- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cincinatus
tag
-
Weather
csendes tag
válasz
Fredo78 #1077 üzenetére
A Verne inkább nem. Én a Meizu M3s-el szemezek, de csak is azért mert a Stock nem árulja a 2/16-os Redmi3s-t.
Sajnos a Meizuról nem találok épkézláb tesztet, csak videókat.
Adok linket, elég jó, a két cuccot hasonlítják valódi élethelyzetekben egyszerre.
Nos a Xia kamerája kicsit szebb és részletgazdagabb képet ad. A videoja is. Viszont a Meizu videoja stabilabb, mintha szoftveres képstabilizálás menne. Vagy a srác két keze másképp tart..
Többi amiben a Xia KICSIT jobb: gyorsabb működés, nagyobb akkumulátor, a kijelző képének szépsége, infraport. Mondom: KICSIT! Beidou műholdak(bár egyenlőre errefele még nincs lefedettségük). Aktív a fórumélete is, azért vagyok itt.Az egyik SIM Micro, csak a másik Nano.
Viszont a Meizu egygombos működtetése leírva jobbnak tűnik, mint sötétben tapogatni a nem kivilágított menügombokat. Valamit a kéttónusú LED remélhetőleg jobb lesz sötétben fényképezéskor. Valamint van lassított felvétel. Állítólag a Flyme OS jobban optimalizált, mint a Miui. Többen azt mondják szebb is a tel, de ez szubjektív, nekem a Xiamiau tetszik jobban. Az ujjlenyomatolvasó elöl van, nem kell hátul tapogatózni vagy felemelni az asztalról. Állítólag van benne duplakoppos feloldás is, az előbbi miatt az is jó. Kamera középen van, bénábban néz ki, viszont kevésbé fogod véletlenül összetapizni.
Akinél számít ott komoly tény a -15000Ft-os ár is. Az említett nagyon jó kis összehasonlítás: https://www.youtube.com/watch?v=ugJ-vKPYKL0 -
tothmaxy182
őstag
1GbRAM-os 2,5 éves telefonom van, és már nagyon le akarom cserélni, mert egy Chrome megnyitása is néha hosszú másodpercekig tart (Moto G, stock Android 5.1). Maga az Android amúgy gyorsan fut rajta (néha persze az is beakar 1-2 másodpercre), de a multitaskingot már csak hírből ismeri a telefon: annyira kevés a RAM, hogy minden appváltásnál újratölt mindent. Másfél-2 év múlva ugyanígy lesz a 2 giga RAM-os telefonokkal is...
-
Azt nem mondtam, hogy benne vagyok a 95%-ban... ugyanis "no fészbúk és meszendzser" párti vagyok. Marginális felhasználónak is nevezhetnénk eme réteget.
Amúgy meg el kellene lennie egy mobil oprendszernek 2GB RAM-mal - szerintem. Ez már megint a nem optimalizálás felé megy, hanem a hardvereladásokra. És így a szoftverfejlesztők is egyre inkább úgy gondolják, hogy "tételezzük fel, hogy végtelen hardverünk van"...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged