- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
válasz
HaRdCoRe #1101 üzenetére
hát ez a kép azér közeledik a valósághoz, szélén a keretet tán csak azért nem látjuk, mert benne van egy ilyen műanyag vacakban! amúgy a csomagolás is elég titokzatos, lehet ez nemis egy iPhone!!!
és csak úgy mellé van csempészve kamuból egy apple-ös cd!
a belinkelt videó meg nagyon állati, sok öteletes dolog került bele! láttam már ilyet sima pc-re is ott is ki lehet robbantani az egész képernyőt(persze csak látszólag)! -
Csigger
őstag
válasz
HaRdCoRe #909 üzenetére
értem értem, szal akkor jó, hogy van magyar nyelv, de ha angol nyelven használod akkor sincs semmi para! mer nekem aztán végülis mindegy, annyira tudok angolul, hogy elnavigáljam magam az iPhoneban! akkor ha jól értelmezem az angol menüvel is lehet ékezetes betűket írni?
-
Rent
senior tag
válasz
HaRdCoRe #631 üzenetére
kivancsi lennek (bar mar minket a tema nem erint) egy t-mobile os velemenyere is.
ugyanis scoptelnel is mondta a srac, hogy vitt mar vissza mas t-mobile os is keszuleket, es nem tudtak mit kezdeni vele.attol meg ez kurvara nem x-akta. nem veletlenul adtak vissza 2 helyen is a penzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest