Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
Jött ma egy frissítés. Feltettem, azóta csak fekete képernyő van. Az értesítő sáv is jó, programok is indulnak, mintha a kezelőfelülettel lenne gond.
Tapasztalt valaki ilyet? -
22Dávid22
aktív tag
Ahogy itt olvastam korábban, elvileg a videófelvételnél jelentkező problémákat a hanggal javították. Éppen ezért a javító patchet már nem is telepítettem egy jó ideje. Na most az az érdekes, hogy én most vettem észre, hogy nálam a probléma még mindig fennáll. A legfrissebb EU devet használom. Másnak nincs ilyen problémája? Ha valaki gyorsan kipróbálná, ha pl. egy fejhallgató egyik feléhez rakom a zajszűrő mikrofont, a másik feléhez pedig a beszédmikrofont, vagy levideózom a TV-t, akkor nagyon érezhető. Lehet akármennyire hangos a TV vagy a fejhallgató, a videó hangja nagyon halk és fura hatása van.
-
ktomcat
senior tag
válasz
Bubesz90 #12688 üzenetére
hát ha jól emlékszem az xperience 11 nem rootolva jön ki de azt csak egy pár napig használtam, viszont hasított és jó volt az akksiideje csak kevés funkció volt benne
Az AEX gyárilag rootolva jön, mondjuk nekem csak az első reboot után települt fel a magisk, van unroot funkció is, de azt még nem próbáltama cameraapi engedélyezve van már alapból, illetve aromás telepítője van és ott lehet kiválasztani melyik kamerát akarod feltenni, én a miuisat raktam fel. Mindenképp a legfrissebb twrp (oreo kompatibilis) kell hozzá, különben befagy az aroma miatt
Victoryus: arról hogy ez e a Legstabilabb nem tudok nyilatkozni, ahhoz elég sok rom van a terítéken hogy az összeset kipróbáljam, de számomra ez viszi a pálmát jó ideje
-
-
Bubesz90
csendes tag
válasz
ktomcat #12657 üzenetére
Bocs, ha láma kérdés, évek óta nem flash-eltem, de ez a ROM felkeltette az érdeklődésem.
Tegnap mintha valahol olvastam volna, hogy alapból root-olt lesz a telefon, de nem emlékszem, hogy erről a ROM-ról olvastam-e. Erre igaz? Ha igen, lehet unroot-olni?
A céges szoftvereket jó lenne megtartani, de nem lehet root-olt a telefon.
Ugyanakkor pont két szempont vezérel első sorban a ROM csere kapcsán.
1) camera 2 API
2) friss android.
Előbbit tudom, hogy root-tal meg lehetne csinálni, de önmagában még nem volt elég nagy a késztetés.Esetleg ha tudsz, tudtok a leírás alapján más ROM-ot ajánlani, bizonyára meggyőzhető vagyok.
( Mondanom sem kell, olyant szeretnék, ami jól működik, stabil...)
-
punky10
addikt
válasz
jano_77 #12683 üzenetére
Részlet a Mobilarénás tesztből:
"A kijelző felett fény -és közelségérzékelő szenzor ücsörög, ezzel volt egy kis bajom eleinte (nem érzékelte a fejem hívás közben, ezért aztán arcszőrzettel némítottam és tartásba tettem embereket), de különböző MIUI fórumok átnyálazása után azt a tanácsot olvastam, hogy fújjunk bele a jack dugaszba (ami a telefon tetején van), megjavul. Meg is javult."
Nem próbáltam,mert nekem még rendben működik,de több forrás is ezt ajánlotta... -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Feleségemnek ilyen telója van és sokat panaszkodik arra, hogy mikor telefonál és füléhez emeli a telefont, az nem sötétedik el, így pedig nagyon gyakran tartásba teszi a másik felet vagy némítja. Hol és hogyan lehet beállítani ezt, hogy ne így működjön? Lehet egyáltalán? Köszönjük előre is.
-
shootme2
senior tag
válasz
punky10 #12674 üzenetére
-Töltsd le a 8.5.4.0 ROMot innen (Ne csomagold ki,hagyd .zip formátumban) a telefon belső tárhelyére
-Indítsd el a Frissítés programot ( Ezt megteheted a Eszközök mappa/Frissítés, vagy Beállítások/A telefonról/Rendszerfrissítések gomb alól
-Jobb felül három pötty és kiválasztod a "ROM telepítés kiválasztása" menüt,majd kiválasztod az általad a telefonra másolt ROM-ot. Net legyen akár mobil akár wifi hogy tudjon ellenőrizni.
- Mindent töröl a telefonról! Előtte backup!
- Csak saját felelősségre!Miui9 developer-ről váltottam két telefonon is ezzel a módszerrel.
-
-
-
trebrona
nagyúr
-
punky10
addikt
Javítsatok ki,ha tévedek.Az összefoglalót olvasva nekem az jött le,hogy amennyiben a global stable is MIUI9-re változik,akkor PC nélkül,a gyári,beépített updater segítségével le lehet cserélni a developer ROM-ot a stabilra.Most Global dev. van a készüléken.De a feleségem kicsit megorrolt rá,mert hiába volt kikapcsolva az autómatikus frissítés,a telefonja önállósította magát,és tegnap este felfrissítette a rendszerét.Azzal még nem lett volna problémája,de elfelejtette az ébresztést.Ezért megpróbálnám a stabil ROM-ot,hátha az nem ilyen önálló.Viszont itthon nincs PC,a melohelyen pedig nem lehet feltelepíteni semmit.
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #12661 üzenetére
Köszönöm.
Punky10 neked is köszönömRagaszkodom e a 4G sebességhez? Hát ezt nem tudom,csak azt tudom hogy ahol eddig nekem a B20 hiánya miatt nem volt 4G,ott szinte használhatatlan volt a net. Ha az a 3G-vel egyenértékű, akkor biztos hiányozni fog a 4G sebessége.Ha nem így van,akkor majd meglátom igaz?
Ha lenne B20 a telómon,akkor Vodafone-osként több helyen lenne 4G-m is?
Hú teljesen belezavarodok ebbe a 3G 3.5G 4G dologba
-
Hotspot-tal szokott-e gond lennie a 3Snél?
Gyári stable rendszer van, és ki-be kapcsolgat a hotspot.
-
punky10
addikt
válasz
hevizms #12660 üzenetére
Pont a Vodánál nem létszükséglet.A két T-betűs szolgáltatónak gyengébb a vidéki 3.5G-s lefedettsége,helyette a 4G-t fejlesztette.Ezt vidéken leginkább a B20 frekin.A Voda viszont elég jól kiépítette a 3.5 G-t,ami mobilon való internetezéshez untig elég,úgyhogyebben az esetben szerintem nincs gond.
-
hevizms
addikt
Könyörgöm ne akasszatok fel
Tudom hogy lerágott csont.DE!Belezavarodtam a B20-ba.
Nekem B20 nélküli a telóm és Telenoros vagyok.Eddig nem éreztem annyira a hiányát a B20-nak.A Balatonnál lakom és itt volt 4G mindig.
Viszont kényszerűségből most Vodafone előfizető leszek.Fogom érezni a hátrányát ennek a váltásnak vagy sem?
Kezdjek el nézegetni B20-as telót?
-
ktomcat
senior tag
válasz
Victoryus #12655 üzenetére
Szia! A MIUIt én már augusztusban az erőltetett miui 8 és fél de semmiképp 9 miatt elengedtem , azóta boldog redmi 3s tulaj vagyok
AospExtended megér egy próbát -
fa4hu
őstag
A stable ROM-okban a kézmozdulatok között van felébresztéshez beállítható kézmozdulat is (dupla kopp vagy felfelé húzás)? Mintha a jóval korábbi dev ROM-okban is lett volna ilyesmi...
-
Megint tele a hócipőm a miuival. Már 3.alkalommal vette le minimumra az êbresztô hangerőt. Mikor kikapcsoltam, akkor még maxon volt.
-
Zsolnay A.
csendes tag
Sziasztok!
Első mókolási kísérletemkor EU dev-et akartam feltenni global devre, így bootloadert nyitottam, MultiToollal TWRP (talán) felment, de valahol hibáztam, mert jelenleg a telefon semmilyen billentyű kombóra nem reagál, gépre dugva töltés nincs, „ismeretlen USB eszköz” hibaüzenetű ablak ugrik fel.
A családban lévő Redmi 3-mat és 3S-t felismeri, de azok mókolás mentesek.
Mivel ötletem és sajnos most időm sincs már (holnaptól és jövő héten meló), így azzal fordulok hozzátok, hogy szerintetek (még december 12-ig garanciában – Eustock vásárlás - ) javítható e, esetleg Üllő, Vecsés, Bp. 18.ker. vonalon (de e téren rugalmas vagyok) van e vki aki rá tudna nézni.
Köszönöm. -
royalka
őstag
Ezt az apk mirror-s v1-es Miexplorert probáltátok? Van benne ftp
-
asdf74
tag
Az enyemben 7.11.16. mar nincs. 😣
-
asdf74
tag
Van olyan progi, amivel 2 masodperc alatt ftp kapcsolatot csinalok, es fajlokat mozgatok a pc es a telefon kozott mint a kicseszett gyarival? Tudtok?
-
Lajos65
tag
Sziasztok! Van egyszerű módja, hogy az appokat athelyezzem SD kártyára? Global stable 8.5. előre is köszönöm a válaszokat
-
ktomcat
senior tag
-
kmisi99
addikt
Bárki megcsinálta már itt azt a trükköt, hogy a simkártya chip jét kiszedve memória kártyára ragasztja így dualsim+micro sd képes lesz a telefon.
Vajon mennyire "szorul" bele ezzel a módszerrel? Azért nem örülnék, ha beleragadna.
-
hati
addikt
válasz
jambiyya #12618 üzenetére
Akkor abban még nem javított a BT sebezhetőség, így külön köszönet a nem tiltható láthatóságért.
Ahelyett, hogy a MIUI9-et erőltetnék, az alatta lévő Androidot frissíthetnék végre. A legutóbbi stabil is áprilisi szintű, szóval hozzá sem nyúltak. A 7-es doridról meg ne is álmodjunk. -
ultio
aktív tag
MIU 9 Global 7.11.23 Béta
Nincs bluetooth láthatóság kikapcsolás :-(. Van valamilyen segédprogi, amivel be lehet állítani, hogy ne lássák a telefonomat?
-
jambiyya
őstag
válasz
aradebil2 #12611 üzenetére
Nekem nagyon ritkán van olyan, hogy elindulok kocsival, waze fut, és indulás után pár perccel nem talál hálózatot. Ki/be kapcsolgatom a mobilnetet, de csak újraindítás után lesz jó. Negyedévente egyszer még pont tűréshatáron belül van, nem megyek tőle falnak, de létezik a jelenség.
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok,
pár napja vettem észre hogy mind WIFI, mind mobilnet esetén hiába van internetem, nem tölt be semmi, az átviteli sebesség is lemegy 1 kb/s alá. Ha ki-be kapcsolgatom a wifit/mobilnetet akkor hirtelen ismét megindul, majd megint lehal az egész. Valaki találkozott már ilyennel? Azóta frissítettem is (developerem van), de a probléma ugyanúgy fenn áll -
mike1334
veterán
Asszony telója mostanában azt szokta csinálni, hogy szürke a kijelző, nem reagál semmire, csak a bekapcs gombbal lehet újraindítani. Valami tipp? Köszi!
-
szanozs
aktív tag
válasz
trebrona #12605 üzenetére
Újraraktam a telefont mert bootolás után TWRP-be lépett. Onnan nem tudtam, hogy kell továbblépni, így újra telepítettem.
Most olyan problémám van, hogy a MI fiókból visszaállítottam a mentésből az alkalmazásokat, de az SMS-eket és a hívás listát nem hajlandó szinkronizálni, mert nem küldi el az aktiváló sms-t. Hogy tudom aktiválni? -
szanozs
aktív tag
válasz
trebrona #12603 üzenetére
Két gombot nyomtam, belépett a fastboot-ba, majd egyszer csak elindult a rendszer. Felrakta a xiaomi eu 7.11.16 béta romot. Megmaradt majdnem minden alkalmazásom, minden beállításom. Például amit észrevettem eltűnt a fájlkezelő. Most ez így jó vagy nem? Újra kell raknom vagy hagyjam így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest