- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
őstag
válasz
Dino69 #17121 üzenetére
Megvárom az OTA-t, sajnos amióta az új Windows 10 build van fent (1511), sehogy sem tudom összehozni, hogy a gépem ne SD kártya módba ismerje fel a telefont (ezáltal Sony PC Companionnal se tudom lefrissíteni, nem enged USB csatlakozás közben átváltani Médiátviteli módra, csak ha lehúzom a kábelről, de ha meg úgy dugom rá, istennek se ismeri fel). Csak ezért újrarakni meg nem fogom.
Btw Telenyomor függő a telefonom. -
waccamár
senior tag
válasz
Dino69 #16748 üzenetére
Az átlátszód rendelted? Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon hogy fog kinézni neked. Nekem sajnos undorítóan besárgult. Próbáltam mosogatószerrel elmosni, nem segített, mosogatógépbe is beraktam, az sem szedte le róla... Úgyhogy levettem róla. De egyébként tényleg a legjobb tok, előző telómon is az volt már. Írtam is a Ringke-nek, hogy mi a helyzet, de nem hatotta meg őket a panaszom. Annyit mondtak, hogy igen, besárgulhat, és próbáljam meg elmosni. Nagy segítség.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Dino69 #16748 üzenetére
Nekem is nem rég jött meg egy új, fél év után az előző meg lett gyapálva. Használtam mostanában vékony tokot, megszerettem azokat is nagyon (0.2 mm). Féltem, hogy furcsa lesz. De nagyon szép benne a tele, nagyon tetszetős tok :ddd
Fagyi: Menj ki a sötétbe, kapcsold be a zseblámpát a telón. Nagyon szép lesz úgy a tok, szépen világítani fog az oldala
-
-
-
NavySeal
senior tag
-
Namost az akku az Alpha-ban teljesen jó.Sok telóm volt,idén "csak" a Z3c a nyolcadik
,tehát van mihez viszonyítanom.Szóval a chip miatt keveset fogyasztott,hiába 1800-zas a telep benne,simán ment a 1-1.5 nap nálam.Bírta volna a 2-tőt is.Egyformán használom/használtam mindet.Mobilnet,wifi,bluetooth,szinkronizálás,stb...mindig bekapcsolva.
A vételi képessége átlagos volt,nem mondanám,hogy gyenge.A lumia 930,i5s,ezekkel egyszinten mozgott,mondjuk ezek is fémkeretesek.Számít az is,hogy nem műanyag.
Összességében,nem rosszabb,mint a Z3c,de nem is jobb.
Sebességre ugyanaz,mindkettő.
Csak azért váltottam,hogy kipróbáljam "ezt is".
Tetszik a forma,a mérete,és a hardver.
Most úgy vagyok vele,hogy marad sokáig... -
-Valinas-
senior tag
Ha a zeneadatok frissítésénél kiveszed a pipát az "átnevezés" vagy valami ilyesmi (egyetlen opció) alól, akkor csak ahhoz keres borítót, amihez nincs, és nem nevez át semmit, nekem úgy bejött... Szerintem ha nem akarsz ID3 tagekkel (mediamonkey, musicbee, mandarin) foglalkozni, próbáld ki, hogy áthelyezed a zenéket egy másik mappába, hátha úgy már nem ismeri fel őket.
-
Ezúton kérek előre is elnézést mindenkitől, de szerintem akinek nincs az okostelefonján tasker és root jog, az egyszerűen lebutítja a telefonja képességeit a saját képességeire.
Mivel zárt BL mellett is lehet spec romot, root jogot és ehhez tartozó extra szoftvereket telepíteni, egyszerűen nincs ész érv amellett hogy miért ne használná ezeket valaki, kivéve azt hogy az illetőnek fogalma sincs miről marad le.(#7301) icecave
Nem, igazából nem nagyon zavar a csuklás sem, és a mobilneten "elpazarolt" sávszélesség sem. Okos telefont használó, használjon olyan böngészőt amely vagy a képek letöltését, vagy azok méretét (Maxton pl.) tudja korlátozni ha lassú vagy kicsi csomagja van.
Teljesen szabályos post volt, a képlink hivatalos PH! által megadott formátumában. -
VincentV
csendes tag
Már nekem is jó lett.
Azonban azt senki nem írta sehol, hogy a megfelelő driverek a flashtool saját mappájában vannak és onnan kell telepíteni egyenként amelyiket akarom.
Ezt nem árt tudni annak, aki nekikezd a dolognak.Viszont szomorúan vettem tudomásul, hogy továbbra is meddő maradt a telefonom mert még mindig nem tud eredményesen párosodni a gépemmel így már csak a LP-ban reménykedhetek
-
fPApi
őstag
Kis utána olvasással hamarabb meg lenne a megoldás, mint várni a kérdésre a választ (pl. a play egyik hozzászólásában is ott van).
De ha ez gond: a biztonsági beállítások/eszközkezelők résznél lehet "deaktiválni" és utána már lehet törölni.
Csak azért tudom, mert én is kipróbáltam, és mivel nekem sem jött be, leszedtem. Hosszas próbálkozás után nekem legjobban a C Locker jön be. -
brazor
tag
A beállításokban van egy tesztelő ahol a legalapabb dolgokat megtudod nézni hogy működik-e beállítások -a telefonról - diagnostics - készülék tesztelése. A nyomás teszteléshez pedig beirod hogy *#*#7378423#*#* itt azt is megtudod nézni hogy független-e a készülék ha későbbiekben rootolni akarsz.
-
vazzz
őstag
Ez így igaz. Defy óta állandóan romolgatok, azóta 4 féle telóm volt, (i9070, s4 mini, nexus 5, g2 mini) mindegyikből jóval többet ki lehetett hozni, mint amit a gyári rom tudott. Jelen esetben még a root sem mozgatott meg, ez még nekem is meglepő. Persze, ha véletlenül a lolipoppal hazavágnák a telót, még mindig ott a lehetőség a custom romokra, amit ki is fogok használni, de perpillanat ez a téma sem hoz lázba. Nem tudom elképzelni, hogy ettől lehet gyorsabb, az a pár feature nem létfontosság (még), ami a root, vagy a custom rom által elérhetővé válik.
-
Harlequin
tag
-
umfrider
senior tag
Én filóztam rajta. Samut soha, de az Alpha mégis megrendített egy cseppet. Végül az akku-idő és az, hogy Sony vs Samsung meggyőzött. No meg szerintem a z3c-nek van presztizsértéke. Persze ez nem feltétlen döntő, de mégis csak egy Samsungról van szó.
Ha pedig szükséged van a vízállóságra, mint fícsör, akkor nosza!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 14,Midnight,128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest