- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
Tacsilaci #19963 üzenetére
Szerintem nem!Hol kellet volna?
nem tudom ez melyik flashtool verzió, de ITT VAN a wipe opcióÉs ilyenkor mi van?Újra kell telepíteni?Ilyenkor olyan mintha csak frissitettem volna a rendszert?
Nem tudom mert én mindig bejelöltem. Nincs abban tapasztalatom,hogy lesznek-e fennakadások. -
Dino69
aktív tag
válasz
Tacsilaci #18839 üzenetére
Kb 3 napja van fent, vagy hogy, de eddig stabilnak mutatkozik. A wifi is stabilabb az előzőkhöz képest, és a bluetotoh is. Viszont a telefonkönyvnél az utolsó számnál egy másodpercig csak a számot mutatja, aztán vált névre. Kb ennyi bugot vettem észre.
Az akksi egy pindurit kevesebbet bírja, de itt még nincs benne a stamina mód, viszont van akkumlátorkímélő mód.
Ezek várhatók még a következő lépésben: [link]
-
-
DonDragonka
őstag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tacsilaci #11087 üzenetére
Én most gyorsan próbából készítettem egy timeshift vidit samu class6-os SD-re.
Mikor átváltottam a timeshift-re be is dobta át akarom-e állítani belső memóriára, de csak azért sem pakoltam át.
Felvettem kb. 8 másodpercet, majd leállításkor kínálta válasszam ki a lassítani kívánt területet, amit kijelölve szépen dolgozott és elmentette.
Mivel QuickPic-ben visszanézve a "végeredményt" nem vettem észre a timeshift hatást, nekiálltam még egy felvételnek. Itt 10 sec környéke került rögzítésre és itt már kijelöltem az egész felvételhosszt lassításra. Ezt is szépen mentette.
Mivel ennek visszanézése közben sem vettem észre lassítást, elindítottam az alap videó alkalmazást, ahol láttam, hogy 2 x 2 vidi figyel felvéve, melyből 1-1 a normál és 1-1 a lassított verzió (kis origami madárka ikonnal jelölve).Meg is néztem mi újság QuickPic-ben, ahol egy másik, Timeshift nevű gyűjtőmappában megtaláltam a hiányzó szerkesztett timeshift videókat.
Szóval nézd meg mennyi hely van az SD kártyán (nálam 2,35 GB volt szabadon), mert Class6-osra is tud menteni
Szerk.
Most olvasom, másnál is előjött a jelenség. Lehet nem üres hely probléma lesz?
-
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Tacsilaci #10747 üzenetére
[link] Ezt használom, még Arni javasolta itt a fórumon, meg vagyok vele elégedve, rögtön látod az utolsó feltöltés óta eltelt időt illetve, hogy mi mennyit zabált szintén az utolsó feltöltés óta.
(#10760) Williamgrant :Továbbá még root jog sem kell a fenti alkalmazáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest