- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe111
csendes tag
Szia, sikerült valami eredményre jutni a gépeddel? Nekem ugyan az a problémám!! A gyári OS-t kicseréltem 4.1.1-re és minden szuper lett csak a hang ment el. Mármint úgy, ahogy leírtad: értesítés szól a hangszóróból, de a többi hang csak fülhallgató kimeneten.
Frissítettem 4.2.2-re, de a problémám nem szűnt meg!!
Segítsen valaki!!
Üdv -
hjanos1
senior tag
Hogy érted, hogy nincsen hangod?
Senki nem jelzett eddig ilyen problémát. Nálam is ez a szoftver van fent és van hang.
YouTube-on például ha elindítasz egy videót és felhangosítod, akkor nem hallasz semmit?(#2023) lcdtv: Kérlek ne az üdvözlőképernyőn állítsd a hangot, hanem mikor már beálítottad a tabletet
-
hjanos1
senior tag
Nyomd meg a Home gombot és vedd használatba a készüléked!
(#2017) starr: Sajnos 4.2 alatt az sd-re nem lehet symlinket csinálni.
Ez a böngésző hiányossága, hogy nem kezeli a több sd-t. Ezt egyébként már kérték a készítőktől, hogy oldják meg. Esetleg kipróbálhatnál egy másik böngészőt. -
kelzsoca
félisten
Megnézted esetleg zenével is, mármint a szabályzást, mert itt nálam megy rendesen.
Most visszaraktam a gyári 4.1-et, és a fizikai hangerő gombokat nyomogatva ott sem csipog.
Sőt másik tabletnél is megnéztük, ott sem csipog.
Persze Nálad valami más hiba lehet, szerintem húzd újra a szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest