- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Watt25
veterán
válasz
llaszlo #16083 üzenetére
Az A2SD-vel nem lehet áttenni a /data/data -t az SD-re, ezért áll fent ez a probléma.
Szerintem nem megoldható az áttétele, mert a /data/data -ra szüksége lehet hamarabb, mint ahogy az A2SD boot folyamán beállítja megfelelően a dolgokat.
Biztos oka van, szerintem nem megoldható. (Ha megoldható lenne, akkor biztos megcsinálta volna Darktremor.) -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #16082 üzenetére
Azt hiszem rájöttem, hogy mi a gond. Az A2SD-vel nem lehet áttenni a data/data-t is az SD-re?
Ha nem akkor is van több megoldás. Pl az egyik, hogy a /data/data mappát másolod a az SD ext-re, majd mountolni ezt a mappát a gyári /data/data helyére. A hátránya, hogy mivel Androidban nincs fstab fájl így reboot után nem lesz mountolva az a mappa és ezt újra meg kell csinálni.Egy másik megoldás amit talán az A2SD is használ (ezt most nem tudom megnézni a saját telómon), hogy szintén átmásolod az egész mappát az SD-re és symlinket hozol létre a gyári data-ban ami az SD-n lévőre mutat. Ha jól tudom a többi mappát is így rakja át.
Ez reboot után is megmarad, de nem tudom, hogy működik-e. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #15930 üzenetére
Vissza tettem az FLB 1.7oc-t
A következőképp:
- feltettem az FLB 1.7oc, term.fix-et és az Espresso-fix-et, elindítottam a telefont.
- miután bebootolt kicsit nyomkodtam, aztán reboot.
- ráflasheltem a CM6 data, cache és ext partícióit.
Tapasztalataim:
- sokkal gyorsabb volt, mint a CM6. Az állandóan akadt
- sok FC-t kaptam a SetupWizardnál nem is tudtam beállítani. Végül töröltem a SetupWizardot. Ez nyilván annak köszönhető, hogy a data partíciót is vissza másoltam. Utána már minden műkdött, csak még az appok beállításai nem voltak jók.Most azt fogom csinálni, hogy felteszem szűzen, aztán vissza az ext-et, hogy ne kelljen minden appot újra telepíteni. Megcsinálom a backupokat és azokkal rakom majd vissza az appok beállításait.
Majd leírom a tapasztalataimat.Nálam valamiért a CM6 sokat akadt és ez sokszor nagyon idegesítő volt. Előtte az FLB-vel fele ennyi bajom sem volt.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #15911 üzenetére
Újraindítottam és akkor megint kérte. Először elfogadta, utána amikor újra megjelent akkor már nem volt jó ugyanaz a rajz.
Először fel sem tűnt, hogy van ilyen gomb alul: Forgot unlock pattern?
Itt kéri a gmail-es címet és jelszót és be lehet lépni.Ekkor kikapcsolja az unlock patternt.
Most pin kódot állítottam be.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #15899 üzenetére
Megnéztem ugyanannyi a cache partíció. Tehát nincs értelme lecserélni. Viszont most töröltem a ROM-ban lévő ADW launchert és csak a legújabb van fent. Valamiért jelentősen gyorsult az ADW most. Mert korábban mindig várni kellett a képernyő feloldás után. Eléggé idegesített.
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #15877 üzenetére
Én ezt használtam egy darabig: Simply Lockscreen
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #15854 üzenetére
Félig meddig sikerült helyre rakni. De elég érdekes megoldással.
Vissza tettem egy régi backupot ami szintén bootloopolt, de legalább benne voltak az appok. Aztán ráflasheltem a legújabb backup data partícióját. Így legalább minden adatom meg van.Már csak be kell állítani a rendszert. De előbb megint csinálok egy-két mentést.
-
-
-
impalaman
aktív tag
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #15777 üzenetére
Nagyon elvetemült dolgot csináltam. Fogtam az előző rendszerem FLB 1.7 data.img (userdata) partícióját és felülírtam a mostani rendszer azonos nevű partícióját. Fontos adatok vannak benne. Kissé zokon vette, de elindult csak még nem tért magához.
De vannak érdekes dolgok, pl nem jelenik meg a Market.
Kiszedem a fontos adatokat aztán vissza teszem a backupot.
Viszont jó tudni, hogy így ki lehet nyerni az adatokat. Korábban is jól jött volna ez nekem. -
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #15691 üzenetére
Abban az esetben, ha még elfér az A2SD a /system-en a rom flashelése után, akkor át lehet tenni a cache-t is az SD-re. A swap-hez csak egy egyszerű init script szükséges, amit készítettem azt linkeltem is tegnap valakinek ide a topikba. A /system partíciónak pedig 110 MB körül kell lennie.
-
llaszlo
veterán
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #15593 üzenetére
Most visszakerestem a Te beállításaidat, úgy néz ki, ez megoldotta.
Nálam ez a két sor eltért:
Hit. Típusa: PAP
APN típus: default,mmsA Hitelesítés none volt, az APN értéke pedig default, supl
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #15459 üzenetére
Én elégedett vagyok az 1.7-tel, könnyen lehet, hogy ez az utolsó rom a telómon. Annyira nem hiányzik a 2.2, mivel a2sd ugye van fullos, és a 2.2-es funkciójú marketet is fel lehetett tenni, így van már update all és nem kell egyenként installálgatni. Más meg nem igazán hiányzik.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #15444 üzenetére
én eddig kétszer tettem fel.
először okt 22-én akkor azért szedtem le, mert 50%-os töltöttség mellett telefonálás közben kiírta, hogy lemerült az aksi és kikapcsolt.nov. 15-én adtam egy újabb esélyt neki, most nem volt használato problémám vele, bár szerintem lasabb, mint az általam használt flb-mod 1.6, viszont nem kaptam meg 8 SMS-t, és semmilyen figyelmeztetést sem kaptam erről.
Az akku használata is jóval nagyobb.Ma visszaálltam az flb 1.6 -ra és nem hiszem, hogy próbálkozom újra. Vagy Blade lesz ebből, vagy Defy.
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #15444 üzenetére
Én a CyanogenMod 6.1.0-át már október 22.-e óta használom és semmilyen jelentős problémám nem volt vele. A swap egy egyszerű scripttel megoldható a Froyo alap A2SD-je pedig működik, viszont ha a Dalvik-cache-t is át szeretnéd helyezni az SD-re, akkor felteheted a Darktremor féle A2SD-t is, az is működik minden gond nélkül. Eddig annyi az egyetlen számomra nem is annyira lényeges "probléma", hogy a kamera csak 2 Mpixeles módban üzemel max.
szerk.: Szóval konkrét fejlemény nincs (mivel már megvan 1 hónapos is a dolog), de stabilnak mondható rom az azért van.
-
pitterr
tag
válasz
llaszlo #15388 üzenetére
Én is már halálra idegeltem vele magam, hogy nem találtam meg. De időközben áttértem a Zeam-ra, mert az ADW már kezd olyan lenni, mint a LauncherPro volt anno, egyre gyakrabban fczik és lassítja be a telót, pedig 2.2, swipe meg minden anyám kínja be van állítva.
OFF: egyébként vicces, hogy a T-monál mai napig nem lehet egy normális androidos telót sem kapni. A Pulse tényleg jó volt belekóstolni a dologba, de nincs tovább, mert a T-mobile kínálata vmi siralmas. Nem tudom, hogy direkt csinálják vagy Európa ennyire le van sz*rva telefonügyileg, de nincs 1 rohadt telójuk amin van qwerty, elő+hátlapi normális kamera, (led)vaku, ledes eseményjelző, natív divx/xvid támogatás, minimum 2.2-es szoft és 800mhz-es proci (hogy az a qurva flash player is futhasson). Itt nyomatják a Galaxy S-t meg a X10et csillagászati összegekért és ennyi. Jön a Defy amin erősen gondolkodom, de az is baromi nagy kompromisszum lenne. Amerikában meg hétről hétre jelennek meg a jobbnál jobb telók (engadget tele van velük), amik nagy része itthon nem is működne egyébként. (Verzion wireless meg anyám kínja, már kiigazodni sem lehet, hogy ott milyenhálózatokon hogyan futnak a telók.) Meg egyébként is függetlenül nem vennék semmilyet se, hogy egy összegben kelljen rá kidobnom 150-200ezret. Megfelelő garancia, hűségpontok stb mind a T-hez kötnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Háztartási gépek
- Exkluzív órák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest