Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
- 

feco72 Modder De gondolom modding verseny nem lesz!!  
- 

jones965 Modder válasz  Engineer086

üzenetére Engineer086

üzenetéreEz szuper, jó lesz a régi ismerősökkel újra kezet rázni.  
- 

jones965 Modder Bár még a lapcsalád oldalain nem jelent meg a hír, de már a facebook oldal létre lett hozva, így elárulhatom, amit már pár hónapja tudok, hogy a Veletech rendezvény idén ismét meglesz rendezve a Syma csarnokban a PlayIT rendezvény keretén belül. 
- 

csabi112 Modder válasz  zsolti_1990

üzenetére zsolti_1990

üzenetéreA vasprimer, az inkább wash-primer, tapadóhíd. A PC, horganyzott vázához, jó a budaprimer. A végsô, kb. P400-as csiszolás után, áttörölgeted nitróval, majd nitróval jól felhígított budaprimerrel, két vékony réteggel lefújod. Pár perc száradás után, kb.15 perc, mehet a végleges szín. 
 Ha tudsz szerezni 2K-autó-akrilfestéket, azzal fújd le, az gyorsan szárad, és sokkal keményebb, strapabíróbb, mint a sima zomác. 1-2 dl elég egy pc-házra. Ez a mennyiség kb. egy minôségi spray ára, 2-3 e ft.
- 

zsolti_1990 csendes tag válasz  jones965

üzenetére jones965

üzenetéreMost elkezdtem visszacsiszolni a festéket egészen a fémig. Kaptam az egyik rokonomtól segítséget aki régen a malévos gépeket festette és mondta, hogy létezik olyan, hogy vasprimer. Pont ilyet nem kaptam ezen a néven de van dunaprimer budaprimer stb... Arra gondoltam hogy ezzel afogok alapozni és a későbbiekben erre fogom felvinni a zomácot. Vélemény? Változtassak valamin? 
- 

jones965 Modder válasz  zsolti_1990

üzenetére zsolti_1990

üzenetéreA fém 
 tiszta még nem biztos hogy elég a festéshez. A felület érdessége (tapadási tényező) is befolyással van.
 Fém tiszta felületre először alapozót viszünk fel, ami a kötőhidat biztosítja a fedőréteg és festendő felület között. A zománc festék felülete ráadásul nagyon szilárd, merev kötést hoz létre, ami alapozás nélkül nagyon könnyen lepattan. Magam részéről javaslom a vizes bázisú festékeket, ha már szórópisztollyal dolgozol.
- 

zsolti_1990 csendes tag Sziasztok! 
 A segítségeteket szeretném kérni. Van egy nagyon szép és nagy Castek CK1018 - as pc házam. Elkezdtem felújítani de olyan problémába ütköztem hogy festés után elkezdtett leperegni a festék. A felület tiszta volt zsírmentes, és amit használtam az Supralux zománcfesték volt.
 Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik festék a legjoöbb pc ház festésére és esetleg ha valakinek volt már vele tapasztalata azt szívesen meghallgatnám mert még kezdő vagyok ebben. A másik legfontosabb amiben segítéget szeretnék kérni azaz hogy pontosan hogyan csináljam a festést. Amúgy kompresszoros pisztollyal vittem fel a festéket több rétegben a felületre.
 Előre is Köszönöm a válaszokat! 
- 

- 

- 

jones965 Modder Köszi srácok! Lesz belőle néhány, úgyhogy nem unatkozom egy darabig. 
- 

F e Z o veterán Persze nem nagy mod, de végre megjött Kínából a hőfokjelzőm, így be is raktam az Antec házikó előlapi paneljába. 
- 

- 

Fr0z3n őstag Megvan a G4  Hibátlan, karcmentes a ház. Vigyázott rá a tulaj. Belül is pormentes. Lehet, inkább szerzek egy másikat, ezt meg megtartom. Hibátlan, karcmentes a ház. Vigyázott rá a tulaj. Belül is pormentes. Lehet, inkább szerzek egy másikat, ezt meg megtartom. 
- 

seniman veterán Erre érdemes egy pillantást vetni  
- 

feco72 Modder 
- 

Fr0z3n őstag 
- 

tDr1v3r veterán Oh, a G4... én egy Cube-ot akarok majd valamikor egyszer az életem során Hackintosh-sá alakítani - vagyis inkább kettőt, egyik megőrizné az eredeti csillogós design-t, a másikat viszont mattá tenném (lakk, fólia vagy valami spécibb cuccal) és belül átfújva kicsit letisztultabb design-t kapna mint az eredeti. 
- 

- 

- 

feco72 Modder Terv még csak egyelőre. Mivel még nem szedtem szét (nagyon  ), ezért a belső még nem ismerem, hol mennyi hely van benne, mit lehet buherálni. A hangszórókat ki szeretném vezetni a képernyő két oldalára kis gramofon tölcsér formában, a helyükre meg (ha elfér) valami gőz/füst eregető pici gépet berakni. Persze gombcsere meg led, az egész kapna egy zongora festés szerűt réz betétekkel. Alá 4 láb, így elfér a két ventillátoros hűtő (mondjuk nem hiszem, hogy anélkül elolvadna), meg az emelt magasság miatt kéztámasz. De persze még alakulhat. ), ezért a belső még nem ismerem, hol mennyi hely van benne, mit lehet buherálni. A hangszórókat ki szeretném vezetni a képernyő két oldalára kis gramofon tölcsér formában, a helyükre meg (ha elfér) valami gőz/füst eregető pici gépet berakni. Persze gombcsere meg led, az egész kapna egy zongora festés szerűt réz betétekkel. Alá 4 láb, így elfér a két ventillátoros hűtő (mondjuk nem hiszem, hogy anélkül elolvadna), meg az emelt magasság miatt kéztámasz. De persze még alakulhat.
- 

- 

- 

Atke senior tag válasz  Ramses07

üzenetére Ramses07

üzenetéreFémnél az sem mindig célszerű....(nitrózás) 
 mpierre:Elég csak zsírtalanítani, mert a hígító oldja a festéket.
 Szerintem szedd le, és csiszold fel durva, majd finomabb papírral, utána zsírtalanítsd, vagy csak mosd le és töröld szárazzal is. Hagyd megszáradni, aztán megint töröld át fújás előtt szárazzal.
- 

Ramses07 Modder Akkor passz.... Bár az nem egy jó festék szvsz. Nekem a very vell vált be a legjobban. 
 Jól lemostad előtte nitróval a fém felületet?
- 

feco72 Modder Kedden befutott a Veletech alapanyag, elég kemény gépezet. Egy Compaq Armada E500, vinyó és töltő nélkül. P3, 500 MHz, 192 MB ram, 8 mega video. Egyelőre töltőre vadászok, utána megpróbálom elindítani. Állapot jó, ebben még van anyag, Úgy nézem 1999-es darab, steampunkra jó lesz. Ja 950 Ft-ért ütöttem le a Vaterán  
- 

- 

mpierre veterán Tapasztaltabbakat kérdeném, ha az akrilfesték (rácsot fújtam le vele) a festés után 2 héttel is ragad, akkor ott a festékkel lehet baj...  A rács anyaga acél. A rács anyaga acél.
- 

- 

seniman veterán Ezt most találtam   
- 

- 

- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képregény topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez csak imitálja a témához kapcsolódó eseményt. A hangon még gondolkodom, elméletileg nem kivitelezhetetlen, de azt az ajtónyitáshoz tudom illeszteni.
 Ez csak imitálja a témához kapcsolódó eseményt. A hangon még gondolkodom, elméletileg nem kivitelezhetetlen, de azt az ajtónyitáshoz tudom illeszteni. 
								 A hang az jó ötlet szerintem
 A hang az jó ötlet szerintem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) -"
-" 
							 Arra majd egy gépet akarnék, egyszer....
 Arra majd egy gépet akarnék, egyszer....

A rács anyaga acél.
 A rács anyaga acél.