Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
válasz
Williamgrant #15826 üzenetére
Megkérdeztem a Cordon ügyfélszolgálatot sajnos ezt válaszolták:
Garanciális javításhoz szükséges a vásárlást igazoló számla, illetve a készülék jótállási jegye.Üdvözlettel:
Ügyfélszolgalat
CORDON ELECTRONICS HUNGARY
Phone : +361 2315000
FAX : +361 2720709
Address : 1045 Budapest Szechenyi ter 9.Bár úgy lenne ahogy mondod
-
kazanka
őstag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne.Gyári garis telefonnál mi kell a garanciális javításhoz?Elég az imei,vagy kell a garanciapapír és számla vagy csak a számla is elég?
-
-
kazanka
őstag
válasz
coolrob #4348 üzenetére
A fórum azért van hogy az ember a véleményét leírja,az hogy ki hogy látja a dolgokat az mindenkinek magán ügye.Nekem ez a véleményem,neked más,ezen nem fogunk összeveszni.Amit a Sonyról írtál az eleve kizárt,mert ha egy gyártó egy terméket legyárt, azért köteles a törvényben előírt felelőséget vállalni.Amennyiben egy gyártási és imei szám a gyár nyilvántartásában szerepel az az Ő terméke a konzekvenciákkal együtt.Csak azok amikről mi beszélünk nem a Sony termékei,maximum az alkatrészek.
-
kazanka
őstag
válasz
coolrob #4345 üzenetére
De teljesen komiolyan gondolom! Ahogy mondtam a kiskínai megveszi a gyár harmad és negyedosztályú alkatrészeit,felvesz X embert elindít egy hajót és mire Amszterdamba ér kész a dobozolt telefon:Az hogy a Sony szervízben milyen emberek dolgoznak az a készülék minőségét nem befolyásolja esetleg a javítás után.
Lehet hogy a HTC is ezért vitte a szervizelést a Csehekhez sajnos. -
kazanka
őstag
válasz
grkalimari #4337 üzenetére
Szerinted miért van 60-70 ezer Ft különbség a két telefon között akár egy bolton belül is?És a Sony miért nem vállal rá garanciát? A megértés kedvéért elmondanék egy történetet,lehet hogy az időtávlat miatt sok fórum tagnak,nem biztos hogy ilyen személyes élménye van.1987-88-ban adtak valutát hogy az emberek nyugatról vagy a jugóktól műszaki cikkeket tudjanak hozni/a lényeg természetesen nem ez volt,hanem hogy a valutatartalékot el tudják lopni/Ki mentél Ausztriába és megvetted fillérekért pl.a Videómagnókat.egy év használat után, már mikor nem volt rá garancia,tönkre ment a fej,tönkre ment a mechanika/nem adta ki a kazettát/meg hasonlók,az alkatrész pedig többe került volna mint egy új gép..Egy sorozatgyártásnál nem minden alkatrész 1 osztályú.Az első és másodosztályt a gyár beszereli a saját termékébe,a harmad és negyedosztályú alkatrészt pedig eladja,aztán egy pincében vagy egy hajón a kiskínai csinál neked egy Sony telefont.Ezért az árkülönbözet és ezért nem vállal rá a Sony garanciát.SZERINTEM!!! Azért vannak a fórumon nálam sokkal okosabbak akiknek más a véleménye,csak a kérdésekre a választ nem tudják.Jönnek hátulról hogy ez szürke import,hogy nem fizetnek áfát meg hasonlók.Akkor Te ha tudod ugyan olyan bűncselekményt követsz el azzal hogy megveszed mint aki eladja,És mivel bűncselekményből származik bármikor elkobozható
-
kazanka
őstag
válasz
muchacoado #4339 üzenetére
A szolgáltatók által forgalmazott telefonok természetesen tiszták és megbízhatóak.
-
-
kazanka
őstag
válasz
LouiS22 #4225 üzenetére
Nem értem mire gondolsz.Nem csodálkozom semmin,nem csaptam be senkit.A telefon összes hibáját megcsináltattam úgy adtam el.Vettem kb 40 ezerért ráköltöttem vagy 25 ezret és eladtam 45 ért egy tökéletes telefont,gyári szoftver nélkül.Jó bolt volt.Később megbántam,hogy nem küldtem be az e-Care szervízbe,egy próbát megért volna,legfeljebb nem csinálják meg. Az ember hall sok mindent lehet hogy a fele baromság,pl.ez is hogy a garanciához gyári szoftver kell.Túl vagyunk rajta
-
kazanka
őstag
válasz
umfrider #4219 üzenetére
Vettem egy HTC Desire HD-t használtan egy főzött rom volt rajta.Nem volt egy igazán hobátlan készülék,a hangerőt csak szoftveresen lehetett felfelé vinni az egyik hangszódó nem szólt,nem volt jó a térerő,gondoltam megcsináltatom mert még vot rá gari.Vissza akartam tetetni az eredeti szoftvert,de senki nem tudta pedig még Pestre is felküldtem valami guruhoz a végén az eBay-n vetettem alkatrészt aztán megcsinálták.nem akartam a szervízben cigánykodni,pedig akkor még Magyarországon szervizeltek. Úgy adtam el.
-
kazanka
őstag
válasz
umfrider #4146 üzenetére
Az úgy volt hogy volt egy M8-am.nagyon szerettem,de a kamera miatt az m9-re gondoltam mikor jött egy srác hogy adna egy olyan z3c-t amit aznap hozott ki a vodafonból egy Töréskáros telefon cserére,és ad 25 ezret.
Mondtam neki hogy ha hívatalosan kifüggetlenítjük semmi akadálya. Így került hozzám,egy darabig a szekrényben volt aztán elkezdtem használni,mire már megszerettem volna jött egy ajánlat eladtam és vettem nagyon jó áron egy S5-t és még maradt is 20 ezrem.Így aztán már van 45 ezrem/ha az asszony el nem költi/ meg egy S5-m az M9-re.Szerintem azért hogy eladtam még nem kell rögtön kitörölni a gépből a Z3Compact fórumot. -
kazanka
őstag
válasz
muchacoado #4061 üzenetére
nem tudom.
-
kazanka
őstag
válasz
muchacoado #4059 üzenetére
Mert rosszul állítottad be.Beállítod egy neked tetsző fényerőre és azután kapcsolod be az autómatát.A beállított érték lesz a minimum fényerő
-
kazanka
őstag
válasz
Expendable #4042 üzenetére
Én is általánosságban,mert van itt egy srác aki kínai meg honkongi cuccokat rendel,láttam már a cuccait nekem nem kellene,inkább a haverommal rendeltetek Szoboszlón, pedig itt nem is kellene rá várni.
-
kazanka
őstag
válasz
Expendable #4039 üzenetére
Nekem más a véleményem mert nekem van összehasonlítási alapom,de azért nem veszünk össze
-
kazanka
őstag
válasz
Expendable #4029 üzenetére
Ja és hogy a kínaiak ráírják hogy Sony az azért nem biztos.
-
kazanka
őstag
válasz
Expendable #4026 üzenetére
Csak a kiskínai küldi esetleg ingyen,ott meg a minőség és az eredet kérdéses,én általában az angoloktól szoktam rendeltetni,talán az eredeti, de ott 1000ft körül van a posta.
-
kazanka
őstag
válasz
MultiDoodad #3988 üzenetére
És nem is biztos hogy most van neki készleten.Itt a hardveren meg kell nézni a hirdetéseket
-
kazanka
őstag
válasz
MultiDoodad #3976 üzenetére
én tőle vettem:http://hardverapro.hu/apro/sony_xperia_z_ultra_z1_z1_compact_z2_z3_z3_compact_magnese
-
kazanka
őstag
válasz
MultiDoodad #3976 üzenetére
Szerintem mindegy milyet veszel,egy a lényeg ha tokkal akarod használni,figyelj rá hogy ne kelljen mindíg leszedni.
-
kazanka
őstag
válasz
MultiDoodad #3970 üzenetére
Páran panaszkodtak erre a problémára szerintem a tok nem megoldás mert az ajtóknál ki van vágva így nem tart semmit.Vissza kell vinni a boltba.
-
kazanka
őstag
válasz
geccoblaze #3893 üzenetére
Szerintem örülj neki hogy ilyen,mert nem szakítja ki a csatlakozóaljzatot a telefonból.Az a mágnes pontosan elég.ahhoz amire kell
-
kazanka
őstag
válasz
muchacoado #3824 üzenetére
Ez alatt biztos hogy nem kapsz csak gagyit
-
kazanka
őstag
Régebben így volt most nem tudom hogy működik.Nekem a Vodafon adott számlát és külön garanciapapírt mindkettő le van pecsételve és alá van írva.Karácsony előtt vettem egy TV-t az Extreme Digitalban a dobozra rá volt ragasztva egy műanyag tasak benne volt a lepecsételt és aláírt számla és ugyan úgy a garanciapapír.
Ezt azért írom le mert a fiamék ugyan ott vettek egy tv-t a garanciapapír le volt pecsételve és alá volt írva,viszont a számla nem.reklamáltunk,erre írták vissza amit az előbb írtam hogy az E számla pecsét és aláírás nélkül is érvényes.Ennyit tudok neked elmondani,de ha írsz a fogyasztóvédelemnek szerintem megválaszolják.Nem szeretnék senkit félrevezetni. -
kazanka
őstag
válasz
MultiDoodad #3781 üzenetére
Szerintem nem mindenben jobb a Sony de a zenében mindenképp
-
kazanka
őstag
válasz
Janika-1982 #3518 üzenetére
Az enyém 44759 attól is függ hogy a ram mennyire van leterhelve
-
kazanka
őstag
válasz
geccoblaze #3472 üzenetére
Vízzel nem próbáltad? vagy a Tixós múdszert?
-
kazanka
őstag
válasz
Tav-Csoves #3416 üzenetére
A helyetekben én megpróbálnám inkább a "trobi28" fórumtárs által ajánlott telefont,amivel még gurítani is lehet az biztos bírja a strapát, sajnos egyenlőre nincs róla link.
-
kazanka
őstag
válasz
geccoblaze #3396 üzenetére
az enyém 44759
-
kazanka
őstag
válasz
Janika-1982 #3355 üzenetére
Megkérdezhetem honnan való a telefon?
-
kazanka
őstag
Én ezt rendeltem meg feketében:http://www.ebay.com/itm/Luxury-Aluminium-Metal-Bumper-Push-pull-Cover-Case-For-Sony-Xperia-Z3-Compact-/171556366391?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27f18e6837
-
kazanka
őstag
válasz
geccoblaze #3332 üzenetére
Gondolom Pay Pal-o keresztül?
-
kazanka
őstag
válasz
Quasi_modo #3327 üzenetére
Igen csak arról volt szó hogy hogy lenne a legolcsóbb normális TELEFONT /nem bolti garanciás szemetet/ venni?
-
kazanka
őstag
válasz
Quasi_modo #3324 üzenetére
Azért is nem veszek telefont.
-
kazanka
őstag
válasz
Quasi_modo #3324 üzenetére
Flottás vagyok tizenpár forintos tarifával.
-
kazanka
őstag
válasz
fullmanytime #3271 üzenetére
Nem baj így tudom milyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest