- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark023
tag
válasz
#40351744 #29227 üzenetére
Nos, az aksi jobban merül ez tény, viszont újraindítottam már párszor. Direkt megnéztem a futó alkalmazásokban is, hogy nincs e valami olyan process amit szétcsesződött volna. De semmi jele ennek. A baj az,hogy be is ragadna, akkor akadozna a teló is, amit egyáltalán nem csinál. Viszont egy Deck Heroes játéknák pl ami sima 2D semmi pucc, ahogy melegszik, úgy kezd lassan akadozni, tehát visszaveszi a teljesítményt a túl.meleg. szabályzó.
Szervizben, nem rég volt egyébként kb 2,5 hónapja, mert a képernyő bal felső sarkában a töltő résznél beégett a kép. illetve a felső műanyag rész elkezdett leválni. Tehát majdnem egy komplett csere volt, kivéve az aksit. De küldök képet róla. Amúgy mindíg kiszoktam lőni a háttérben futó progikat a sima Droidos alkalmazáskezelővel.
Pont emiatt küldtem el szervizbe mert nem találok olyan telefont amire azt mondanám, hogy költök rá és jobb ettől.
Egyébként nem szoktam tokban tartani, mostanság, hogy nyár van. De küldök egy screenshotot.
A válaszokat köszönöm: Jumapili
-
Mark023
tag
Sziasztok!
3 napja irtózatosan elkezd melegedni a teló a kamera rész alatt picivel. Olyannyira,hogy égeti is akezem. Az Aida szerint azaksi 43,5 de a többi kis szenzor 80 fokot is mutat. És csak sima böngészés van. Semmi videó. Stb. Nagyon zavaró. Garancia most járt le. Megoldás? Vagy hasonló ilyen tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest