöldre vált, térerő visszakékül...tehál elvileg tökéletesen kezeli a kapcsolatot, modemet....
viszont nem csatlakozik netre....
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #3618 üzenetére
Indítsd újra a tabot.
-
tariattila
veterán
válasz
tariattila #3617 üzenetére
rom felkerült, root, ppp telepítve,
autómatikusan berakta a telenor apn-t és mms-t
szerkeszteni továbbra sem engedi csak aktiválni...most már van téterő csík is... be is kékül...
viszont internetkapcsolat nincs...a ppp-t bizergálva ki lehet választani a huawei modemet... csatlakozás.... és itt szintén vége a történetnek...
olvastam az összefoglalóban a kompatibilisnek írt modemek tipusait... ez a huawei e353 sajna nincs a listán...
de annyira klappol minden.. nem is értem...
értesítési sávot lehúzom és ott is írja a térerő jel mellett, hogy TELENOR HU full térerővel, kéken...valakinek ötlete erre?
thx -
tariattila
veterán
válasz
tariattila #3616 üzenetére
Zsoca véleményére alapozva felrakom a gyári 4.2-t
utána újra rápróbálkozok... :-) -
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1883 üzenetére
(#1883) tariattila
Nem mókolok.(#1884) oszlopos
Nem.Ez reggel óta így van.Hogy is mondjam?Az eredeti kép elött/után van egy maásolat, ami a képernyön ugyan olyan nagyban jelenik meg amikor lapozom a képeket, a felbontás pedig nem annyira kicsi hogy ez ilyen "elötöltés" legyen.Annál azért jobb a felbontása a gyengébb képnek is.Tehát elönézetnek sok, rendes képnek meg kevés.De javítsatok ha tévedek!
milyen CPU beállítást javasolsz?
A quick picet csak otthon tudom megpróbálni, mert melóhelyen nincs wifi. :/
de lehet hogy már az megoldja simán. -
Zolee_70
senior tag
válasz
tariattila #1525 üzenetére
Szerintem Te egy tipikus iPad user vagy. Vegyél olyat és minden nap terítsd a szőnyeged nyugat felé, amikor imádkozol Szent Jobs felé.
(sznobság nem bűn)
-
saelin
veterán
válasz
tariattila #1525 üzenetére
Nekem volt rezisztív érintős telefonom, szóval ha annál jobb (márpedig videók és hszek alapján igen), akkor no problem. De ha arról van szó, hogy néha nem érzékel a panel, az már más tészta... Erről valaki? Vagy ez is csak néhány embernél fordul elő? (afféle első szériás hoppá)
Mondjuk az előtted ki postolt levél, úgy állítja be, hogy ez nem olyan vészes. Erm...
-
válasz
tariattila #1359 üzenetére
Miért ne lehetne?
-
tjb007
nagyúr
válasz
tariattila #1356 üzenetére
El kellene tűnnie, legalábbis ICS alatt eltűnt.
El lett mentve a változás ? Nézz rá. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
tariattila #1352 üzenetére
Átállítottad a processzor használatot? Mert gyárilag performance beállításon van. Ha leveszed conservative-ra akkor jobb lesz a helyzet.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
tariattila #1312 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, hogy minden romnál másképp viselkedik a wifi, de egyébként most nekem a legjobb a gyári JB-vel.
Vahur1234: Hát felkiáltójeles android logónak nem kéne lenni. Rosszul telepedik a rom. Én próbálnám először az ICS-t felrakni, mert annak teljesen más nand felosztása van mint a JB romoknak.
Oleeg: Azt hiszem, hogy ez csak szoftver kérdése. Ha billentyűzetes tokot raksz rá akkor egy programot is kell telepíteni ami kezeli rendesen. Legalábbis így emlékszem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #1292 üzenetére
Már mi lesz CM-esítve?
A CM-et én+hjanos1 kollega csináljuk, a gyári romokat meg a Ramos+WayteQ.
-
tariattila
veterán
válasz
tariattila #1286 üzenetére
minden perfekt...
mobilos cm feeling végreígy marad
wifi-sebesség:
továbbra is lassú maradt (mérni nem mértem)
youtube-ról ha leveszem a hd-t akkor folyamatos -
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1275 üzenetére
Hát legörgetem a válsztási lehetöséget és ott van a true választási lehetöség.Speedshoptól jött a kütyü.Kétlem hogy ök rootolnának.A többi gsm bolt igen.Azt tudom hogy hajlamosak ilyet csinálni.Föleg a gsmline.hu.
-
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1270 üzenetére
Eszem ágában nincs rootolni.Ahogyan már itt mondtam nem akarok senkit megbántani, mert rengeteg belefeccelt munka van egy custom rom-ban, de nekem nincs idöm a bug-okra.Elsimerésem azoknak akik ezeket ccsinálják, de nekem tökéletesen megfelel az amire gyárilag képes a tab.Ez egy szubjektív vélemény.
-
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1263 üzenetére
Ellentétben Szoszo kollégával, nálam mindig true-ra kell állítani.De nekem sem megy.
Hozzáteszem engem csak abból a szempontból érdekel a dolog, hogy menjen a seed torrentekre.
Na most ha csak seedelni való letöltésem van, és épp nem jönn semmi lefele, akkor ledobja a wifit mindenhogyan.Tök mindegy mit állítok a menüben, vagy akár build prop-ban.Szoszo azt mondtad, hogy neked megy a netrádió alvó módban is.Letöltöttem én is egy ilyet, és egész éjjel ment, persze lenémítva.
Plusz a seedeket is bekapcsoltam.
Ìgy reggel mikor felkeltem, és ellenöríztem a seed-et, (lekopogom) minden rendben volt.Gondolom már kapisgáljátok, azt amit elöször is feltételeztem, hogy kell egy folyamatos letöltést generáló program futtatása, ahhoz hogy stand by-ban is aktív maradjon a wifi.Szerintem máshogy ez nem megy.Perze ha ez így müködik, nekem megfelel.Kicsit sántít így, de megfelel.Rádugom a töltöre, elindítom a rádiót, lenémítom, közben meg megy a seed.(Már a melóhelyen vagyok, most ellenöriztem, megy a seed otthonról).Persze Szoszo ajánlotta hogy tegyem újra a romot, ha már kijött a wayteq oldalon is, megpróbálom azt, mert most az van amit Höseink raktak ki ide.Ami ugye teljesen ugyan az elvileg.Lényeg hogy szerintem az sem fogja megoldani ezt a problémát, így marad a fantom rádió.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
tariattila #1260 üzenetére
Hát nem tudom nálad mi lehet.
Nálam build.prop-ban false-ra van állítva. A wifi beállításnál meg csak ha csatlakoztatva van-ra.
Egyébként a wifid rendesen működik? speedtest-el mérted a sebességet? youtube videók mennek rendesen?
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #1237 üzenetére
Mister, ICS alatt nem megy a sleep policy
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
tariattila #1235 üzenetére
Na várjál várjál.
Mi itt a párbeszédet gyári JB 4.1.1 rom-ról folytattuk.
Te meg most azt írod, hogy ICS van a tab-odon. Hát ne is csodálkozz hogy nem működik rendesen.
Szerintem itt az ideje, hogy feltedd a JB-t.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
tariattila #1233 üzenetére
Nekem false-ra van állítva és a wifi beállításoknál a csak ha csatlakoztatva van van bepipálva. És órákig megy az internet rádió alvó módban.
Egyébként a wifiddel minden rendben? mert tudod sok tabnál előjött már a wifi hisztérikus viselkedése.
Nem esik le 10 perc után a letöltési sebesség? speedtest-el tesztelted? -
tariattila
veterán
válasz
tariattila #1232 üzenetére
no kérem... restart megvolt.. ellenőriztem, át van írva true-ra...
kb fél percig pingelhető képernyő kikapcs után de utána szigorúan beakszik a wifi :-(a build propban vannak még bizergálható értékek ott a wifi környékén de inkább megvárom, hogy mit mondtok erre...
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
tariattila #1230 üzenetére
A buil.prop szerkesztés után újraindítottad a tabot?
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
tariattila #1228 üzenetére
Ne a superSU-t használd hanem a superusert. És ha letöltötted mindjárt indítsd el.
-
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1223 üzenetére
(#1223) tariattila
Na!Amit a kolléga írt alattad az teljesen úgy van, annyi hogy nekem false volt, és true-ra állítottam.Nekem most így megy.(#1224) szoszo1973
Ahogy fentebb említettem, már sikerült.Azért köszönöm! -
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1155 üzenetére
Ezzel a build prop-pal be tudod állítani hogy ne kapcsoljon ki a wifi alvó állapotban?Kell hogy rootolva legyen a készülék?
-
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1155 üzenetére
Hát ez király.Sok mindent nem értettem abból amit írtál de akkor ha jól sejtem nincs megoldás.
-
z123456789
addikt
válasz
tariattila #1102 üzenetére
Èn lecseréltem, egy napja használom.Ezalatti érvek csere mellett szólnak.Kicsit mintha gyorsabb lenne, és az akksi is mintha jobban teljesítene.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tariattila #1073 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #993 üzenetére
Ebben a hónapban jönnie kellene.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tariattila #991 üzenetére
Igen, egyelőre a CM, aztán majd érkezik a gyári JB is a készülékre, abban már benne lesz a wifi sleep policy.
-
djtom1981
tag
válasz
tariattila #988 üzenetére
Üdv!
-a microSD foglalat kicsit ügyetlenül működik, valószínűleg még egyszer meg kell nyomnod határozottabban, tollheggyel, fogpiszkálóval, stb... elvileg kattan ha ki/beakad.
-gondolom nem nyúltál a rendszerhez, tehát a gyári Ice Cream Sandwich dübörög rajta, abban úgy tudom nem lehet ezen módosítani, csak (a topicban sokat emlegetett) CM 10.1-es szoftverben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest