Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
-
csabi112
Modder
Modderek! Plexit, polikarbonátot, akciósan? Minőségi.
Nekem a mai nap hozta meg a futár a most épülő gépemhez rendelt plexiket.
Nézelődjetek itt. -
Drizzt01
őstag
.
-
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Az USB az Univerzális. Legalábbis olyat még nem láttam, h csak bizonyos portokon megy az egér

Bontottat keress itt a HA!-n esetleg. -
teleahocipöm
senior tag
Sajnos olyan béna a rendszer, hogy a 3db USB-ből csak pont az az egy olvassa a Pendrájvot, amelyik a billentyűzetet iskezelni tudja. A másik kettő USB-re nyomtatót v. egeret lehet dugni, de az előbbi kettőt nem.
Hát az volt a fejemben, hogy a noti billenytűzet szalagkábel alaplapi csatlakozóját kellene öszhozni
USB-s billentyűzettel. -
válasz
teleahocipöm
üzenetére
USB 2 hubból is bír 4 eszközt a passzív.
Nálunk cégnél a mac bill-en van 2 usb port, sokan egyikbe az egeret dugják, másikba pendrive-t, ilyesmit. Bírja símán. De sz... szerelhetsz is szalagkábelt, nagy élmény.
-
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ha usb 3-as, akkor nincs nagy para, több eszközt is el kell bírjon...
Passzív USB 3-as is van 4 portos 4 k körül. -
seniman
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Külön betápos usb hub

-
teleahocipöm
senior tag
Van egy régi zsanér törött laptop hiányos billenytűzettel, és azt gondoltam, hogy a sk készült házba rakom, jobb hűtést szerelnék a procira. A 3 USB-ből csak 1 érzékeli külső billentyűzetet és a Pendrájvokat is csak ez az egy érzékeli, vagyis ide nem köthetek billentyűzetet, legfeljeb elosztóval.
A legjobb lenne a külső billentyűzetet a gyári szalagkábes helyére aplikálni, erre kellen egy kis ötlet, hogylehetne megoldani.
A laptop egy Packard Bell EasyNOte MZ35 Argo C1 -
válasz
seniman
üzenetére
Megtaláltam, free szállítással is

...itt viszont van 10 W-al erősebb Skil 1116, 60 db mindenféle eszközzel, kofferrel 11k-ért.
Mondjuk a marókat, meg mindenféle keféket nem használnám szerintem. Vágás, csiszolás, más nem kell.Kb. ez a 3 van:
-Dremel 200: 125 W, 5 tool, 10000 Ft
-Skil 1116: 135 W, 60 tool, 11000 Ft
-Dremel 3000: 130 W, 15 tool, 15000 Ft: de szerintem itt elírták, mert ez tartozék nélküli lesz, van 3000-15 is, ott ua. a leírás, drágább is, sztem csak ott vannak tartozékok.Fene se tudja, nem ismerem ezeket a gépeket.
Lehet elég a Dremel 200, ha kell, akkor csak lehet mittomén Praktikerben venni pár korongot hozzá 
-
Jómunkások!

Dremel-ből mennyire kell "Dremel"-t venni? Az ilyen 5-6000 Ft-os praktikeres miben másabb? Sokat én nem használom, az echte Dremel 14k-tól indul. Az olcsóknál mire kell figyelni, szabad-e ezeket venni?
-
-
baboss
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórumtársamnak,

(és jó étvágyat a desszerthez.)

-
csabi112
Modder
jones965: Gratulálok!
Lassan, de biztosan épülget legújabb gépem. Most ezt találtam ki, hogy ne unatkozzak. Van meló vele bőségesen, de szeretem a kihívásokat.

Jövőre talán elkészül, de azért van pár fotóm a munkálatokról.
Jó nézelődést!
-
seniman
veterán
Ilyen profilt hol lehet kapni?

-
-
-
jones965
Modder
-
-
-
szmore84
csendes tag
Még a végén elpirulok

-
-
jones965
Modder
Asus poseidon ROG mod water panel Rev 2.0
A munka szmore84 fórumtárs érdeme.
Köszönet érte.
-
feco72
Modder
Visszaérkezett a fényképezőm, így gyors megcsináltam a live-os blogot.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megnéztem élőben is a Crysis gépet, meg dumáltam pár percet a mesterrel is. Hát wow. De tényleg...

-
zolee5016
őstag
Mintha már találkoztam volna mxus gépével,blogjával a fórumon..de valahogy most nem találom....valaki nem tudja merre van a blog???
-
jones965
Modder
Köszönöm srácok!

Lenne még (illetve lesz is) még mit csinálni rajta, de közel 3 hónapos intenzív ráfordított idő után egy kicsit belefáradtam.
A tavaszi Veletechre még finomítok rajta, terveimben szerepel a tető hidraulikus mozgatása is. -
-
jones965
Modder
A videó elkészült. Sajnos a kamerám valamiért lassan fókuszál, vagy én nem kezelem megfelelően.
-
-
jones965
Modder
Szolgálati közlemény!
Belépett tagjaink sorába egy Szabadkai Magyar srác, Mxus aki nemzetközileg is ismert modder. Fogadjuk Őt baráti szeretettel. Hamarosan blogot fog vezetni a munkájáról, ebben fogom Őt segíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet elég a Dremel 200, ha kell, akkor csak lehet mittomén Praktikerben venni pár korongot hozzá

Ez egy monitor kijelzőjében volt valamikor,a belső fele picit érdes,átlátásra meg kábé olyan,mint a hátsó szélvédőkön a perforált reklámmatricák.Tehát korlátozottan,de átlátni rajta