Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Ezen a videón nekem úgy tűnik,a műanyag keret belülről van felcsavarozva.
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Azokhoz fordulnék akik moddingoltak már corsair 800D-t. A hot swap eltávolításának a menete érdekelne.

-
GG888
senior tag
Ha valakinek kell adjuramisten esetleg MDPC-X 6mm harisnya, van otthon vagy egy kilóméter. De tényleg.
Piros, fekete, kék, zöld, satából sárga, narancs, fekete, lila, talán fehér is.
Majd megnézem ha hazaértem. -
jones965
Modder
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Ez jól látom, karton papírból készül?
-
Drizzt01
őstag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Érdekes megoldás az oldallap. Készenléti 5v-ról megy ? Tetszik.
-
GoldhandRent
őstag
Sziasztok!
Mi is készülgetünk a PlayIT-re
Egyes alkatrészekre sokat kellett várni, addig meg a többivel sem nagyon tudtunk haladni.
Remélem elkészülünk időben 
Pár kép és videó: -
jones965
Modder
válasz
seniman
üzenetére
Igen, a Caseking standján láttam először azt a házat, viszont vagy a fólia minősége nem volt tökéletes, vagy a ledek fényereje, de nem volt meg a tökéletes mélységhatás számomra. Én ablaküveg fóliásoktól szereztem be, ami gyakorlatilag ha a tükrös felét nézem, beillene annak is. A hétvégére szeretném a szerkezeti elemeket befejezni, aztán jöhet a babra munka.
A ledek vezérlését az alaplapról akarom megoldani, hogy szinkronban legyen az egész gép. A csövek világítását pedig a ház fogja vezérelni.
Drizzt01:szerintem időtöltés, aztán majd meglátod hogy hasznos vagy sem.

-
Drizzt01
őstag
Közben homokszem csúszott a festésbe ( elfogyott ) , addig nekifogtam egy másiknak.
Ha haza értem , teszek fel képeket. -
flymi
addikt
válasz
Drizzt01
üzenetére
Ez 2mm-es sikó lemez, tapétavágó, szike nem nagyon viszi, vagy csak nekem van túl gagyi.
Viszont van 4mm-es hasonló habosabb anyag, ha azon 4-5x végigkarcolom, simán vágható.
Csiszolóval én is átmentem rajta párszor, mire tűrhető lett, először gépivel, majd kézzel 360-as, majd 800-as papírral.
A csavarok karcsú M2-esek.
Ez a lefolyócső jó ötlet, nekem eszembe se jutott.
-
flymi
addikt
Hazahoztam a 6 méter alu profilt (4x150cm-re vágattam), ha minden igaz a legvégén 5cm lesz a maradék anyag.

-
Drizzt01
őstag
Most már csak azt kellene kiderítenem , hová raktam a riser kábelt.

-
jones965
Modder
válasz
spanglee001
üzenetére
Ez is tökéletesen megfelelő.
-
spanglee001
addikt
nemrég linkelte jones az nzxt belső usb elosztót csak a bluechipben volt de már nem rendelhető

esetleg ez is jó lenne nekem? mert a gépház usb portjait nem tudom rá dugni az alaplapra -
Drizzt01
őstag
-
jones965
Modder
-
flymi
addikt
Végre rászántam magam és elmentem alu L profilt venni, csütörtökre hozzák.
Én is nekiláthatok az egyik mod megvalósításának. Eltarthat...
Az a legnagyobb gondom, hogy túl sokféle variáció kavarog egyszerre a fejemben. Próbáltam ezeket papírra vetni, de még egyáltalán nem végleges a koncepció. Sőt!
Ami biztos, hogy a darabokban lévő Chieftec Dragonom lesz az alap és nagyon esélyes, hogy a C2D konfig kerül majd át bele, ha kész lesz.(Ez a konfig most egy nagyon érdekes midi gépházban van, aminek az oldallapjait felülről kell beakasztani a helyükre és a felső, táp előtti része is elég fura. Ennek az átalakításán is gondolkoztam eleget, de valahogy mindig arra jutok, hogy ebben túl kevés a hely a kábelek elrejtésére egy nem moduláris tápnál. Egy DA-01BD-ben azért jóval több lehetőség van, még ha öregecske is.
)Ami még biztos, hogy egy remek 2013-as film adja hozzá az ihletet.
-
jones965
Modder
A megszokott stílusomtól nagyon nem kívánok elrugaszkodni, annyi, hogy hozok be új látvány elemeket, illetve most a piros színt felváltja a narancs. Ehhez érkezik a Nanoxia-tól ezek a fittingek többek közt.
A ház eredeti elrendezését megváltoztattam, az alaplapot elforgattam 90°-ban, ehhez készítettem egy új panelt, mellyel most végeztem.
-
jones965
Modder
válasz
spanglee001
üzenetére
-
spanglee001
addikt
létezik alaplapi usb elosztó ha igen hol lehet kapni?
tehát az lenne a lényeg hogy az előlapi panelt nem tudom rádugni az alaplapra, mert fogaltak a portok, Aquaero d5 pumpa stb. tehát valahogy kellen sok tüskés usb dugó amire rákötöm az előlapot nem tudom mi a neve
vagy akár pci eszköz ami csinál, vagy van egy szabad usb 3 a lapon azt átalakítani, vagy nem tudom de 2db asszem 9 pines csatit kellene rádugnom.
-
jones965
Modder
Ne érts félre, poén akart lenni a felvetésem. Természetesen a fejemben már 90%-ban össze állt a kép.

Még várom a Nanoxia-tól a vizes cuccokat, illetőleg még pár dolgot, de az érdemi munka a héten elkezdődik.
Egyébként lesz bizonyos értelemben vett sci-fi megjelenés a gépen. Mindenesetre nem szeretném eredeti formájában meghagyni. -
Drizzt01
őstag
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ilyen van nekem is , jó kis gép.
-
GumisPeter
senior tag
-
spanglee001
addikt
Cosmos 2 gépház oldalára vagy tetejére szeretnék ráfogatni egy mora3 radit.
kérdés hogyan lehet ezt kivitelezni esztétikusabb módon. kuplung csatik nélkül lesz használva, tehát majd hagyok ki csövet hátul, hogy kicsit kinyitom az olallapot akkor leemelhető az egész oldallap. vagy esetleg mégjobb lenne a radi felfogatását, úgy megoldani, hogy kb ugyanúgy leakaszható legyen mint az oldallap. és ahogy ezt leírtam eszembejutott, hogy kis szekrényajtó sarkokkal ez meg is oldható szerintem
másik kérdés: van hozzá plexi oldallapom is, ami eléggé karcos, esetleg valami házi praktika az eltüntetésére. van dremel multigépem
-
Atke
senior tag
Ennek nem tudja valaki a "magyar nevét"? ill hogy lehet-e ilyet kapni itthon?

-
jones965
Modder
válasz
tailor74
üzenetére
3mm-es perforáció, 1,5 mm-es vastagság, 5 mm-es lukkiosztás.
Ezúton szeretném már jelezni minden kedves kollégának és eme hobby-t kedvelő nagyérdeműnek, hogy az őszi Budapesti PlayIT-en kiemelten fogjuk kezelni a modding témát. Ide várjuk a gépeit kiállítani vágyó embereket, ahol megfelelő számú gép esetén Modding versenyt rendezünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem elkészülünk időben 

ha láttam volna, sem tudtam volna hogy ez az amit keresek, ennek is megnéztem az user manualját, hogy tényleg ez az e de ez az