Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
Bubesz90 #14966 üzenetére
Mondjuk PE-vel gcam jött, és egy kis állítgatás után tényleg nagyon jó képeket készít. Persze az is igaz, hogy az állítgatás során volt pár alkalmazás fagyás és törölnöm kell az adatait és újra beállítgatni.
Egyébként most szólt a feleségem (ő használja), hogy mobilnet nem igazán van...
Összességében szép és jó a PE, de ha nem lesz javítva/frissítve, akkor felejtős napi használatra sajnos. 9-es meg még ennél is sokkal bugosabb. Kár érte, de így legfeljebb játszósra jó...
-
Bubesz90
csendes tag
válasz
Bubesz90 #14899 üzenetére
Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudok nyers képet (RAW, DNG) menteni a kamera szoftverekkel?
Elment egy jó nagy fájlt, de célszoftverekkel sem tudom megnyitni.
Pixel Experience rom (8.1.0-20180823-1008)
Próbáltam több kamera szoftvert. Először is azt hittem a beépített GCam is tudja majd, de sajnos nem találtam ilyen opciót. Próbáltam az OpenCam nevű szoftvert, az AZ Camerát, HD Camerát.
Néztem kompatibilitás tesztet a Manual Camera Compatibilty appal és átment mindenen.
Megnyitni telefonon Snapseeddel próbáltam, Windows-on a beépített képnézegetővel (elvileg támogatja már), valamint PS Express programmal. -
Geby
senior tag
válasz
Bubesz90 #13272 üzenetére
Rendeltem pár ilyen 1-2$-os tokot, de 1-2 hét után mindegyiknek sikerült a power és a hangerő gomboknál kitörnie. Ami bevált az az MSVII tok, 4-5$, de 1 évig húzza nálam, utána már eléggé szétkopik. Ebayről sikerült pár kivágottat rendelni úgy hogy a kép nem azt tartalmazzta. Most Aliexpresszről jött olyan amilyet a kép is mutatott.
[link] [link] -
ktomcat
senior tag
válasz
Bubesz90 #12688 üzenetére
hát ha jól emlékszem az xperience 11 nem rootolva jön ki de azt csak egy pár napig használtam, viszont hasított és jó volt az akksiideje csak kevés funkció volt benne
Az AEX gyárilag rootolva jön, mondjuk nekem csak az első reboot után települt fel a magisk, van unroot funkció is, de azt még nem próbáltama cameraapi engedélyezve van már alapból, illetve aromás telepítője van és ott lehet kiválasztani melyik kamerát akarod feltenni, én a miuisat raktam fel. Mindenképp a legfrissebb twrp (oreo kompatibilis) kell hozzá, különben befagy az aroma miatt
Victoryus: arról hogy ez e a Legstabilabb nem tudok nyilatkozni, ahhoz elég sok rom van a terítéken hogy az összeset kipróbáljam, de számomra ez viszi a pálmát jó ideje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest