- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#42431471 #14799 üzenetére
Az Erste mobil appja szerintem pont letojja hogy rootolt-e... Ahogy az Erste is letojja magasról az ügyfeleit. Nálam fent van a mobil app, pedig rootolt a teló. A sima weblapjuk nem szokott beengedni ha rájön az ötperc. Egy rakás f0s az is ahogy az egész ügyfélkezelésük.... Váltok is hamarosan.
Végre jó az Aosp Ex 5.8, most úgy tűnik csak 5%-ot merül éjszaka. Csak megérte kivárni a frissítést. Kettő is jött 2 nap alatt. -
pete_21
addikt
-
válasz
#42431471 #14782 üzenetére
Én is sokat szívtam, mire az AospEx treble felment... Csak az Orange fox twrp-vel sikerült végül mindent megoldani. Jó kis, rom nagyjából megérte a sok idegeskedést. Sajnos nem tökéletes, mert még mindig nagyon merül vele az akku.
Egyébként mi a különbség a Pixel Experience meg a között? Mindkettő aosp alapú, csak a PE-ben van gapps is, ezt tudom. PE is ennyire merül éjjel? (5-20% is akár) EsExplorer és Messenger törlése után is kb 8%-ot merült egy éjszaka alatt. -
Slukkica
őstag
válasz
#42431471 #12932 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Olvastam a problémáról de nálam nem jelentkezett.Ami jött tapasztalat azóta:
Nem mindegy melyik miui verzióról jön valaki! Én bele futittam hogy nem volt mobil internetem, nem tudott a készülék fellépni a hálózatra csak hanghívás volt!Ha valakinél ez van akkor csak komplett miui alapot kell váltani fastboot alóli rommal.
(radio rom csere önmagában nem segített)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest