Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Jó látni, hogy mindenki dolgozik. Én viszont megakadtam
Sikerült eltörni egy fontos alkatrészt

-
feco72
Modder
Nos, úgy néz ki sikerült vennem egy "laptopot", nem tudom mikori típus, de már 2001-ben írtak róla, szóval a 13 bizti megvan. Kicsit hiányos, de van itthon elfekvő vinyó meg keret, szóval ez megoldva. Igazi oldschool darab. Még töltő kell hozzá és mehet a móka, készülés a Veletechre.
-
Fr0z3n
őstag
Jövőhéten én is csigázom kicsit a kedélyeket a sisakkal. Elkezdtem végre, de munkahely váltás miatt kevés az időm. Alig 200 oldalnyi tanulni való, rengeteg számadat, papírok kitöltése, stb stb... (többi titok
) -
jones965
Modder
válasz
GumisPeter
üzenetére
-
GumisPeter
senior tag
válasz
jones965
üzenetére
szerintem Te sem tudod....

Avagy folyamatában változik, nemde?
...nálam még semmi sem sikerült az alap terveimhez képest, mindig változást hoz a holnap...vagy elb***m és azért, vagy a hajnali ébredés hozza az új ötletet....De szépen alakul a project, kiváncsian várom a folytatást....

-
szmore84
csendes tag
Én is lassan elkezdem fejben összerakni a Veletech-re készülő gépházam. elég egyedi anyagokból ha minden összejön.
-
-
jones965
Modder
Nem hiszem, lévén így is nagyító alatt vágtam ki a betűket. A magasságuk 10 mm, így az "R" betű közepe annyira pici, hogy azt nem tudtam benne hagyni. Így sem lett tökéletes a kivágás.
Viszont az összefordított Y alakzat az jó lett, de az majd máshová fog felkerülni.
Többek közt.
-
szmore84
csendes tag
sziasztok,
valaki tud elérést a fórumon kívül zolee5016-hoz? Mert privát üzenetemre nem válaszol
-
Fr0z3n
őstag
válasz
jones965
üzenetére
Szponzor, besharok
Mostanában nem raksz képet. Halad a munka?Bwt, valaki szokott külföldi oldalakról rendelni? Az e-bay-es topicból orrba szájba rendelik a szarokat, de amikor más kérné, senki nem segít
(értsd: kéne rendelni egy Y kábelt, aminek az egyik vége usb vagy micro usb, a másik végén van rajta legalább 3 otg bemenet.) -
Ramses07
Modder
válasz
tailor74
üzenetére
Nagyon köszönöm! D No para. Tessék alkotni!

Fr0z3n : Nem nincs leködölve, egyébként meg nem számít a ventiknél egyáltalán. erre van egy jó kis cikk a MythBusters című műsorban, ahol egy helikopterre lapátjára tesznek rengeteg bélyeget, hogy az kibillentse az egyensúlyából..Nem sikerül, meg sem kottyan neki.. a ventiknél ugyan ez van! Az a pár mikron ami rajta van nem számít, mert ha számítana, akkor a levegő is eltéríthetné. szvsz

-
-
Ramses07
Modder
Na üdv mindenki! Nem rég említettem, hogy hamarosan jövök egy új moddal és jelentem elkészült
Két és fél hét alatt! -
tDr1v3r
veterán
válasz
bacsko42
üzenetére
Kábelharisnya lesz amire gondolsz... innét apróról érdemes venni meg MDPC-X-ről ha igazán minőségi kell (de onnét csak csoportosan éri meg rendelni szvsz). Külön eszköz nem kell hozzá, legyen meg a kábelharisnya meg a zsugorcső, azon kívül csak egy öngyújtó és egy gemkapocs fog kelleni a pin kiszedéséhez.
Nem érdemes mással megcsináltatni szvsz, viszont pepecselős és mondjuk egy táp átharisnyázása elviszi az egész délutánod de bőven kárpótolni fog majd a végleges látvány.

-
bacsko42
tag
válasz
Ramses07
üzenetére
Köszönöm, közben akadt még egy kérdésem, szóval fel is teszem. ( bocsánat ha bugyuta, de nem túl sok tapasztalatom van még ilyen téren )
Tehát: Régóta szemezgetek egy olyan szoknyázott kábellel. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek inkább megéri megvenni hozzá az eszközöket és magamnak megcsinálni, ( nem a táp saját kábelét szeretném, hanem egy hosszabbítóét mondjuk ) vagy megvenni valakitől aki árul ilyesmit itt hardveraprón?
( itt most konkrétan anyagi hátterű a dolog ) Amit szeretnék megcsinálni: 24pines alaplapi 2x 6 pin vga ( esetleg 2x 8)
Előre is köszönöm a választ!
-
bacsko42
tag
válasz
Engineer086
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Akkor majd ha összegyűlt rá a keret körbenézek a barkácsboltokban, hogy mit mennyiért lehet kapni

-
Engineer086
Modder
válasz
bacsko42
üzenetére
Multifunkciós gép a neve, Dremel, Black&Decker, Ferm, ezek a leginkább megbízható gépek. Ugyan drágábbak, mint a többi gép, viszont többet bírnak, nagyobb terhelés esetén se fullad le a motorja. Nekem egy Ferm típusú gépem van, használom már közel 10 éve és tökéletesen működik. A Tesco-s gépeket én nagy ívben kerülném, volt már olyan a kezemben, vastagabb lemeznél már alig maradt ereje.
A vágókorongoknál is vannak különbségek. Dremel árul hálóerősítésű korongot, annak elég jó a kopásállósága, de lehet kapni spéci, fémekhez, kerámiához...stb való korongokat, igaz ezeknek meg is kérik az árát. Én úgy voltam vele, hogy inkább megveszem a jobb, minőségi kellékeket és használom azokat hosszú ideig, mintsem gyakran vegyek olcsóbb termékeket.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
bacsko42
üzenetére
Passz, még csak most vettem. De ehhez alapból adtak 3at, plussz vettem komoly 2k-ért egy 100 db-os tartozék készletet. Abban van 6 direkt fémvágó, meg 10 általános fej. Plussz a többi, gravírozó-polírozó-drótkefe-csiszoló külön fához/fémhez/műanyaghoz. Szóval nem nagy tétel pénzben és szerintem sokáig szolgálni fog.
A Straus terméket meg elkerülném. Nekem egy ütvefúró és egy akkus csavarozó halt be pár nappal a gari lejárat után.. no comment. Pedig ritkán volt használva. Bezzeg a tesco value akkus fúróm 2,5 éve hibátlan
-
bacsko42
tag
Sziasztok !Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen ketyerének [link] mi a magyar neve, és esetleg nem e lehet valahol használtan beszerezni?
Vagy valami olcsóbb alternatíva, ilyesmi
Előre is köszi 
-
Sziasztok!
Kérdésem lenne...
Méh sejt rácsra lenne szükségem, 26x18cm-es méretben, fémből( bár nem tudom műanyagból létezik-e
)
Hol találhatok ilyen méretűt?
nézegettem a neten, de számomra igencsak nagy méretben találtam...Ha van tippetek, megköszönném..
-
tDr1v3r
veterán
válasz
üzenetére
Finom vizes csiszolópapírral (hirtelen nem tudok finomságot, de a lényeg hogy nagyon kis szemcsés legyen) előcsiszolni a felületet, festékeket (alapozó illetve a színest - de igazából nem feltétlen lényeg előbbi) bemelegíteni pl. a mosdókagylóba töltött forró vízben.
-
Én ott tartok, h a phobya rácsa elég érdekes...
Szélén a lyukakba mennek a nagy csavarok, amiket a ventikhez kaptam, ezek a műanyagba metszősek. Középen viszont kis menetes sz@rok vannak... Tehát a venti felől kellene bele valami, de semmi nem jó oda. Felfurkáltam a nagy csavarhoz, sorjátlanítom, utána csak sprézzem át fehérre a fekete lemezt, vagy mi? Mondjuk fekete festék van itthon, látszódni nem fog, sokat nem osztana...
-
törölt tag
hello!
milyen fehér festéket ajánlotok?
Plexit honnan lehet beszerezni? -
jones965
Modder
válasz
tailor74
üzenetére
Köszi srácok!
A mozgató mechanika alatt lesz a procit hűtő 280-as radi, push-pull ventikkel. A 2 db tartály megdöntve egymás mellett a motor alá lesznek berögzítve, így a feltöltés az 5,25"-os helyek felől történik majd.
Valamint építek a trafónak és az elektronikának egy kis dobozt, amit majd a választott témának megfelelően alakítok ki.A többit meg majd meglátjátok.

-
-
Drizzt01
őstag
Én sajnos megrekedtem az enyémmel április óta . Nincs időm folytatni . Nem tudom mikor lesz belőle valami .

-
Ramses07
Modder
Ne aggódj itt nálam is kupi van, csak szerencsére tudtam csinálni a melóhelyemen, ezért nálam ott van kupi
Holnap rakom már össze a gépet, remélem minden oké lesz vele. ( perszer már ki lett próbálva..)Ha valakit érdekel a munkafolyamat esetleg: Nuclear Waste
-
-
Ramses07
Modder
Jók az ötletek majdnem nyert
Na majd megkapjátok a veletec-en. Lesz benne ssd így van, de azért HDD is. Nagyon nem tudtam szétmaratni, mert kevés idő állt rendelkezésemre, de fogok csinálni majd csak egy külön házat egyszer
Hétvégén frissítem a logot.jones965 : ő maga a merevlemez régi darab ( sokáig kellett rugdosnom a földön, hogy így nézzen ki
)A második képen a gép tetején van egy kivágás ott lesz benne..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sikerült eltörni egy fontos alkatrészt

)

Várjuk a folytatást!

Tökéletes így is.

Magyarul nem tudom a nevét sosem
)