Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
barnabasss #16628 üzenetére
Te ezt ugye direkt csinálod?
-
hanati64
tag
válasz
barnabasss #16630 üzenetére
Hogyne, csak ne szappanozd be a hátát
-
törölt tag
válasz
barnabasss #16628 üzenetére
Vízálló! De az nem azt jelenti, hogy XY celsius fokot is túlél! Jelenleg még mindig egy Sony okostelefonról van szó és nem egy Justin Bieber-ről!
-
válasz
barnabasss #16620 üzenetére
Nekem egy ilyesmi tokom van, szinte észre se venni a telefonon, és legalább nem is vastagítja. (márcsak arra leszek kíváncsi, hogy a dokkolóhoz le kell-e szednem)
A telefont pont ott védi, ahol kell, és a csatlakozóknál se takar be.dekrer: Ok, mindegy, legalább megpróbáltam
Akkor marad az, ami az első hsz-ben van...
-
pit stop
addikt
válasz
barnabasss #16620 üzenetére
Nillkin-t ajánlani tudom, abból van több féle is attól függ mi tetszik.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #16604 üzenetére
A logika egyszerű! A víz a zsíros, ragacsos dolgokat csak maszatolja. Egy alap mosogatásból ez lejön!
Nyilván ragasztó esetében oldószerre van szükség. Ebből a leggyengébb a királyvíz!Na, jó nem!
Arcszesz, ablakmosó, ezek amik még relatíve nem kezdik ki a készülékházat. Persze nem fél napig!
-
törölt tag
válasz
barnabasss #16599 üzenetére
A ragacsra mióta használunk vizet?
Minimális alkohollal megáldott cuccot talán! Pl. arcszesz... -
törölt tag
válasz
barnabasss #16365 üzenetére
1. A Play mégis honnan tudná, hogy az adott usernek épp mire van szüksége?
Van aki fényképező b*zi, van aki zeneb*zi és így tovább. Ez nem a Telejósda!
2. Egyénenként változik, hogy kinek mi kell. Nekem például fejlesztői dolgok! Viszont Te hol használsz telefonról szervervezérlést? Gyanítom sehol! De vélelmezem, hogy titkosítórendszert sem futtatsz túlzottan telefonon. Na, látod én igen! Viszont ezt nem fogja a Play felajánlani. És itt, ha feldobnék egy kérdést, hogy milyen szervervezérlő progit tud ajánlani valaki android 4.4.2-re, hát érdekesen néznének...
3. Vegyük az alapfelállást! Van akinek a Google Maps alias Térkép untig elég navigálni. Viszont vannak emberek akiknek Igo, Navigon vagy hasonló kell. Ilyenkor a user kicsit kinyitja a szemét és megtalálja a keresőt!
4. Root szerinted mégis mihez kell? Mert a kérdésed amit feltettél nem analfabéta, hanem hülye! Ha kicsit olvasnál (és értelmeznél), rájöhettél volna, hogy a root az alaphangon a számítástechnikai rendszerekben a rendszergazdát / rendszergazdai szintet / rendszergazdai jogosultságot jelenti! Vagyis olyan szintű hozzáférést érsz el vele telefonon amivel a belső rendszer dolgokat tudod módosítani, törölni vagy amit akarsz.
Például android esetében rootolás után lehet dupla bootolást megoldani vagy alaphangon a rendszerben lévő programokat kihajigálni. De játékokhoz, illetve alkalmazásokhoz a hétköznapokba marhára nem kell root!5. Még egy utolsó reakció a kérdésre. Szerinted, ha a Google-be beírod, hogy "hasznos android programok" mennyi találatból szemezgethetsz?
S itt akkor zárásnak megjegyezném, hogy minden ilyen összeállítás szubjektív! Már csak azért is, mert van akinek a Winamp lejátszó jön be és azt ajánlja van akinek a PowerAmp. -
Smiro
senior tag
válasz
Én is jót nevettem, akkor mindenki örömködik
Szóval ha azt írod, melyik a legjobban ajánlott számológép, gk. hibakód kiolvasó, média lejátszó, szótár, könyvolvasó, vagy bármi, akkor kapsz autentikus választ. Ugyanígy játékok terén is, hagy ne soroljam a típusokat - sajnos már nagyon kinőttem belőlük, illetve bele sem...
Amennyit meg én szólok hozzá... viszont minden nap olvasok, okulok, és vagy jókat röhögök, vagy bosszankodom a stupidság miatt. Most már nem tudtam megállni, hogy ne válaszoljak, és a reakciódra ismét
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Komolyan, most mit vársz?
-
Deck
titán
válasz
Android alkalmazások és szoftver kibeszélő topik való neked nem ez.
-
Smiro
senior tag
válasz
barnabasss #16357 üzenetére
Erre nem csoda, ha beindul a pszichiáter...
Amilyen progira szükséged van és amilyen játékkal akarsz játszani. Tényleg fura, hogy csak azért, hogy "jelen" legyen valaki és több hozzászólást gyűjtsön, ennek érdekében értelmetlen kérdést is képes feltenni.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #16357 üzenetére
dekrer csinál ilyen listát az appokról, és lesz hozzá rövid leírás is.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #16276 üzenetére
-
daniel909
addikt
válasz
barnabasss #16191 üzenetére
elvileg az a jó az akkunak ha már ilyen 30nál felteszed tölteni. ha mindig csutkára meríted akkor hamarabb veszít az élettartamából persze ez több évet jelent, valszeg meg se lesz már a mobil mire érződne mivel 2 évente cserél egy átlag ember.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #16191 üzenetére
Semmilyennel. Csak ne merítsd le sosem kikapcsolásig.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #15937 üzenetére
Nem azért mert nekem gond.. Csak jönnek majd aztán mondják, hogy nekik meg pár óra alatt lemerül stb.. Sok lenne a félreértés.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #15935 üzenetére
Felhasználat függő..
Tehát vagy leírod a körülményeket, kijelző mennyit ment, beállításokat vagy semmit se. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
barnabasss #15904 üzenetére
Ezt azért így nem állítanám!
(bugg --> bug)
-
VeryByte
őstag
válasz
barnabasss #15893 üzenetére
Specializalt hardverre könnyebb szoftvert írni.
Más:
Az megvan, hogy március elején elvileg jön a KitKat? -
L4cKoO
csendes tag
válasz
barnabasss #15875 üzenetére
ez tuti?:S venni akartam egyet hogyne keljen mindig az ajtót nyitogatni töltés / adatátvitelkor (ezt az egy dolgot nem szeretem csak a teloba....:ASD
akkor nem eri megvenni? vélemények?? thx -
oliwire
őstag
válasz
barnabasss #15889 üzenetére
Ott is vannak hibás darabok, pont ma láttam egy eléggé idegesítő hibát, amit még sosem, egyedi lehet.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #15887 üzenetére
Nálam semmi ilyen nincs.
-
törölt tag
válasz
Én azért vettem droidos telót mert rühellem a droidot.
Ezért nem is írok soha ebbe a fórum témába. -
Deck
titán
válasz
Nagy ivó cimborák vagyunk.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
barnabasss #15738 üzenetére
Ha egy őserdőben vagy, ahol 99% a páratartalom, akkor kb egy nap, ha egy meleg, száraz levegőjű szobában, akkor percek kérdése.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
barnabasss #15735 üzenetére
Kiszárad, és jó lesz, nem kell aggódni!
-
Smiro
senior tag
válasz
barnabasss #15671 üzenetére
Ha a "sima" hátoldalas műanyagra gondolsz, a kollégámnak a samun olyan van. Szerintem nagyon jól néz ki, pár perc múlva meg tudom írni, hol vette és mennyiért - ha szükséges...
-
laszlolczka
őstag
válasz
barnabasss #15265 üzenetére
Bele köthetnek,de egy próbát megér.Veszteni valód nincs.
-
laszlolczka
őstag
válasz
barnabasss #15263 üzenetére
Sajnos már nem lesz.Ha esetleg szervizbe kerül akkor baj.
-
burgatshow
veterán
válasz
barnabasss #15191 üzenetére
Google Voice Input. Csak előtte vedd fel a magyar beviteli nyelvet, ha esetleg nem lenne.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #15126 üzenetére
Nagyjából azt tudja amit a stamina mód, szerintem erre a telefonra felesleges.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #15015 üzenetére
Elvileg ez: [link]
-
törölt tag
válasz
barnabasss #14969 üzenetére
14445-ös hsz-re hivatkozva írt.
áh..
tegnap még smmi, ma pedig akartam fotózni és szembetűnt az a három kis fekete pötty.
az mégis mi? a kamera nem piszkos!
képen jobb felső sarok... videon is látszik..
kép
video
ötlet? -
törölt tag
válasz
barnabasss #14955 üzenetére
Nekem mobilinternet, meg aut. szinkron állandóan megy,. Stamina mód nincs. Este wifi, youtube, és simán bírja egy napig.
Igaz, most rákattantam a dead trigger 2-re, így már nem bírja egy napig, de érthető is. A lényeg, hogy nálad valami user error lehet. Esetleg tedd fel a wakelock detectort, és nézd meg mi ébreszti állandóan a telefonod. -
Szarvas01
csendes tag
válasz
barnabasss #14955 üzenetére
igen... a facebook messenger az eszi a ramot.... azt tudom de itt pár oldalt visszaolvason egyit illetőnek a g+ miatt merült a mobil
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
barnabasss #14953 üzenetére
újraindítás után is ilyan facebook,twitter,goolge+ engedélyezve vannak ?? mert nekem ezek húzták az aksit háttárben mindig futottak
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
barnabasss #14951 üzenetére
nekem a 8 órás műszakot kibírja kb összesen 2órá netezéssel álandó staminában 30%-ot ha merül de ez beállítás kérdése
-
WuuWuu
tag
válasz
barnabasss #14945 üzenetére
vegyel s4et
problem solved
-
burgatshow
veterán
válasz
barnabasss #14941 üzenetére
Egész nap push, különféle alkalmazások, wifi/3g/4g éppen mikor melyik, egy napot kibír.
Ezalatt azt értem, hogy mire hazaérek olyan 6-9 óra között este addigra beesik 20% alá, de ennyi. Reggel pedig 8-9 között megyek el és természetesen a töltőről akkor szedem le.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14943 üzenetére
Ennyire nem kell hülyének lenni a telefonokhoz ennyiből
Helyesírás sem az erősséged látom..
Másnál elmegy az akksi 3-5 óra kijelző használatot is. Nálad nem.. szűrd le a következtetést..
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14941 üzenetére
Személyeskedést hagyd mert jönnek a modik
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14938 üzenetére
2óra folyanatos böngészés Chromeal gondolom wifin.. Ne csodálkozz a Chrome maga is rendesen viszi az akksit.
S4 sem bírja ki az egész napot ne állíts hülyeségeket. köszönöm
-
daniel909
addikt
válasz
barnabasss #14938 üzenetére
staminat kapcsold be. böngészés eléggé szívja.
adatszinkront kapcsold ki. takarékos üzemmodot nyomd be 30%tol. vagy root és ölj ki minden ...t ami szívja az akkut. -
Deck
titán
válasz
barnabasss #14768 üzenetére
Nincs olyan hogy egész napos használat mellett 45%on marad estére... A kijelző használat a lényeg. 2,5órától lehet akár 5 körül is. Beállítás kérdése is és, hogy mit csinálunk.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14764 üzenetére
Majd beáll ha új. Kijelző használat számít, és felhasználó függő az egész. Beállításokon is sok múlik stb. Kiemelt..
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14762 üzenetére
Nem hosszú. Kb 15perc az egész művelet. De van egyszerű egy klikkes root a 4.2höz amit majd kedden kipróbálok. Ha jó akkor 10perc se lesz az egész. Na meg csak egyszer kell végig menni rajta..
4.4hez is biztos ilyen lesz először jó darabig..
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14760 üzenetére
Kiemeltbe van ez is és minden. Olvasd el az egészet, de tényleg az egészet!
4.2es ftf lekap flashtoolal felflasheled majd a többi stb.. stb..
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14758 üzenetére
Akkor felrakod a 4.2öt rootolod majd felrakod a rootolt 4.3at.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14756 üzenetére
Kiemeltben van az is, hogy lehet rootolt 4.2öd.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14754 üzenetére
Oda van írva mi kell hozzá..
Rootolt android 4.2 (67es build) cwmel. Aztán, követed a leírást.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14752 üzenetére
Benne van a kiemeltben.. Minden részletesen.
Annál részletesebben nem lehet elmagyarázni.
-
WuuWuu
tag
válasz
barnabasss #14613 üzenetére
Az kemeny nalam ejjel 1%ot merul. Mondjuk wifi ki van kapcsolva
-
Yoshida
aktív tag
válasz
barnabasss #14619 üzenetére
Ez megmondja azt is hogy az Andorid rendszeren belül mi eszik.
-
Palesz191
aktív tag
válasz
barnabasss #14613 üzenetére
nézd meg hogy mi ette meg..
-
roti13
tag
válasz
barnabasss #14603 üzenetére
Mire gondolsz? Dokkoló vagy Adblock?
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14558 üzenetére
Elég sok van, kiemeltbe is ott vannak..
- felesleges appok törlése
- reklámblokkolás(viszik az akksit nagyon a reklámok)
- témázgatás, rengetek hasznos kiegészítők
- teljes backupok mindenről
- Gravitybox, Greenify stb..Ha rootolt a telefon ezeknek hála jobban bírja az akksi, gyors marad a telefon mindig ( Greenify [link])
Akinek nem rootolt a telefonja az szinte butított verziót használ.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14538 üzenetére
Kiemelt hozzászólás fenn. Minden benne van. Semmilyen kárral nem jár.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #14538 üzenetére
Felső leírás rész...
-
davidsz
senior tag
válasz
barnabasss #14524 üzenetére
Nekem volt Iphone4 ... Van most egy Z-m és egy Z ultrám.
A Z Ultrám cserélném le Iphone 5-re ... egy dolog miatt Nehézkes cipelés ... Z mellé pont jó egy i5.
Két telefont használok. Megvan az előnye és a hátránya mindkettőnek.
Munkára, amire nekem kell, arra jobb a Z. Az iOS talán a mentés részében jobb ... bár ha van Androidon Recovery-d, akkor már ez sem igaz.Az értékállóság nem egyenlő a tartóssággal. i5 kopik ... stb.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14524 üzenetére
Megbánni egy ilyen telefont mint a Z? Ez a hét vicce
Inkább helyesírási könyvet vettél volna..
-
törölt tag
válasz
barnabasss #14510 üzenetére
Visszavonom amit írtam, mivel ilyet írni Sony topicba netto trollkodás.
Szóval szerintem hülye vagy ha elcseréled, a Z mindennél királyabb, ne is várj ettől eltérő választ.
Kérdezd meg az I5 topicban inkább. -
Deck
titán
válasz
Eléggé..
-
törölt tag
válasz
Ha android fan vagy akkor hülyeség, minden más érv az i5 mellett szól.
Vagyis pontosítanék: az i5 jobban tartja az árát, a piacon most többet ér mint a Z. -
törölt tag
válasz
barnabasss #14504 üzenetére
Hát, akkor én a helyedbe újratenném SUS-al. Vagy akinek van jobb ötlete, majd megírja. Nem tudom mi lehet.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #14502 üzenetére
Az nem sok. Amik futnak, az mind kell?
-
törölt tag
válasz
barnabasss #14500 üzenetére
nem dehogy, pont, hogy ajánlott teljes formázást csinálni. Hát, akkor nem tudom mi lehet...
Annyira nem értek hozzá. Esetleg nézd meg a Beállítások-alkalmazások-fut menüt, ott mennyi a szabad memória, valamint látsz olyan alkalmazást, amit nem használsz? Mert ha látsz, azokat tiltsd le. -
törölt tag
válasz
barnabasss #14498 üzenetére
4.3 telepítése előtt csináltál teljes formázást?
Való igaz, nekem is kevesebb kicsit a szabad memóriám, de smooth a rendszer. mikor indítottad újra a telót, sztem 2-3 naponta ajánlatos. Viber nálam is megy. -
törölt tag
válasz
barnabasss #14494 üzenetére
Először is ne írj három hozzászólást mert itt hamar megharagszanak, máskor írd egybe ezeket, és 5 percen belül használd a szerkesztést.
Másodszor, a Viber nekem gyanús, régebben is sokat szidták amiatt mert fogja gépet és nagyon meríti az akksit.
Próbáld ki mi van ha leszeded. -
törölt tag
válasz
barnabasss #14488 üzenetére
Én pl kapásból letiltok pár alkalmazást, pl FB. Még root sem kell hozzá.
Egyébként tudom semmit nem mond el, de én 2000 ponttal többet kaptam 4.3-ba, mint 4.2-be. Azért ez csak bizonyít valamit.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #14488 üzenetére
Nincs fent olyan alkalmazás ami gyilkolja?
Task killer, stb? -
Deck
titán
válasz
barnabasss #14479 üzenetére
Minden gyorsabb lett és simább.. Nálad user error van. Erről nem a rendszer tehet. Nálam több mint 100 app van fenn de gyors és smooth minden.
-
Deck
titán
válasz
barnabasss #14474 üzenetére
Mi lassú nálad?
-
törölt tag
válasz
barnabasss #14474 üzenetére
-
roti13
tag
válasz
barnabasss #14464 üzenetére
Indikátorok, ha rózsaszín vagy piros lenne akkor azt jelenti beázott és ugrik a garancia hacsak nem rossz a szigetelés
-
daniel909
addikt
válasz
barnabasss #14464 üzenetére
Wut
-
daniel909
addikt
válasz
barnabasss #14437 üzenetére
1 napot kb 35%-al zárok. hozzá teszem a kijelzőt alap esetben 4-5 órát használom egy nap mivel munka közben nem kell.
böngészés, viber, wacapp, fb messenger, zene. nagyjából. néha játék. 4.2.2de le tudnám meríteni 2 óra alatt is ha akarnám, azért oda figyelek rá h kibírja a napot. viszont a wifi megy 0-24, mobilnet az pedig napi 2 órát kb. szinkronizáció ON, igazából csak 29% alatt kapcsolja ki a teló magától.
szóval amit már más is elmondott: a kijelző eszi az akkut de nagyon. ha az ki van kapcsolva akkor alig merül.
-
törölt tag
válasz
Ismered a "használatfüggő" fogalmat? Na, ha még nem akkor tanuld meg!
-
Deck
titán
válasz
Visszaolvasás.. Kiemelt.. Chrome és a Messenger nagyon viszi az akksit ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest