- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubbanto
csendes tag
válasz
#18567168 #386 üzenetére
Sziasztok!
Kipróbáltam egy másik routert (linksys),rögtön kapcsolódott, jó volt a jel, hasított a net..........majd egyszer csak eldobta a kapcsolatot, wifi ki-be és jó vétel mellett megint csak döcög (routertől 5 méterre),majd teljes újra indítás......döcög
, többi wifis cucc hasít.
Most már tényleg mindent megpróbáltam, megyek a szervizbe............................... -
engé
tag
válasz
#18567168 #173 üzenetére
Nálam a töltés igen érdekes. Csakis USB-ről töltöm, ami feltehetően lassabb mint a DC, de nem akarok még egy töltőt használni, ha amúgy is ott a telefonom USB-je.
Van, hogy pikk-pakk feltölti, kb. úgy mint a telefonomat, de van hogy siralmasan lassan tölti fel. Meg is lepődtem múltkor, ötödik órája volt fent a töltőn és csak 83 százalékig ment fel (14-nél tettem fel). De ma például feltettem hét óra magasságában, negyed tízkor ránézve már le is húzhattam, mert teljesen feltöltötte. A "szövegkörnyezet" pedig nem változott sehogy sem.
-
gabcsee
tag
válasz
#18567168 #170 üzenetére
Ramos w28-ról tudok csak nyilatkozni: azon már ugye JB van, és semmi gondom nincs a wifi-vel rajta. (ez alapján talán lehet bízni, hogy JB-vel nektek sem lesz gond vele!!!)
Nekem speciel a gyári hálózati töltőjével sincs semmi problémám, hál'istennek minden rendben működikMi a problémád vele?
-
bubbanto
csendes tag
válasz
#18567168 #149 üzenetére
Sziasztok!
Hát nekem a frissíréssel sem múlt el ez a kikapcsolós hiba. És a wifi még mindig nem az igazi,pedig vettem már egy külső antennát is. A jelet még az emeleten is jól fogja ( egy alap lg telefon fullon és maxon a letöltési sebesség),de a letöltés lassú illetve percenként eldobja a kapcsolatot. A routert már állítgattam ( az lg telcsi az iphone,2 laptop minden verzióban tökéletesen veszi a jelet és még sohasem dobták el a kapcsolatot még az udvaron sem), így nem hiszem,hogy annak lenne baja.Ha újra bekapcsolom a wifit ,egy darabig mindig erősebb a jel majd lecsökken majd bont a kapcsolat.Csak nekem van ilyen problémám, azért vettem ilyet és nem c.playt mert annak ugyanez volt a baja( más forumon minden 2.beírás erről szólt).Azt iszem ideje meglátogarni a szervízt,pedig egyébként egy tökéletes masina. -
vass17
tag
válasz
#18567168 #134 üzenetére
A wifivel előfordulnak problémák, ha úgy hagyod, amikor hosszabb időre teszed le a gépet (mélyalvó mód). Nálam 2 eset fordul elő ilyenkor: 1. Nem ébred fel a gép a bekapcsológombra. 2. Felébred ugyan, de a beállításokban ki van szürkülve a wifi kapcsoló, tehát nem kapcsolható be, mindenképpen nézd meg ott is, ne csak a status bar-on. Mind2 esetben csak az újraindítás segít..
Tehát nem érdemes úgyhagyni és akkor nincsenek ilyen gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- alza vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brave
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged