Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabee265
csendes tag
[Háttér]
Akkor itt van linként a háttér beállíto app.
raziel01: Köszönöm.
És mégegyszer bocsi a tudatlanságomért.
Nektek nem kopik a műanyag keretről a bevonat? (egyik ismerősömnek a sarkoknál elkezdett kopni. Vagy ez csak az ő szerencsétlensége?) -
raziel01
veterán
Nem tudom amúgy, hogy egy fórumos vita után miért akar mindenki elbeszélgetni személyesen a másikkal.
Ilyen miatt képesek egymást összeverni az emberek?A másik, hogy szomorú, hogy Galaxy névvel mindent szart eladnak és veszik is, mert sokan úgy vannak vele, hogy Galaxy akkor biztos, hogy jó. Munkatárs csajszi is megvette, azt hitte milyen jó lesz, most meg folyamatosan szidja, hogy lassú, nem tud semmit, sokat akad=szar az android.
Az tény, hogy az igazi android élményhez nem árt legalább 512 MB RAM meg egy 2 magos proci, normális kijelző.
Android forever. Sose kéne más. Főleg, hogy már ~25 megvásárolt app-om van. Iphone-nak régen tetszett a smooth-sága de jobbféle androidos telók is hozzák azt a szintet és szabadabb az ember.
-
tsabee265
csendes tag
Végre gép elé kerültem akkor leírom hogy gyári launcher alatt ezzel a progival https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh lehet háttérképet beállítani úgy hogy eredeti mérete marad a képnek!
-
davidsz
senior tag
Ma megvettem a gyári Sony dokkolót:
Doboz tartalma:
- dokkoló aztán csókolom -
jtasi
csendes tag
végeztem a telefonálással és nem tudom letenni.nem szakitja meg a beszélgetést.Ilyet még egy telón sem tapasztaltam.
-
Deck
titán
Maradok csak ebben a topikban meg a P-ben. Az Xperia Z topik legalább minőségi és jó arcok vannak itt
Kedden kapom a dokkolómat 7ezerért. Gyári fekete. Ennyiért megéri
-
Deck
titán
Hát srácok vicc az az Xperia SP topik.. Úgy osztják az észt, hogy fogalmuk sincs.
Aztán, ha igazad van megy a személyeskedés..Törölhetem az aláírásomból az ncore részt.. Kár, hogy nem futhatok össze vele személyesen..
Elbeszélgetnék veleMa Sétálok át a zebrán erre látom, hogy egy csaj nyomogat egy Samsung Galaxy Y-t. Ebben semmi különös de rajta volt még a matrica amin a telefon neve van az android figura meg minden és úgy használta utcán.
-
jtasi
csendes tag
Sziasztok!Pár napja vettem ilyen telót.az a gond vele,hogy beszélgetés utánnem lehet kikapcsolni a hívást.Mitől lehet?Tudna valaki segíteni?
-
Szombó
senior tag
válasz
naturepalmer #8660 üzenetére
Pl.Így.[link]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Itt? Senkinek.
-
Deck
titán
válasz
Ott a pont
-
Smiro
senior tag
Lányom gépén 2 kamerakosz jött elő
Mennyi idő alatt javítják? Érdemes-e Pesten csináltatni, vagy ilyen "apróság" a helyi szerviz műhelyében történik? Pont most vettem neki bele egy 32 Gb-os kártyát, mert menne nyaralni. Mondjuk ettől mehet, fotózhat is, de ha hamar kész, csak beadnánk. (engem jobban bosszant, mint őt
-
davidsz
senior tag
-
davidsz
senior tag
Szaisztok!
Feloldókóddal függetlenített készülék (amúgy T-s) frissítés után visszazár?
Ebben az esetben hogy kellene frissíteni, független softot tenni rá?Szolgáltatót vált a cég Hivatalosan nemsokára, ezért megy a varia.
-
SonyNex7
senior tag
Hát az már sokkolóan sok
!
Hogy rakható fel sok mokolás nélkül?
Luncherrel mennyire lessz átlátszó?nincs egy képed vagy videód?
Jól látom a t-mobile oldalán nem vehető meg kamatmentes részletre előfizu nélkül?Nekem eco díjcsomaggal kellene
Mert utána azt megszüntetem és megyek flottába.. -
SonyNex7
senior tag
És ha felraktam akkor az belül beállítás mennyire egyértelmű?teljesen átlátszóvá tehető?nincs erről kép vagy videó esetleg?A kékes színű háttér ami az új Z ultrán látszik felrakható valahogy?
Illetve azt hiszem a a fakóságról nem írtál még!?
Érdemes megvárni a IFA hátha bejelentik azt a bizonyos honamit?
köszi -
Deck
titán
válasz
BanditAkos #8619 üzenetére
Cordon? Hívd fel őket.
-
SonyNex7
senior tag
Köszönöm a gyors választ!
Mennyire bonyolult egy ilyen csere az apexre?
Jár gari vesztéssel vagy ilyesmi?
Az uj xperi Z ultra főképernyőjén látható kékes háttér felteheő rá?
Mi a vélemény e helyett a Htc one-ról,Huawei ascend p6,xperia sp,vagy lg 4x HD vagy optimus G esetleg egy iphone 5vagy vmi nokia? -
BanditAkos
csendes tag
Tudja valaki, hogy pontosan hol lehet a fóliát kicseréltetni a telón?
-
Deck
titán
Rendeltem dokkolót. Innen: [link]
Csak 7ezer. Megkérdeztem eredeti! Tehát max 1800al tölt. Alig várom, hogy megjöjjön
-
Deck
titán
válasz
SonyNex7 #8607 üzenetére
Lecseréled a gyári launchert pl Apex-re és nem lesz ködösség.
Én 4col-ról váltottam 2-3 nap alatt tök természetes lett az 5colt a 4 meg már nagyon pici nekem. Az 5 az ideális méret szerintem.
Van rajta fólia elől, hátul. Vannak videók is. Tapétavágó késsel neki estek és csak a fólia sérült. De ha bármi lenne vele ingyen cserélik. De a Gorilla Glass2 és a Dragontrail üveg magáért beszél.
Nincs fájl méret korlát és 4-9gb-os filmek közt nézek HD filmeket.
Érdemesebb lecserélni. Nekem mh1c headsetem van volt ára de hifis és össze sem hasonlítható a kettő.
Csak oldalról szar, szemből tökéletes. Én úgy is csak szemből nézem a telefont tehát engem nem zavar.
Ajánlom elolvasásra a kiemelt hozzászólást!
Remélem minden kérdésed megválaszoltam.
(#8608) nyakoati A kernel flash kb 2mp nálam.
-
Zsmester89
őstag
Mi ilyen dokkolót rendeltünk (egyből kettőt). Tény hogy 1000-es nem pedig 1800-as, de van rá egy éjszakája ált. hogy feltöltse, napközben pedig mivel nem használok tokot, ebben pihen a telefon.
Nekem is jó lenne, ha mobillal tudnám irányítani az lg tv-m, de sajna nem wifis, így nem tudom belőni.
Most a chrome tv stick-et várom, 35 dodó, hdmi-be kell bedugni és mindent lehet a tv-n irányítani ezzel, meg ugye plusz szolgáltatások, stb... A legfontosabb számomra, hogy a telefonnal, tablettel is be lehet kapcsolni a tv-t. -
NY_A
őstag
Nem tudom felflashelni a 10.3.A.0.423 kernelt. Nem értem mit csinálok rosszul.
Starrt flashing
Processing loaderDe nem csinál tovább semmit.
Na most elindult, most 1%. Ez ilyen lassú?
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok!
Most szeretném megvenni életem első okos telefonját és lehet hogy a Z lesz az de lenne 1-2 kérdésem ha tudtok válaszoljatok.Köszi
Ha belépek a menübe akkor olyan ránézésre mintha az ikonok és gyönyörű háttér között egy ilyen tejszerű,ködös fal lenne ami körbe veszi az ikonokat,de amíg a főképernyőről simán jobbra lapozva(azt hiszem multitasking) nincs meg ez a homály .Ez normális?Ki kapcsolható vagy állítható?(feleségemnek sony u tipus van ott, olyan mintha ez a dolog nem lenne ilyen erőteljes a z-hez képest vagy ez csak a fotokon látszik igy?)
Mivel ősi kagyló motorolám van mennyire,ill mennyi idő allatt szokható meg az 5" méret,mert első ránézésre nagynak tünik?(190cm,100kg)Vagy sose szoknám meg csak megbánnám...?
Létezik-e olyan fólia rá ami nem rontja a telefon esztétikáját-mivel gyűjti az új lenyomatokat-de taszítja az őket,vagy csökkenti-e azok észlelhetőségét?
Maximum mekkora méretű FullHd filmet játszik le?(pl egy 2oGb teljes filmet elvisz ha Sd kártyára másolom?)
Gyári fülessel mennyire jó a hangzás, mert sokat használnám zenélésre meg filmnézésre?Érdemes cserélni egy komolyabb kategóriára?
Az oldalról való betekintési szög miért ennyire fontos mindenkinek ha egyszer szemből nézem a telefont?Tényleg ennyire zavaró?Van ennek bármiféle negatív hatása a mindennapi használatban?Mennyire érzékelhető a fakóság mind színhúségileg mind ha más telohoz hasonlítom?
Köszi -
Smiro
senior tag
Cimbim kérdezi, hogy tiszta telepítéshez -frissítéshez - milyen visszaállítás kell? Gyári visszaállítás és utána érdemes frissíteni? Nekem nem volt sok cucc, így simán ráhúztam reggel a frissítést, de neki elég sok cucc van már fent. Még 4.2.2-re sem frissített, de most már nem bírja kivárni a 4.3-at. Gondolom, telefonszámai nem tűnnek el a visszaállításkor...
-
NY_A
őstag
Az összefoglalóban említett ROOT Fix-re miért is van szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- SzoftverPremium.hu
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest