- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
válasz
Steve198310 #29258 üzenetére
Talán ez majd segít ![link]
-
mihaly13
tag
Az én telefonom blokkolva van és megkaptam a Sonytól a feloldó kódot ,de az a Android SDK program egy kész katasztrófa egy fél napig bütyköltem vele és nem jutottam semmire vele ,közben átnéztem egy tucat fórumot is és egy nagy semmi ,tud valaki egy egyszerűbb programot vagy más megoldást .
-
mihaly13
tag
Egy kis segítség kellene az én telóm nem engedi az " ismeretlen források "bekapcsolását mit lehet tenni -loli 5.1.1 . Előre is köszönöm.
-
mihaly13
tag
Segítségre lenne szükségem ,van egy Xperia Z telóm és hogy mit művel ilyet még nem láttam : el kezd ugrálni a kép jobbra-balra beugrik a Googlel el kezd bele írni mintha valaki irányítaná le blokkol ,ha újra indítom akkor újra jönnek a nyelvek stb. stb. nem tudom hogy mit csináljak vele . Újra telepítettem ,javítottam Xperia Companion és Flashtool-al is semmi változás ,lehet valamit csinálni vele vagy kuka .
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest