- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grapee
csendes tag
Total Commander +LAN +FTP plugin.
Én még Norton Commanderen "nőttem fel", asztali gépen is csak TC van, így egyenes út volt a tab-ra is ezt tenni.8) Sztem tökéletes. Alap tömörítési feladatokat is egyből ellát, így nem kell külön packerrel vacakolni.
Én pl. az itthoni NAS-ról szoktam vele filmet, adatot másolni a tab-ra/-ról.
-
szoszo1973
aktív tag
-
szoszo1973
aktív tag
Sajnos a tapasztalatok szerint és a saját tapasztalatom szerint is a CM romok jóval többet fogyasztanak mint a gyári ICS. Nekem gyári ICS-vel majdnem 2x annyit bír az akku.
Ez azért van mert a CM romokban a proci 336 - 1500 Mhz között ingázik és a teljesítménybeállítás csak a governor-t változtatja, a frekvenciát nem.
A gyári ICS romban az energiatakarékos 96 - 800 Mhz tartományban dolgozik, a normál 96 - 1200Mhz-ig.
Ezért kisérletezek a setcpu- beállításaival. Valami eredményt el lehet érni, de az ICS üzemidelyét még nem sikerült megközelíteni. Mostani beállításom: 128 - 1008 Mhz. De még mindíg rosszabb az akkuidő mint az ICS romnál.Ez van, A CM romok ilyenek.
-
kelzsoca
félisten
de a MM-ba ICS-el árulják, a SS-ban meg JB-vel, azért mentem át oda megvenni.
Itt valami tévedés lesz, mert még nem jött ki a gyári Jelly Bean, vagy a cseles boltosok mindjárt CM 10.1-el tolják.
(persze ez csak vicc volt)
A Speedshop kapott bemutató példányt, én úgy tudom, tehát olyan nincs hogy nem mutatják meg...
-
jupp008
senior tag
Hi,
hétfőn én is veszek egy ilyen Tabot...és azt terveztem hogy szintén a Media Markt -ba vagy a Speesshop -be kipróbálom. Mivel a speeshop -ba írták, hogy nem lehet ezért a MM -ba kezdek. Miért nem vetted meg ott rögtön ha jó volt ? Árban majdnem ugyanaz a 2 helyen gondolom. (még akarok egy bőrtokot is rögtön venni hozzá)
-
djtom1981
tag
Szia!
Ha kezdő tab-os vagy, akkor (egyelőre) NE nyúlj a szoftverhez, a gyári android tökéletes lesz számodra.
Szükséged lesz (ha még nincs) egy @gmail.com-os email címre, ezzel be tudsz lépni a Google Play-be, ahonnan mindent le tudsz tölteni (ingyen), amire csak szükséged van.
Ezen felül, ha olvasod a topicot, sok mindent meg fogsz tudni erről az elég jó kis ketyeréről.
Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged