Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29298 üzenetére
Nekem is volt Z-m, ami most páromnál szolgál és már 3 éves lesz októberben. Én beletettem vizbe, csap alatt mostam, fürdőben is voltam vele klóros vízben, de ilyen, vagy ilyen jellegű baja soha nem volt. Mondjuk mostmár nem merném alátenni, mert az USB fedélről teljesen leesett a kis gumi szigetelés. És már egyszer cseréltem rajta, de lehet, hogy kellene mégegyszer, mert az ajtó sem záródik már teljesen síkba.
-
Detached
csendes tag
válasz
BUZZLGHTYR #29298 üzenetére
A tenger alatt jaro is csak akkor vizallo ha be van csukva az ajtaja...
En soha nem vittem vizbe, inkabb csak ugy fogtam fel h egy alapos esoben sem kell felteni...
Tobb elvarasom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OpenMediaVault
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest