-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
oszlopos #2642 üzenetére
Érdekes, az adobe readerben velem is előfordult. Ugyanez volt amikor a telefonomon betört a digitizer, és "fantomérintések" voltak rajta (ott is érintést regisztrált, ahol a közelében se volt az ujjam). Nem tudom most kipróbálni, de erre úgy jöttem rá, hogy a beállításokban a fejlesztői eszközöknél bekapcsoltam az érintések visszajelzését, és ilyenkor egy kis kör mutatja hogy hol érek hozzá. Lehet itt is ilyen "fantomérintések" vannak..?
-
engé
tag
válasz
oszlopos #1059 üzenetére
Le volt írva a a telepítés leírásában, hogy ugyan úgy történik, mint ICS-nél.
"3. Kipróbáltam a gyári 4.1-es rendszert, de jobban szeretem a custom romokat, hogyan tudok arra visszaállni?
A CyanogenMod 10/10.1-es telepítési útmutatót kell követni, tehát a JB upgrade csomag telepítése után mehet fel a CM rom."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- OLCSÓ MONITOROK
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged